Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με τον Μέσσι ο σπίκερ....φτάνει!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

messi+confuse.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Θα με στείλετε κουβά πάλι με το κωλοβελγιο που μου είπατε να στηρίξω.
Βλαμένα.

ποιον ρώτησες, μανδάμ; Δεν λέω, καλός ο Τζούλιους Έρβιν του Βελγίου, αλλά από την άλλη είναι ο κοντοπούτανος που προσπαθεί να γίνει Θεός στη θέση του Θεού κι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Αν όμως δεν βάλει γκολ, θα του βρίσω ότι έχει και δεν έχει του κωλοπαιδαρά

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
ποιον ρώτησες, μανδάμ; Δεν λέω, καλός ο Τζούλιους Έρβιν του Βελγίου, αλλά από την άλλη είναι ο κοντοπούτανος που προσπαθεί να γίνει Θεός στη θέση του Θεού κι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Αν όμως δεν βάλει γκολ, θα του βρίσω ότι έχει και δεν έχει του κωλοπαιδαρά
Ρε με δουλεύετε?Μου έχετε ζαλίσει το μουνί με το Βέλγιο και τώρα τα γυρνάτε?Δεν σας ξανακούω γκινιάρηδες.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ρεντμανφτο και μαλακίες.Θα παίζω μόνη μου οτι να΄ναι καλύτερα θα πάω.
Ασχετοι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Θα βαλει τον λουκανικάκου τώρα!

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα βαλει Λουκακου στο β.
Ο αλλος αραπακος δεν τραβαει

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Νικας μανικας και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας.
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρεντμανφτο και μαλακίες.Θα παίζω μόνη μου οτι να΄ναι καλύτερα θα πάω.
Ασχετοι.
μαλακιες ο ρεντμανφτο?????
μας εχει παει ταμειο απειρες φορες
ασε που το παιχνιδι δεν εχει τελειωσει ακομα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αυτος παιζει να εχει και καμια φωτο του μεσσι και να τραβαει μαλακια για παρτυ του :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Νικας μανικας και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας.

Πήγαινε να πλύνεις κανά πιάτο και άσε τα αντρικά αθλήματα κοπέλα μου!
Ή παίξει στο ολλανδία-κοστα ρίκα να μη μπει κανενα γκολ μεχρι το 26 να παρεις 6 φορές τα λεφτά σου!!!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Και είναι και σαν αυτιστικό ο πούστης.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εεεεεε δεν εχεις δικιο...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε με δουλεύετε?Μου έχετε ζαλίσει το μουνί με το Βέλγιο και τώρα τα γυρνάτε?Δεν σας ξανακούω γκινιάρηδες.

Μην απογοητεύεσαι συντρόφισσα,το Βέλγιο φορτσάρει πάντα στο δεύτερο ημίχρονο ! :grin: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom