Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μπήκα κι εγώ λιγάκι στο φόρουμ πριν λίγο να δω τι λέχθηκε μετά το ματς της Βραζιλίας και είδα να έχουν γραφτεί σχεδόν 50 σελίδες κι απόρησα. Έριξα λοιπόν μια ματιά στα σχόλια και είδα ότι πέρα από 10 σχόλια που είχαν να κάνουν με μπάλα και σχετικά με το θέμα απόψεις, τα υπόλοιπα αναλώθηκαν σε αντιπαραθέσεις με προσωπικές ύβρεις και προσβολές εκατέρωθεν(κλασσικά....) και μάλιστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες Παρασκευής βράδυ προς Σάββατο πρωί!!!!!!!!!!! Τα δε θέματα που αναλύθηκαν έφτασαν στα όρια του σουρρεαλισμού. Από το πόσες ομάδες έχει η Γερμανία, μέχρι ποια είναι πιο όμορφη ή ταλαντούχα ηθοποιός από την Σαρλίζ Θερόν..........
Πάντως πρέπει να πω ότι έχουν την πλάκα τους αυτά, αν εξαιρέσουμε την κοινωνιολογική υπόσταση που κρύβεται από πίσω, αλλιώς δεν θα έκανα τον κόπο να τα διαβάσω και να γράψω κι εγώ το κάτιτίς μου.
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας όμως που είναι το ΜΟΥΝΤΙΑΛ, και μιας κι έχουμε άλλα δυο ματσάκια σήμερα, είναι πολύ κρίμα για το Νεϊμάρ, παρότι ποτέ δεν τον συμπάθησα. Αυτός ο Ζούνιγκα(ή μάλλον Σούννννννιγκα, κατά Σπυρόπουλο......) έπρεπε να έχει πάρει κίτρινη δυο-τρεις φορές πιο πριν σε μερικά πολύ επικίνδυνα μαρκαρίσματα. Νομίζω ότι έχει ευθύνη ο απαράδεκτος διαιτητής, όπως και για τα σκληρά μαρκαρίσματα στον Ροντρίγκεζ που άφηνε σωρηδόν. Είναι λυπηρό να βλέπεις παίχτες με ταλέντο να τραυματίζονται από χασάπηδες, μόνο και μόνο για την σκοπιμότητα. Πρέπει να μπουν κάποιοι περιορισμοί και σκληρές τιμωρίες. Μπάλα θέλουμε να βλέπουμε, με πάθος ένταση και δύναμη αλλά όχι κι έτσι. Street fighting κατάντησε. Να εξάρω κι εγώ το ταλέντο του Ροντρίγκεζ. Ατομικά ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο Μουντιάλ. Αν ωριμάσει λιγάκι και ψηθεί, θα μιλάμε για παίχτη που θα αφήσει ιστορία. Μακάρι γιατί λείπουν τέτοιοι παίχτες-ηγέτες και παρά το μικρό της ηλικίας του δείχνει να μην μασάει ο πιτσιρικάς.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ποσο εδινε ο χαιμες για 1ος σκορερ πριν αρχισει η διοργανωση? 120? 150?
αυτα ειναι.......

περιπου 300 εδινε...
αλλα και τωρα δεν τον εχουνε για σιγουρο... 2.34 δινει...
Μεσι 3.65, Μιλερ 7.40, φαν Περσι 12.00, Ρομπεν 21.00

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Επισης δε το βλεπω,και δευτερη φορα σε μουντιαλ ο Μιλλερ?Παραπαει. :grin:

Τελευταιο για σημερα και λιγο  :offtopic:   Ο Ιγκουανιν ειναι λιγο απατη ή εγω εχω κολλημα?

και αυτος και ο Μπενζεμα ειναι απατη!
απλα στη Ρεαλ ολοι οι αντιπαλοι ασχολουνται με Ροναλντο και βαζουνε 10-15 γκολ το χρονο...
οσα θα εβαζα κι εγω ετσι οπως ειμαι, με τις παντοφλες...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πιστεύω ότι σε απόδοση 20 περίπου ,αξίζει ενα ποντάρισμα στον Ρόμπεν..2-3 γκολ να βάλει στην Κόστα Ρίκα και φουλ για πρωτιά..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αλγερίας, η οποία εντυπωσίασε στο Μουντιάλ αποκλειόμενη στη φάση των 16 και στην παράταση από τη Γερμανία, αποφάσισαν να δωρίσουν στους Παλαιστίνιους τα 6,2 εκατομμύρια ευρώ που τους αναλογούν από το μπόνους προκρίσεων της ΦΙΦΑ.

Οι διεθνείς σκοπεύουν να προσφέρουν τα χρήματα που θα τους δοθούν από την ομοσπονδία της χώρας τους στους Παλαιστίνιους, καθώς όπως φέρεται να δήλωσε ο Ισλάμ Σλιμανί, ένας από τους καλύτερους παίκτες της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, «αυτοί τα έχουν περισσότερη ανάγκη από εμάς».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως αν συμβεί κάτι τέτοιο η αλγερινή Ομοσπονδία κινδυνεύει με τιμωρία από τη ΦΙΦΑ κι αυτό γιατί η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν επιτρέπει τη σύνδεση οποιουδήποτε είδους πολιτικού μηνύματος με το ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις πρόσφατα τιμώρησε με πρόστιμο την αργεντίνικη Ομοσπονδία για ένα πανό που αναρτήθηκε σε φιλικό με τη Σλοβενία, στο οποίο αναγραφόταν πως τα Φόκλαντς ανήκουν στην Αργεντινή.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Νομίζω ότι έχει ευθύνη ο απαράδεκτος διαιτητής, όπως και για τα σκληρά μαρκαρίσματα στον Ροντρίγκεζ που άφηνε σωρηδόν. Είναι λυπηρό να βλέπεις παίχτες με ταλέντο να τραυματίζονται από χασάπηδες, μόνο και μόνο για την σκοπιμότητα. Πρέπει να μπουν κάποιοι περιορισμοί και σκληρές τιμωρίες. Μπάλα θέλουμε να βλέπουμε, με πάθος ένταση και δύναμη αλλά όχι κι έτσι. Street fighting κατάντησε.

οπως παντα πολυ σωστος στο σχολιο σου, ειλικρινα ηθελα να γραψω ακριβως αυτο...
βγαζεις την καρακιτρινη στον Φερναντινιο στα πρωτα λεπτα και μετα αποκλειεται να συνεβαινε τετοιο πραγμα...
παντως ο Σιλβα ειναι ακομα μεγαλυτερη απωλεια για τους βραζιλιανους...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Πιστεύω ότι σε απόδοση 20 περίπου ,αξίζει ενα ποντάρισμα στον Ρόμπεν..2-3 γκολ να βάλει στην Κόστα Ρίκα και φουλ για πρωτιά..

το να βαλει 2-3 γκολ σε ενα ματς, δινει τεραστια αποδοση απο μονο του!
δεν χρειαζεται να βγει τοπ σκορερ του ΠΚ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το κορυφαιο ειναι οτι εισαι και γαυρος...

παλαιοτερα οταν οι Παναθηναικοι λεγαμε κανουμε πορειες στην Ευρωπη...μας λεγατε ''οι πορειες ειναι για τους κομμουνιστες οι κουπες μετρανε...''

τωρα ομως βαζεις πορειες κ οχι κουπες...οτι μας συμφερει το λεμε αναλογως...χαχα....
ποσο βλακας μπορει να εισαι για να μη νοιωθεις αυτονοητα πραγματα;
αν οι πορειες του πουστη που υποστηριζεις συνιστουσαν καποιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ η ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ναι θα ηταν σημειο αναφορας...
σαφως οι κουπες μετρανε...
φερέιπειν αν ελεγες στη βραζιλια να κανει αυτο το ρεκορ η να κρατησει τις κουπες που εχει ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...
αν ειναι δυνατον...αλλα ενα ρεκορ οταν γινεται σιγουρα κατι δειχνει και σιγουρα ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ
πιο βλακας και με λιγοτερη αντιληψη πεθαινεις...
ο πονος για τον θρυλο μεγαλος
καλη συνεχεια ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για πεστε ρε παιδια γκολ που εχει ο καθεις σε σχεση με τις αποδοσει;
μιλαω για τους πρωτους σκορερ που γραφατε παραπανω...
αν ειναι ευκολο
ευχαριστω εκ των προτερων
σημερα και τα δυο Χ ημιχρονο αργεντινα τελικο και
Χ ημιχρονο ολλανδια τελικο....
νομιζω γυρω στο 20 συντελεστη
πα μαλλ....

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Όσα χρόνια και αν περάσουν , όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μια ομάδα είναι πάντα εκεί.  
Η Γερμανία. Ποτέ δεν θυμάμαι να ήταν εκτός 8άδας (τουλάχιστον) .
Έτσι πρόχειρα που κοίταξα στη wikipedia , μόνο το 1950 δεν ήταν στους 8 , αλλά τότε δεν συμμετείχε καθόλου λόγω τιμωρίας για τον πόλεμο.
Το 1978, δεν υπήρχαν προημιτελικοί, αλλά 2 όμιλοι των 4 , και πάλι οι γερμανοί μέσα ήταν
Μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο,όσο αντιπαθητική και αν είναι σε πολλούς η χώρα αυτή.
Τεράστιο RESPECT !

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής στο Euro του 2012 είχε αποβάλει δύο παίκτες για ψύλλου πήδημα στον αγώνα της εθνικής μας με την Πολωνία. Είναι φανερό πως βρισκόταν σε διατεταγμένη αποστολή αλλά όντας μετριότατος διαιτητής δεν ήξερε πως να τη φέρει σε πέρας με αποτέλεσμα να γίνει το παιχνίδι ροντέο.
Από αυτή την άποψη μάλον σαν θεία δίκη μοιάζουν η τιμωρία του Σίλβα δι'ασήμαντον αφορμή και ο τραυματισμός του Νεϊμάρ.

κανεις δεν ειναι σε αποστολη... απλα η φιφα εχει δωσει οδηγια για οσο το δυνατον λιγοτερες καρτες, για να μην λειψουν παιχτες απο σημαντικα ματς, οπως ημιτελικοι και τελικος...
ομως τελικα θα λειψουν λογω τραυματισμων!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom