Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Λες να κάνει το ίδιο και ο Ρεντ με τον Λουκάκου???τυπε αυτος παιζει να εχει και καμια φωτο του μεσσι και να τραβαει μαλακια για παρτυ του
Λες να κάνει το ίδιο και ο Ρεντ με τον Λουκάκου???τυπε αυτος παιζει να εχει και καμια φωτο του μεσσι και να τραβαει μαλακια για παρτυ του
Εχει αρχίσει και μου αρέσει το ποδόσφαιρο ,παίζω και τα στοιχήματα και με τραβάει σαν μαγνήτης.Πήγαινε να πλύνεις κανά πιάτο και άσε τα αντρικά αθλήματα κοπέλα μου!
Ή παίξει στο ολλανδία-κοστα ρίκα να μη μπει κανενα γκολ μεχρι το 26 να παρεις 6 φορές τα λεφτά σου!!!
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι
τον απαξιωσε τυπε :-ε οχι και μαλακιες ο ρεντμαν φτο που μας εχει φλομωσει στο ευρω
τυπε ο ρεντμαν μιλαει παντα καθαρα στοιχηματικαΛες να κάνει το ίδιο και ο Ρεντ με τον Λουκάκου???
Μέχρι να βαρέσει μπιέλες σαν τον ΟλαϊτάνΚαλύτερος παίκτης του κοσμου ολλανδε ασε τις μαλακιες και συντονισου
Του δώσατε αξία και την έχει δει ειδήμων και δεν γουστάρω.τον απαξιωσε τυπε :-
παιξε οτι θα το παρει η αργεντινη.....Εχει αρχίσει και μου αρέσει το ποδόσφαιρο ,παίζω και τα στοιχήματα και με τραβάει σαν μαγνήτης.
Θα σας τσιμπουρωθώ σε ολα τα ποδοσφαιροθρεντ.
Εχει αρχίσει και μου αρέσει το ποδόσφαιρο ,παίζω και τα στοιχήματα και με τραβάει σαν μαγνήτης.
Θα σας τσιμπουρωθώ σε ολα τα ποδοσφαιροθρεντ.
Βόλεϋ δωματίουΘες να δούμε μαζι το ολλανδία-κοστα ρικα να σου εξηγησω πώς μπαίνουν γκολ σε κλειστές άμυνες;
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι
Μου θυμιζει μια επικη περιγραφη που ειχε κανει ο Χαρης Αλευροπουλος, οταν ο Γεωργατος ειχε παει στην Ιντερ.
Απο τις πιο ηχηρες μεταγραφες ελληνα ποδοσφαιριστη σε κορυφαια ομαδα εξωτερικου και ο Alpha ειχε μεταδωσει ζωντανα τον πρωτο αγωνα της Ιντερ για το Καμπιονατο.
Ακομα μου εχει μεινει στο μυαλο η εξης φραση (αφορα την ΙΔΙΑ φαση): "Γεωργατος, Γεωργατος απο αριστερα, Γεωργατος κανει την σεντρα, ΚΕΦΑΛΙΑ ο Γεωργατος, η μπαλα πηγαινει δεξια, ΣΟΥΤ ο Γεωργατος και ΑΟΥΤ, ΟΟΟΟΥΥΥ"
στο στοιχηματικο προγνωστικο μετραει μονο η γνωμη του ρεντμαν φτοΤου δώσατε αξία και την έχει δει ειδήμων και δεν γουστάρω.
Στον τζόγο δεν χωράνε ειδήμονες.
να εχει μαγειρεψει κιολας αλλοιως .....ΕΦΥΓΕ!!!Θες να δούμε μαζι το ολλανδία-κοστα ρικα να σου εξηγησω πώς μπαίνουν γκολ σε κλειστές άμυνες;
Αν θες να περάσεις 2 ώρες μαζί μου και να μου εξηγείς ασταμάτητα όλους τους όρους και να απαντάς στις δεκάδες απορίες που έχω μαζέξει και ντρέπομαι να πω γιατί θα με κράξετε,ναι αμέ.Θες να δούμε μαζι το ολλανδία-κοστα ρικα να σου εξηγησω πώς μπαίνουν γκολ σε κλειστές άμυνες;
Αν θες να περάσεις 2 ώρες μαζί μου και να μου εξηγείς ασταμάτητα όλους τους όρους και να απαντάς στις δεκάδες απορίες που έχω μαζέξει και ντρέπομαι να πω γιατί θα με κράξετε,ναι αμέ.
Θα σου πρήξω τ'αρχίδια με λίγα λόγια.
πιστεψε με αυτο θελειΑν θες να περάσεις 2 ώρες μαζί μου και να μου εξηγείς ασταμάτητα όλους τους όρους και να απαντάς στις δεκάδες απορίες που έχω μαζέξει και ντρέπομαι να πω γιατί θα με κράξετε,ναι αμέ.
[size=20pt]Θα σου πρήξω τ'αρχίδια [/size]με λίγα λόγια.
δεν θα βαλει γκολ σημερα το βελγιο.....3-0 θα ερθειΠοιος είναι ο γκολτζής του Βελγίου συνήθως?