alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Καλυτερα λουζερ παρα απατεωνας...ναι ναι φτου και μακρυα....χρειαζονται και οι λουζερ
Καλυτερα λουζερ παρα απατεωνας...ναι ναι φτου και μακρυα....χρειαζονται και οι λουζερ
Σκασε ρε
αναλογα.....Καλυτερα λουζερ παρα απατεωνας...
Δεν είπα κάτι τέτοιο.....και του χρόνου με τον Παλτέζ θα μείνεις?Είχε παιχταρά παίκτη ο ολυμπιακός, περίεργο, αφού μονο με τη διαιτησία τα παίρνει
Ηταν φτιαγμενη ποτε ρε μαν;Σας πηρε ελαμουναι και γκαζακιαν,γυρνανε και οι δανεικοι καλα ειστε.Του Καζάμι χάλασε άκουσα,πάντως εδώ και μια βδομάδα διακοπάρει Μύκονο και κάνει παρέα με τον Ντιν και τον Νταν
Γιατί είναι άμπαλα κορμιάΑυτην την απορια εχουμε ολοι οι ελληνες φιλαθλοι.
Αφου εχετε κατα κανονα καλους παικτες, γιατι πρεπει να βαζετε στο κολπο και τη διαιτησια.
Θα μας το εξηγησετε ποτέ?
Ο Βαλντέζ έφυγε τύπε δανεικός απο Εμιράτα ήτανΔεν είπα κάτι τέτοιο.....και του χρόνου με τον Παλτέζ θα μείνεις?
21 Δανεικοί τύπεΗταν φτιαγμενη ποτε ρε μαν;Σας πηρε ελαμουναι και γκαζακιαν,γυρνανε και οι δανεικοι καλα ειστε.
6 πρωτοι αγωνες χωρις ισοπαλια... Πιθανοτατα την αλλη βδομαδα στην δευτερη αγωνιστικη να εχει πολλες ισοπαλιες γιατι θα τις παιρνει τις ομαδες (που εχουν ηδη νικη) να παραχωρησουν και μια ισοπαλια... Παντως μεχρι στιγμης πληρωνει συνεχως το "over"Μεχρι τωρα, οποιος εχει ακολουθησει το συστημα του Γεωργιου με τις ισοπαλιες πρεπει να εχει καταστραφει. Εκτος αν ελθει η πρωτη ισοπαλια μετα.
Αρσεναλ εισαιαναλογα.....
εσεις νομιζετε,εμεις εχουμε τον καμπελ
αν επαιζε αρσεναλ ο καμπελ ναι...εξυπνακηδεςΑρσεναλ εισαι
Το ξέρω, έλεγα μήπως τον κρατήσει ο πρόεδραςΟ Βαλντέζ έφυγε τύπε δανεικός απο Εμιράτα ήταν
Αργεντινή-Βοσνία και Γαλλία-Ονδούρα καλά είναι ρε τύπεΜαλακίες παιχνίδια έχει αύριο, μονο αργεντινή για να δούμε πώς είναι κι αν δικαιολογεί τον τίτλο του 2ου φαβορί. Μεθαύριο είναι ματσάρα πορτογαλία γερμανία
Θα πάρουμε Ντρογκπά έλεγε ο μαλάκας για να βγει στις εκλογέςΤο ξέρω, έλεγα μήπως τον κρατήσει ο πρόεδρας
Και την Ελβετία θέλω να δω......πάντως γενικά, το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει είναι το Ισπανία-ΟΛΛΑΝΔΙΑΑργεντινή-Βοσνία και Γαλλία-Ονδούρα καλά είναι ρε τύπε
Αυτός είναι του ΠΑΟΚ τύπε, να πάρετε σειράΘα πάρουμε Ντρογκπά έλεγε ο μαλάκας για να βγει στις εκλογές
Και αυτό της Κώστα Ρίκα ήταν ωραίο τύπεΚαι την Ελβετία θέλω να δω......πάντως γενικά, το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε δει είναι το Ισπανία-ΟΛΛΑΝΔΙΑ