Επισκέπτης
εχουν σαν εθνικα σπορ τους αποκεφαλισμους τις απαγωγες τις γραβατες αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ φιλικοι τυπε
εχουν σαν εθνικα σπορ τους αποκεφαλισμους τις απαγωγες τις γραβατες αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ φιλικοι τυπε
Σημερα μου αρεσεις πολυ στις παρεμβασεις σου.
εδω η κολομβια ειναι 8η τυπεκαι όμως η ελλαδα ειναι 12η στον κόσμο??
To 2.05-3.25-3.25 ειναι γκανιοτα 109%.
Το 2.05-3.25-4.20 που αντιπροτεινεις, ειναι γκανιοτα 103%.
Συμπερασμα.
Το 103 ειναι πολυ μικρο, το 109 μαλλον φυσιολογικο. Συνηθως οι σοβαρες εταιριες εχουν 106-107% γκανιοτα. Ο ΟΠΑΠ βεβαια εχει δωσει και τερατα του 112-113%.
Παντως το συγκεκριμενο σετακι ειναι σχετικα ενταξει, δεν εχεις δικιο. Αυτο που αντιπροτεινεις ειναι μαλλον πολυ μικρο και αδυνατο να εμφανισθει.
Θα πρεπει να ανυσηχει για αυτοΣημερα μου αρεσεις πολυ στις παρεμβασεις σου.
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...αν παίζαμε "καλό" ποδόσφαιρο, δεν θα παίρναμε αποτελέσματα και θα υπήρχε γκρίνια....τώρα που παίρνουμε αποτελέσματα (με "σκουπίδια" φυσικά, όχι με σοβαρές ομάδες) όλοι γκρινιάζουν για την ποιότητα....Άμα έβλεπες κανονικό ποδόσφαιρο θα τρώγαμε πενταροεξάρες και θα έβρισκες άλλο λογο να γκρινιάζεις
Κι ομως. Επειδη εμεις γκρινιαζουμε μονιμως, σημαινει οτι ειμαστε για χαμηλα? Μια ηττα το χρονο κανουμε.και όμως η ελλαδα ειναι 12η στον κόσμο??
τυπε τελικα ο ελληνας δεν μπορει να εκτιμησει κανεναν σαμαρα :-Κι ομως. Επειδη εμεις γκρινιαζουμε μονιμως, σημαινει οτι ειμαστε για χαμηλα? Μια ηττα το χρονο κανουμε.
Τώρα θα κάνουμε 3 σε 10 μέρες τύπεΚι ομως. Επειδη εμεις γκρινιαζουμε μονιμως, σημαινει οτι ειμαστε για χαμηλα? Μια ηττα το χρονο κανουμε.
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...αν παίζαμε "καλό" ποδόσφαιρο, δεν θα παίρναμε αποτελέσματα και θα υπήρχε γκρίνια....τώρα που παίρνουμε αποτελέσματα (με "σκουπίδια" φυσικά, όχι με σοβαρές ομάδες) όλοι γκρινιάζουν για την ποιότητα....
Η καλύτερη λύση είναι να μην έχουμε απαιτήσεις...το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για τον πούτσο και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές κατσαπλιάδες....
Η καλύτερη λύση είναι να μην έχουμε απαιτήσεις...το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι για τον πούτσο και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές κατσαπλιάδες....
και ολα αυτα ειναι κατι που δεν συναντας ποτε εκει τυπε
Man, τωρα εσυ μιλας για ειδικες περιπτωσεις, συμμοριες, ανταρτες, ναρκεμποροι κτλ...
Οι συγκεκριμενοι ειναι λιγο βιαιοι, οκ
τυπε εγω πιστευω οτι θα προκριθουμεΤώρα θα κάνουμε 3 σε 10 μέρες τύπε
Δεν αντιλέγω....δεν βλέπω όμως πως αυτό επηρεάζει τις υποδομές και την ποιότητα....Βασικά περισσότερο για τον πούτσο απ' ολους ειναι οι έλληνες φίλαθλοι
Θα το δουμε αυτο. Η εικονα της ομαδας δεν ειναι για τρεις ηττες.Τώρα θα κάνουμε 3 σε 10 μέρες τύπε
τυπε εγω πιστευω οτι θα προκριθουμε
Πρέπει να απευθυνθούμε στο κ.Σουμπούντου τύπετυπε εγω πιστευω οτι θα προκριθουμε