LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Εγώ θέλω να το σηκώσει
Όχι ρε τι να σηκώσει, δεν είναι euro το μουντιάλ να το σηκώνουν ομάδες πυροτεχνήματα. Εντάξει καλή πορεί θα κάνει αλλά μέχρι εκεί
Εγώ θέλω να το σηκώσει
Ε, όταν έχεις Βαλντέζ, ο Διαμαντάκος φαίνεται λίγος....Μικρέ άστα συτά...
Αφού από τά πανέρια ψωνίζει ο Παναθηναικός ρεΜικρέ άστα συτά...
σας χάλαγαν καρέλης-κλωναρίδης σήμερα να οργώνουν το γήπεδο
Ναι αλλά τους βγαίνουν οι περισσότεροι....Μπέργκ, Νάνο....εκτός αν έχει ο Ολυμπιακός καλύτερους....Αφού από τά πανέρια ψωνίζει ο Παναθηναικός ρε
ο πιου οργωνει.....καρελης κλωναριδης 20 χρονια μετα αφιερωμα σους μεγαλους μουντιαλικους ασσουςσας χάλαγαν καρέλης-κλωναρίδης σήμερα να οργώνουν το γήπεδο
σας χάλαγαν καρέλης-κλωναρίδης σήμερα να οργώνουν το γήπεδο
Και ο Κοτσόλης με τον Κουτρουμπή και τον Ντίνασας χάλαγαν καρέλης-κλωναρίδης σήμερα να οργώνουν το γήπεδο
εσυ λες οτι δεν εχει????καμπελ ειδες σημερα....-20 τερματισες αλλα με παραγκα δεν λεωΝαι αλλά τους βγαίνουν οι περισσότεροι....Μπέργκ, Νάνο....εκτός αν έχει ο Ολυμπιακός καλύτερους....
Έχει διπλή υπηκοότητα νομίζω....Και ο Κοτσόλης με τον Κουτρουμπή και τον Ντίνα
Ο Κλωναρίδης πρέπει να είναι Βέλγος
τσακω
http://[URL unfurl="true"]www.albanianphotos.net/images/photos/thumbnails/Albania%20National%20Team%202008-2009_600x0_w_3aa3bb71cc4c285a6d9f63cfdc763fdc.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ντούρο,Λάλα,Τάρε,Χάντζι,Στρακόσια,Μπούσι,Μουράτι :headbang3:
Που τερμάτισα -20 ρε τύπε?Όποιος σου λέει μια αλήθεια, δεν σημαίνει οτι είναι Παναθηναϊκός, σοβαρέψου λίγο....εσυ λες οτι δεν εχει????καμπελ ειδες σημερα....-20 τερματισες αλλα με παραγκα δεν λεω
Ντούρο,Λάλα,Τάρε,Χάντζι,Στρακόσια,Μπούσι,Μουράτι
Ναι όπως βγήκε ο Φιγκερόα και ο ΠέτριτςΝαι αλλά τους βγαίνουν οι περισσότεροι....Μπέργκ, Νάνο....εκτός αν έχει ο Ολυμπιακός καλύτερους....
Για τα μπετά ήταν αυτοί οι 2....Ναι όπως βγήκε ο Φιγκερόα και ο Πέτριτς
Γιατί ο Βαλντέζ που τον βρίζω πόσα γκολ έβαλε σε 5 μήνες γνωρίζεις; ο Σαβιόλα είναι πιστεύεις καλύτερος από τον Μπεργκ που έπαιζε στην β' ομάδα του Αμβούργου στην γ' γερμανίας;Που τερμάτισα -20 ρε τύπε?Όποιος σου λέει μια αλήθεια, δεν σημαίνει οτι είναι Παναθηναϊκός, σοβαρέψου λίγο....
Δηλαδή ο Σαβιόλα και ο Βαλντέζ ήταν καλύτεροι του Μπέργκ ή ο Μπονγκ και ο Χολέμπας καλύτεροι απ' τον Νάνο?