alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ειπα "λιγοψυχος στα δυσκολα, οπως και ο Κριστιανο". Και το επαναλαμβανω.έγραψε τέτοια παπαριά ρε; Δεν το πήρα χαμπάρι
Ειπα "λιγοψυχος στα δυσκολα, οπως και ο Κριστιανο". Και το επαναλαμβανω.έγραψε τέτοια παπαριά ρε; Δεν το πήρα χαμπάρι
Ο ρεντ και με το βέλγιο μας είχε ζαλίσει με τις εικονες και πηρε τ' αρχίδια μου στο τέλος
ο ρεντμαν φτο σημερα μοιρασε ευρωΟ ρεντ και με το βέλγιο μας είχε ζαλίσει με τις εικονες και πηρε τ' αρχίδια μου στο τέλος
The estimated cost for hosting the games is said to be more than $11 billion—making it the most expensive World Cup since the competition began 84 years ago.
Το να πέφταν αυτά τα λεφτά σε σχολεία δεν, το να πέφταν στο να φτιάξουν τίποτα εργατικές κατοικίες κάτι τέλοσπάντων για τους εξαθλιωμένους που ζουν στις φαβέλες δεν, για να φτιάξουν κάνα νοσοκομείο δεν.
τυπε ακομα και οι μεγαλοι γκουρου του στοιχηματος εχουν και μια ατυχη προβλεψη :SΟ ρεντ και με το βέλγιο μας είχε ζαλίσει με τις εικονες και πηρε τ' αρχίδια μου στο τέλος
Τύπε μην ασχολεισαι. Εγω ειμαι το προβλημα.
ο ρεντμαν φτο σημερα μοιρασε ευρω
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δηλαδη αν δεν το διοργανωναν θα εσκαγαν στο φαι?
Δηλαδη τοσα χρονια που δεν διοργανωναν μουντιαλ, γιατι δεν τιγκαρισαν στα σχολεια και τα νοσοκομεια?The estimated cost for hosting the games is said to be more than $11 billion—making it the most expensive World Cup since the competition began 84 years ago.
Το να πέφταν αυτά τα λεφτά σε σχολεία δεν, το να πέφταν στο να φτιάξουν τίποτα εργατικές κατοικίες κάτι τέλοσπάντων για τους εξαθλιωμένους που ζουν στις φαβέλες δεν, για να φτιάξουν κάνα νοσοκομείο δεν.
μας αποζημιωσε με το παραπανω ομως σημερα τυπε ;)τυπε ακομα και οι μεγαλοι γκουρου του στοιχηματος εχουν και μια ατυχη προβλεψη :S
11 δις για χώρα με ΑΕΠ 2.000 δις δεν είναι και τόσο τραγικό ρε τύπε
εδώ εμάς μας κόστισαν 9 δις οι Ολυμπιακοί πριν 10 χρόνια, με το 1/10 του ΑΕΠ... :S
μας αποζημιωσε με το παραπανω ομως σημερα τυπε ;)
Ειπα "λιγοψυχος στα δυσκολα, οπως και ο Κριστιανο". Και το επαναλαμβανω.
ο μεσσι παλι εμετους θα κανει αυριο τυπεΑύριο θα τα πάρει πίσω
Και όταν χάνει εξαφανίζεται ο παπάρας..ουστΟ ρεντ και με το βέλγιο μας είχε ζαλίσει με τις εικονες και πηρε τ' αρχίδια μου στο τέλος
σαν κλαμενα μουνια ειναι τυπεΟλα τα λεφτα οι φατσες των "Βραζιλοφρονων" στη ΝΕΡΙΤ τωρα...
Ολα τα λεφτα οι φατσες των "Βραζιλοφρονων" στη ΝΕΡΙΤ τωρα...