alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Και θα το παρει.
Και θα το παρει.
Εγώ θα σταθώ στο ότι το πόσο κόμπλεξ έχουν οι Γερμανοί.Βρήκαν μια ομάδα διαλυμένη και δεν τη σεβάστηκαν, αλλά την διέλυσαν.Αυτό είναι γερμανική μαγκιά.Αυτό λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση των Γερμανών και αυτών που τους γλείφουν στην Ελλάδα , όπως οι Σημιτογιωργάκηβενιζελοσαμαροαδωνιβορίδηδες!
Ενω να τα σκορπας για να κανεις καθε χρονο καρναβαλι ειναι νορμαλ.Φυσικά και είναι μια χαρά το να χαίρεσαι με τον αθλητισμό, το πρόβλημα είναι να ξεχνάς όλα τα άλλα, δηλαδή αν οι Βραζιλιάνοι το σηκώναν φέτος θα ξεχνάγαν ότι ψοφολογάγαν στους δρόμους και ότι πεθαίνουν γιατί το σύστημα υγείας τους είναι τριτοκοσμικό επίσης ξεχνάνε ότι ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης στις φαβέλες. Όταν είσαι σε τόσο κακή κατάσταση σαν χώρα δεν σκορπάς εκατομμύρια για να διοργανώνεις mundial.
τυπε μου φαινεται μονο με τον λακη ειχατε εναν αμοιβαιο αλληλοσεβασμο παρολο του διαφωνουσατεΤύπε μην ασχολεισαι. Εγω ειμαι το προβλημα.
Εντάξει με πείσατε η γερμανία έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο.
Αν δεν τους ειχαν σεβαστεί, το σκορ θα ηταν 15-0.
πχ Ελλάδα και ολυμπιακοί μανΦυσικά και είναι μια χαρά το να χαίρεσαι με τον αθλητισμό, το πρόβλημα είναι να ξεχνάς όλα τα άλλα, δηλαδή αν οι Βραζιλιάνοι το σηκώναν φέτος θα ξεχνάγαν ότι ψοφολογάγαν στους δρόμους και ότι πεθαίνουν γιατί το σύστημα υγείας τους είναι τριτοκοσμικό επίσης ξεχνάνε ότι ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης στις φαβέλες. Όταν είσαι σε τόσο κακή κατάσταση σαν χώρα δεν σκορπάς εκατομμύρια για να διοργανώνεις mundial.
Τύπε, προσπαθουν καποιοι παλι απεγνωσμενα να μου πανε κοντρα.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα. Δηλαδη αν δεν το διοργανωναν θα εσκαγαν στο φαι?Φυσικά και είναι μια χαρά το να χαίρεσαι με τον αθλητισμό, το πρόβλημα είναι να ξεχνάς όλα τα άλλα, δηλαδή αν οι Βραζιλιάνοι το σηκώναν φέτος θα ξεχνάγαν ότι ψοφολογάγαν στους δρόμους και ότι πεθαίνουν γιατί το σύστημα υγείας τους είναι τριτοκοσμικό επίσης ξεχνάνε ότι ζουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κατάσταση πείνας και εξαθλίωσης στις φαβέλες. Όταν είσαι σε τόσο κακή κατάσταση σαν χώρα δεν σκορπάς εκατομμύρια για να διοργανώνεις mundial.
Στο 8-0 θα είχαμε ομαδικές δολοφονίες...
ρε τύπε, τι είναι αυτό που συμβαίνει με σένα; Για να σε πάνε κόντρα γράφουν τόσο χοντρές μαλακιες; Τουλάχιστον εδώ, γιατί σε άλλα θρεντ δεν έχω δει τι γίνεται
Δεν ειναι της παρούσης να το αναλυσουμε. Συμβαινει οντως παντως.ρε τύπε, τι είναι αυτό που συμβαίνει με σένα; Για να σε πάνε κόντρα γράφουν τόσο χοντρές μαλακιες; Τουλάχιστον εδώ, γιατί σε άλλα θρεντ δεν έχω δει τι γίνεται
Τύπε μην ασχολεισαι. Εγω ειμαι το προβλημα.
Εγώ θα σταθώ στο ότι το πόσο κόμπλεξ έχουν οι Γερμανοί.Βρήκαν μια ομάδα διαλυμένη και δεν τη σεβάστηκαν, αλλά την διέλυσαν.Αυτό είναι γερμανική μαγκιά.Αυτό λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση των Γερμανών και αυτών που τους γλείφουν στην Ελλάδα , όπως οι Σημιτογιωργάκηβενιζελοσαμαροαδωνιβορίδηδες!
σε αλλά θρεντ γίνεται το ανάποδο μανρε τύπε, τι είναι αυτό που συμβαίνει με σένα; Για να σε πάνε κόντρα γράφουν τόσο χοντρές μαλακιες; Τουλάχιστον εδώ, γιατί σε άλλα θρεντ δεν έχω δει τι γίνεται