alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αλλος απο δω.δεν δειχνει μπαλα και δειχνει αυτο το αντιπαθητικο αθλημα θα τρελαθουμε
Αλλος απο δω.δεν δειχνει μπαλα και δειχνει αυτο το αντιπαθητικο αθλημα θα τρελαθουμε
και η ΝΕΡΙΤ γιατι δειχνει βολει???? τι έγινε ρε παιδια? θα μας τρελανουν?
στο αντιποδοσφαιρο μονοΑυτό ακριβώς....οπότε φυσική κατάσταση και τακτική αν βρεθεί κανας Ρεχάγκελ...μόνο έτσι μπορεί να διακριθεί ελληνική ομάδα με έλληνες παίκτες.....
που διαφωνεις γιατρε στο οτι ειναι αντιπαθητικο το βολει να να πουμε?Αλλος απο δω.
το ψαχνω τωρα , ευχαριστωΝΕΡΙΤ ΣΠΟΡΤΣ το δείχνει. Αν δεν το πιάνεις στην TV, ή κάνε αναζήτηση για κανάλια ή δεστο από το σάιτ της ΝΕΡΙΤ
Έστω....στο αντιποδοσφαιρο μονο
Βαρετό είναι το βόλεϋ....μόνο το γυναικείο μπας και δεις κανα κορμί.....που διαφωνεις γιατρε στο οτι ειναι αντιπαθητικο το βολει να να πουμε?
δεν εχω τηλιοραση(παοκτζηδικα )μπροστα μου γιατρε :S
τωρα ρε το βολευ ειναι αθλημα?το τενις ειναι αθλημα να πουμε?γελα ο κοσμοςΒαρετό είναι το βόλεϋ....μόνο το γυναικείο μπας και δεις κανα κορμί.....
Τύπε σόρυ για το αρχικο μου σχολιο, νομιζα οτι εκανες πλακα :Sτο ψαχνω τωρα , ευχαριστω
και πάλι.... αν δεν εχει το μπιτς μπροστα σαν συνθετικο , δεν υπαρχειΒαρετό είναι το βόλεϋ....μόνο το γυναικείο μπας και δεις κανα κορμί.....
Αθλήματα είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το σκάκι...τα υπόλοιπα για μένα δεν υπάρχουντωρα ρε το βολευ ειναι αθλημα?το τενις ειναι αθλημα να πουμε?γελα ο κοσμος
Ανα γεια σουκαι πάλι.... αν δεν εχει το μπιτς μπροστα σαν συνθετικο , δεν υπαρχει
Βλεπω μονο νοβα και οτε . Δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει νεριτ σπορ.Τύπε σόρυ για το αρχικο μου σχολιο, νομιζα οτι εκανες πλακα :S
λές να γίνει τέτοια μαλακία αδερφέ? :SΒλέπω να το γυρίζει η Αυστραλία 2-3 και να χάνω το στοίχημα ρε πούστη μου
Βλέπω να το γυρίζει η Αυστραλία 2-3 και να χάνω το στοίχημα ρε πούστη μου
λές να γίνει τέτοια μαλακία αδερφέ? :S
Δεν το πιανω το κολοκαναλο . Αι σιχτιρ με τους μαλακες. Μια φορα καθε 4 χρονια θελω να τους δω και δεν μπορω. Καληνυχτα.
Τόσο γκαντέμης που είμαι δεν αποκλείεται... Πάντως καλά που μπήκαν γκολ και μένουμε ακόμα ξύπνιοι...