redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
και παρατησε την μπαλα και ανοιξε προπατζιδικοEίχε κερδίσει ένα εκατομύριο στο τζόκερ
και παρατησε την μπαλα και ανοιξε προπατζιδικοEίχε κερδίσει ένα εκατομύριο στο τζόκερ
Και ο Τοχουρογλου ηταν τρομερος.
Οταν το έπαιξα εγώ είχε 6,5.Μιλάμε είσαι μάντισσα, 1.28 είχε απόδοση;
Οταν το έπαιξα εγώ είχε 6,5.
Τι λες καλο μου? Δεν γινεται αυτό.Οταν το έπαιξα εγώ είχε 6,5.
Μας ειχε ταπεινωσει τοτε στο καραισκακι με τον παοκ. Τραβαγαμε τα μαλλια μας που τον αφησαμε να φυγει.Μεγάλη μορφή ! Επιλογή Αλέφαντου κάποτε στον Ολυμπιακό !
ο μητρογλου παντως τεραστια απογοητευση
καλα οι αλλοι που εδωσαν 15 μυρια τι να πω.....ιατρικα δεν κανουν πρωτα?
πολυ βαρυς σε ολα τα ματς(+φιλικα)....κριμα γιατι ηταν ισως το μοναδικο φορ με μελλον που φαινοταν οτι εχουμε
Σε ποιο σαιτ παιζεις ρε τυπισσα? :oΟταν το έπαιξα εγώ είχε 6,5.
Τι λες καλο μου? Δεν γινεται αυτό.
που δινονται τετοιες αποδοσεις;
στο στοιχημαν στις 25-5
Φατε πούτσα τώρα.Εμπειροι στοιχηματίες.
εχει κανει ρεσετ το inbox της καμια δεκαρια φορες. Οντως μιλαει με μαλακες!Σε αγώνα που το άντερ είχε 1.40 μας λέει ότι το να μη σκοράρει καμιά ομάδα πριν το 28 δίνει 6.5. Νομίζει οτι μιλάει με μαλάκες
Oτι μαλακιες και αν εκανε ο Σαντος ,ακομα και εγκληματα να εκανε ειτε σημερα ειτε στη προεπιλογη,το θεμα ειναι οτι στα 4 χρονια που ειναι προπονητης,η ομαδα πηγε και στις 2 μεγαλες διοργανωσεις και πετυχε και στις 2 προκριση απο τον Ομιλο.Ψαχτε να βρειτε ποσες και ποιες Ευρωπαικες ομαδες το εχουν καταφερει αυτο
τυπε και σημερα οποιος διαβασε ρεντμαν πηγε ταμειο
μονο με προβλεψεις ρεντμαν φτο πας ταμειο, με αλλεξ πολλς πας κουβα ;)
οι πιρφοροι κατεστρεψαν την ελλαδα και στο στοιχημα τυπε ;)τυπε και σημερα οποιος διαβασε ρεντμαν πηγε ταμειο