iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τυπε οπως το ονομα εφιαλτης εμεινε στην ιστορια συνωνυμο του προδοτη ετσι και το επιθετο σαμαρας θα μεινει στην ιστορια συνωνυμο του μαλακα και του αχρηστου!τυπε τελικα ο ελληνας δεν μπορει να εκτιμησει κανεναν σαμαρα :-
Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου τύπε,ότι δεν θα πετύχουμε ούτε γκολ στο μουντιάλΘα το δουμε αυτο. Η εικονα της ομαδας δεν ειναι για τρεις ηττες.
Καλα. Ασε την Ιστορια να αποφασισει εκεινη οταν θα ερθει η ωρα.τυπε οπως το ονομα εφιαλτης εμεινε στην ιστορια συνωνυμο του προδοτη ετσι και το επιθετο σαμαρας θα μεινει στην ιστορια συνωνυμο του μαλακα και του αχρηστου!
αν νικησουμε τα 2 επομενα δεν μας νοιαζει τυπεΑμα έχει νικητη το βραδινό δύσκολα τύπε. Ελπίζουμε να έρθει Χ
Εγω παντως δεν νομιζω να καναμε τοσες επιθεσεις σε καμια αλλη συμμετοχη μας σε τελικά.Είχε μαλιάσει η γλώσσα μου τύπε,ότι δεν θα πετύχουμε ούτε γκολ στο μουντιάλ
Θα τους έχουμε κ στην ισοβαθμία τύπεαν νικησουμε τα 2 επομενα δεν μας νοιαζει τυπε
τυπε η διαφορα τους ειναι οτι ο ποδοσφαιρικος σαμαρας κανει που και που και κανα καλο παιχνιδιτυπε οπως το ονομα εφιαλτης εμεινε στην ιστορια συνωνυμο του προδοτη ετσι και το επιθετο σαμαρας θα μεινει στην ιστορια συνωνυμο του μαλακα και του αχρηστου!
Καλα. Ασε την Ιστορια να αποφασισει εκεινη οταν θα ερθει η ωρα.
Εσυ μπερδευεσαι, ξαναδιαβασε τι εγραψε.Αλεξ μην μπερδευεσαι σε φιλε. για τον ποδοσφαιριστη μιλαμε οχι για την πρωθυπουργαρα σου.
τυπε η διαφορα τους ειναι οτι ο ποδοσφαιρικος σαμαρας κανει που και που και κανα καλο παιχνιδι
ο πολιτικος κανει συνεχεια μαλακιες
Ακριβως αυτο που σου λεω, δινει ο ΟΠΑΠ και στο Γερμανια-Πορτογαλια.