Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είναι η νέα τεχνολογία γραμμής και θα το δείχνουν συνέχεια ίσα ίσα να μας σπάσουν τις μπάλες....
Εγω θα τους παραδεχομουνα, αν εφαρμοζανε το ιδιο και για τα οφσαιντ και να ακυρωνανε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ τα οφσαιντ γκολ, οπως το τριτο της Ολλανδιας.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγω θα τους παραδεχομουνα, αν εφαρμοζανε το ιδιο και για τα οφσαιντ και να ακυρωνανε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ τα οφσαιντ γκολ, οπως το τριτο της Ολλανδιας.
Αν τα πάντα ελέγχονται με κάμερες, πως θα κάνει παιχνίδι η μαφία της Φίφα?Το πέναλτυ και οι κάρτες είναι τα όπλα του διαιτητή, το οφσάιντ το όπλο του επόπτη....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν τα πάντα ελέγχονται με κάμερες, πως θα κάνει παιχνίδι η μαφία της Φίφα?Το πέναλτυ και οι κάρτες είναι τα όπλα του διαιτητή, το οφσάιντ το όπλο του επόπτη....
Το πεναλτυ και η καρτα δεν μπορουν να μετρηθούν με γραμμη. Το οφσαιντ ομως, οπως και το αν περασε η μπαλα τη γραμμη, μπορει.
Τι μας πρηζουν λοιπον τ αρχιδια με την "τεχνολογια της γραμμης"?
Να την εφαρμοσουν και στα οφσαιντ. Ιδου πεδιο δοξης λαμπρον.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Ούτε ενας ρε τύπε? Πώς γινεται?
ας το πουμε μια φορα ακομη
ο ελληνας ποδοσφαιριστης ειναι ασχετος απο μπαλα
εκτος αυτου ειναι τεμπελης και δεν κανει προπονηση για να βελτιωσει εστω λιγο τις αδυναμιες του
και τελος για τους εδω παιχτες δεν υπαρχουν προπονητες να διδαξουν τα βασικα στις μικρες ηλικιες

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ρε λες επιπεβαιωθει το χυμενο γαλα που ακουγα το πρωι στο ραδιο οτι βλεπει ουρουγουαη τελικο και ισπανια δεν περναει τον ομιλο? :S
Η μεγάλη πλάκα θα είναι να πάει τελικό Ουρουγουάι-Αργεντινή και να καεί η Βραζιλία....
Εγώ θέλω Ολλανδία ή Ιταλία για κούπα.....οι αγαπημένες μου εθνικές ομάδες :grin:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Η μεγάλη πλάκα θα είναι να πάει τελικό Ουρουγουάι-Αργεντινή και να καεί η Βραζιλία....
Εγώ θέλω Ολλανδία ή Ιταλία για κούπα.....οι αγαπημένες μου εθνικές ομάδες :grin:
την ιταλια δεν την εβλεπα με τπτ
μετα το σημερινο ολα ειναι πιθανα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ας το πουμε μια φορα ακομη
ο ελληνας ποδοσφαιριστης ειναι ασχετος απο μπαλα
εκτος αυτου ειναι τεμπελης και δεν κανει προπονηση για να βελτιωσει εστω λιγο τις αδυναμιες του
και τελος για τους εδω παιχτες δεν υπαρχουν προπονητες να διδαξουν τα βασικα στις μικρες ηλικιες
Ρε γιατρέ, 22χρ είμαι, δεν θυμάμαι ποτέ Έλληνα ποδοσφαιριστή για πρώτο βιολί σε ελληνική ομάδα (που να παίζει μπάλα εννοώ...)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ελλαδα δεν θελεις τύπε? :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε γιατρέ, 22χρ είμαι, δεν θυμάμαι ποτέ Έλληνα ποδοσφαιριστή για πρώτο βιολί σε ελληνική ομάδα (που να παίζει μπάλα εννοώ...)
Ε εισαι μικρος, γι' αυτο. Εμεις προλαβαμε και κατι Δεληκαρηδες ας πουμε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αντε ακομη μια φορα
ο ελληνας στερειται τα βασικα
πασα,κοντρολ και το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι οτι οταν δεχεται πιεση απο 2-3 και εχει τι μπαλα δεν ξερει τι να κανει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως κακως η ΝΕΡΙΤ που βαζει τσοντες απο τις 10 η ωρα το βραδυ......βλεπουν και παιδακια

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αντε ακομη μια φορα
ο ελληνας στερειται τα βασικα
πασα,κοντρολ και το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι οτι οταν δεχεται πιεση απο 2-3 και εχει τι μπαλα δεν ξερει τι να κανει
Αυτό ακριβώς....οπότε φυσική κατάσταση και τακτική αν βρεθεί κανας Ρεχάγκελ...μόνο έτσι μπορεί να διακριθεί ελληνική ομάδα με έλληνες παίκτες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom