LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με τον Μέσσι ο σπίκερ....φτάνει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![messi+confuse.jpg](https://1.bp.blogspot.com/_diZVDoZVsJU/TCTJeUw1sCI/AAAAAAAAAmg/BtJ1iCK_MGI/s1600/messi+confuse.jpg)
Μας έχει ζαλίσει τα παπάρια με τον Μέσσι ο σπίκερ....φτάνει!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
οποιον στηριζεις εσυ χανειΘα με στείλετε κουβά πάλι με το κωλοβελγιο που μου είπατε να στηρίξω.
Βλαμένα.
Θα με στείλετε κουβά πάλι με το κωλοβελγιο που μου είπατε να στηρίξω.
Βλαμένα.
τυπε εχει χρονο ακομα για ανατροπη ;) μη ξεχνας οτι ειναι και στανταρακι ρεντμαν φτο ;)οποιον στηριζεις εσυ χανει
σαν να ειχε δικιο ο λιονταρης :S
Ρε με δουλεύετε?Μου έχετε ζαλίσει το μουνί με το Βέλγιο και τώρα τα γυρνάτε?Δεν σας ξανακούω γκινιάρηδες.ποιον ρώτησες, μανδάμ; Δεν λέω, καλός ο Τζούλιους Έρβιν του Βελγίου, αλλά από την άλλη είναι ο κοντοπούτανος που προσπαθεί να γίνει Θεός στη θέση του Θεού κι αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Αν όμως δεν βάλει γκολ, θα του βρίσω ότι έχει και δεν έχει του κωλοπαιδαρά
Στήριξε Αργεντινή, Γερμανία και ΒραζιλίαΡεντμανφτο και μαλακίες.Θα παίζω μόνη μου οτι να΄ναι καλύτερα θα πάω.
Ασχετοι.
Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι ΜέσσιΝικας μανικας και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας.
μαλακιες ο ρεντμανφτο?????Ρεντμανφτο και μαλακίες.Θα παίζω μόνη μου οτι να΄ναι καλύτερα θα πάω.
Ασχετοι.
τυπε αυτος παιζει να εχει και καμια φωτο του μεσσι και να τραβαει μαλακια για παρτυ τουΔεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι![]()
![]()
![]()
![]()
Νικας μανικας και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας.
Και είναι και σαν αυτιστικό ο πούστης.Δεν ακούς τον σπίκερ???Μπρόστά είναι ο Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσ ιΜέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι Μέσσι![]()
![]()
![]()
![]()
ε οχι και μαλακιες ο ρεντμαν φτο που μας εχει φλομωσει στο ευρωΡεντμανφτο και μαλακίες.Θα παίζω μόνη μου οτι να΄ναι καλύτερα θα πάω.
Ασχετοι.
Βγάζει μια κακομοιριά, είναι η αλήθεια....δεν έχει την λεβεντιά του ΝευμάρΚαι είναι και σαν αυτιστικό ο πούστης.
Ρε με δουλεύετε?Μου έχετε ζαλίσει το μουνί με το Βέλγιο και τώρα τα γυρνάτε?Δεν σας ξανακούω γκινιάρηδες.