Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εγώ θα σταθώ στο ότι το πόσο κόμπλεξ έχουν οι Γερμανοί.Βρήκαν μια ομάδα διαλυμένη και δεν τη σεβάστηκαν, αλλά την διέλυσαν.Αυτό είναι γερμανική μαγκιά.Αυτό λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση των Γερμανών και αυτών που τους γλείφουν στην Ελλάδα , όπως οι Σημιτογιωργάκηβενιζελοσαμαροαδωνιβορίδηδες! :lheel:

τον ριξανε τον ρυθμο τυπε. επισης μπαλα παιζουνε, οχι μπριτζ σε κυριλε σαλονι της φιλοθεης. στα 6-7 να σταματησεις, μεχρι τοτε θα τους γλεντησεις τους οχθρους. μια χαρα οι γερμαναραδες. αμα ο αλλος ειναι καφενειο τι θα τον κανεις? τραβηγμενο το συμπερασμα σου επισης για γερμανικη ψυχοσυνθεση και τετοια, καποτε η μονακο εριξε 8 μπαλακια στη ντεπορτιβο, τι ηταν τοτε? το γαλλικο κομπλεξ?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φυσικά και είναι μια χαρά το να χαίρεσαι με τον αθλητισμό, το πρόβλημα είναι να ξεχνάς όλα τα άλλα, δηλαδή αν οι Βραζιλιάνοι το σηκώναν φέτος θα ξεχνάγαν ότι ψοφολογάγαν στους δρόμους και ότι πεθαίνουν γιατί το σύστημα υγείας τους είναι τριτοκοσμικό επίσης ξεχνάνε ότι ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης στις φαβέλες. Όταν είσαι σε τόσο κακή κατάσταση σαν χώρα δεν σκορπάς εκατομμύρια για να διοργανώνεις mundial.
Ενω να τα σκορπας για να κανεις καθε χρονο καρναβαλι ειναι νορμαλ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Σου θυμιζει οτι θα παιξει η Αλι την Αργεντινη.

URL]]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εντάξει με πείσατε η γερμανία έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο.

μαν έχεις ένα δίκιο αφού η βραζιλία κατέρρευσε στο γήπεδο και δεν έχει να κάνει με ονόματα και ιστορίες οι τύποι διαλύθηκαν μετά το 2-0 και η γερμανία έμεινε να σκυλεύει το πτώμα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Φυσικά και είναι μια χαρά το να χαίρεσαι με τον αθλητισμό, το πρόβλημα είναι να ξεχνάς όλα τα άλλα, δηλαδή αν οι Βραζιλιάνοι το σηκώναν φέτος θα ξεχνάγαν ότι ψοφολογάγαν στους δρόμους και ότι πεθαίνουν γιατί το σύστημα υγείας τους είναι τριτοκοσμικό επίσης ξεχνάνε ότι ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης στις φαβέλες. Όταν είσαι σε τόσο κακή κατάσταση σαν χώρα δεν σκορπάς εκατομμύρια για να διοργανώνεις mundial.
πχ Ελλάδα και ολυμπιακοί μαν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τύπε, προσπαθουν καποιοι παλι απεγνωσμενα να μου πανε κοντρα.  :2funny:

ρε τύπε, τι είναι αυτό που συμβαίνει με σένα; Για να σε πάνε κόντρα γράφουν τόσο χοντρές μαλακιες; Τουλάχιστον εδώ, γιατί σε άλλα θρεντ δεν έχω δει τι γίνεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δηλαδη αν δεν το διοργανωναν θα εσκαγαν στο φαι?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
ρε τύπε, τι είναι αυτό που συμβαίνει με σένα; Για να σε πάνε κόντρα γράφουν τόσο χοντρές μαλακιες; Τουλάχιστον εδώ, γιατί σε άλλα θρεντ δεν έχω δει τι γίνεται

Πριν που ειπε τον μεσι αορατο στα δύσκολα ομως σαν τον ρονάλντο δεν του ειπες τίποτα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα το σηκωσει ο Μεσσι  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ειναι της παρούσης να το αναλυσουμε. Συμβαινει οντως παντως.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγώ θα σταθώ στο ότι το πόσο κόμπλεξ έχουν οι Γερμανοί.Βρήκαν μια ομάδα διαλυμένη και δεν τη σεβάστηκαν, αλλά την διέλυσαν.Αυτό είναι γερμανική μαγκιά.Αυτό λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση των Γερμανών και αυτών που τους γλείφουν στην Ελλάδα , όπως οι Σημιτογιωργάκηβενιζελοσαμαροαδωνιβορίδηδες! :lheel:

Εγω θα ηθελα να τους λυπηθουν οι Γερμανοι και να τους αφησουν να βαλουν 3-4 γκολ, ετσι για τον σεβασμο!  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σε αλλά θρεντ γίνεται το ανάποδο μαν

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κοντρα στο ρευμα...