Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πήγαινε να πλύνεις κανά πιάτο και άσε τα αντρικά αθλήματα κοπέλα μου!
Ή παίξει στο ολλανδία-κοστα ρίκα να μη μπει κανενα γκολ μεχρι το 26 να παρεις 6 φορές τα λεφτά σου!!!
Εχει αρχίσει και μου αρέσει το ποδόσφαιρο ,παίζω και τα στοιχήματα και με τραβάει σαν μαγνήτης.
Θα σας τσιμπουρωθώ σε ολα τα ποδοσφαιροθρεντ. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλύτερος παίκτης του κοσμου ολλανδε ασε τις μαλακιες και συντονισου :2on1:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εχει αρχίσει και μου αρέσει το ποδόσφαιρο ,παίζω και τα στοιχήματα και με τραβάει σαν μαγνήτης.
παιξε οτι θα το παρει η αργεντινη.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Θες να δούμε μαζι το ολλανδία-κοστα ρικα να σου εξηγησω πώς μπαίνουν γκολ σε κλειστές άμυνες; :fuck2:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου θυμιζει μια επικη περιγραφη που ειχε κανει ο Χαρης Αλευροπουλος, οταν ο Γεωργατος ειχε παει στην Ιντερ.
Απο τις πιο ηχηρες μεταγραφες ελληνα ποδοσφαιριστη  σε κορυφαια ομαδα εξωτερικου και ο Alpha ειχε μεταδωσει ζωντανα τον πρωτο αγωνα της Ιντερ για το Καμπιονατο.
Ακομα μου εχει μεινει στο μυαλο η εξης φραση (αφορα την ΙΔΙΑ φαση): "Γεωργατος, Γεωργατος απο αριστερα, Γεωργατος κανει την σεντρα, ΚΕΦΑΛΙΑ ο Γεωργατος, η μπαλα πηγαινει δεξια, ΣΟΥΤ ο Γεωργατος και ΑΟΥΤ, ΟΟΟΟΥΥΥ"

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μου θυμιζει μια επικη περιγραφη που ειχε κανει ο Χαρης Αλευροπουλος, οταν ο Γεωργατος ειχε παει στην Ιντερ.
Απο τις πιο ηχηρες μεταγραφες ελληνα ποδοσφαιριστη  σε κορυφαια ομαδα εξωτερικου και ο Alpha ειχε μεταδωσει ζωντανα τον πρωτο αγωνα της Ιντερ για το Καμπιονατο.
Ακομα μου εχει μεινει στο μυαλο η εξης φραση (αφορα την ΙΔΙΑ φαση): "Γεωργατος, Γεωργατος απο αριστερα, Γεωργατος κανει την σεντρα, ΚΕΦΑΛΙΑ ο Γεωργατος, η μπαλα πηγαινει δεξια, ΣΟΥΤ ο Γεωργατος και ΑΟΥΤ, ΟΟΟΟΥΥΥ"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Του δώσατε αξία και την έχει δει ειδήμων και δεν γουστάρω.
Στον τζόγο δεν χωράνε ειδήμονες.
στο στοιχηματικο προγνωστικο μετραει μονο η γνωμη του ρεντμαν φτο  :rockon:

ακουμε ρεντμαν φτο και παμε στο ταμειο να παρουμε ευρω  :rockon:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Θες να δούμε μαζι το ολλανδία-κοστα ρικα να σου εξηγησω πώς μπαίνουν γκολ σε κλειστές άμυνες; :fuck2:
Αν θες να περάσεις 2 ώρες μαζί μου και να μου εξηγείς ασταμάτητα όλους τους όρους και να απαντάς στις δεκάδες απορίες που έχω μαζέξει και ντρέπομαι να πω γιατί θα με κράξετε,ναι αμέ.
Θα σου πρήξω τ'αρχίδια με λίγα λόγια. :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Αν θες να περάσεις 2 ώρες μαζί μου και να μου εξηγείς ασταμάτητα όλους τους όρους και να απαντάς στις δεκάδες απορίες που έχω μαζέξει και ντρέπομαι να πω γιατί θα με κράξετε,ναι αμέ.
Θα σου πρήξω τ'αρχίδια με λίγα λόγια. :grin:

Αν είναι μετά το πρήξιμο να μου τα ξεπρήξεις δεν έχω πρόβλημα :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
[size=20pt]Θα σου πρήξω τ'αρχίδια [/size]με λίγα λόγια. :grin:
πιστεψε με αυτο θελει   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βρήκαμε τον μάνατζερ του Μέσσι πάντως...εντάξει ρε σπίκερ και μεις αγαπήσαμε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom