Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Επισκέπτης
Ότι η Ανατολική Γερμανία ήταν μόνο 15 εκατομμύρια(και δεν ασχολιόταν και πολύ σοβαρά με το ποδόσφαιρο)και η Δυτική 60 σου έχει περάσει απ'το μυαλό ?? Που να σου περάσει όταν σε μυαλό δεν ξεπερνάς ούτε και το σκύλο της Βαβάτση ?? Τι σχέση έχει αυτό που λες ?  Τι ντουβάρι είσαι αδερφάκι μου  :headbang:

ΜΟΝΟ 15 εκατομύρια... :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

Ναι όντως η Δυτική ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και οι άλλοι με τον στίβο που οι μισές γυναίκες τους σε 20 χρόνια μεταμορφώθηκαν σε άντρες...

Μήπως είσαι η Βαβάτση?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ισχύει οτι η βραζιλια δεν εχει αποκλειστει ποτε σε ημιτελικο; :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Εν τω μεταξυ σκεφτομουν τις προαλλες.
Ο Κλωναριδης μονο εθνικη Βελγιου αν παιξει(που δεν θα παιξει).
Σε μας θα ταν πολυτιμος, σε αυτους μεχρι και ο Γιανουζαι που παρουσιαζει η μαντσεστερ σαν μεγαλο ταλεντο, περιττος ειναι.
Ειναι απιστευτη αυτη η φουρνια παικτων του Βελγιου.

Επισκέπτης
Nα υποθέσω ότι εσύ είσαι Τσιπροκαμμένος ή Χρυσαυγήτης ??

Μέσα έπεσες και σ'αυτό... :jerking:

Πρέπει να είσαι μεγάλος μαλάκας για να παίρνεις στα σοβαρά κάποιο απο τα πολιτικά ανδρείκελα που υπάρχουν μέσα στη Βουλή

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ΜΟΝΟ 15 εκατομύρια... :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

Ναι όντως η Δυτική ασχολιόταν με το ποδόσφαιρο και οι άλλοι με τον στίβο που οι μισές γυναίκες τους σε 20 χρόνια μεταμορφώθηκαν σε άντρες...

Μήπως είσαι η Βαβάτση?

Τι σχέση έχει τώρα ο στίβος ?? Καλά είσαι τελείως βλήμα αδερφάκι μου !  :headbang: Για πες μας τι ψηφίζεις τώρα ??  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Και αν περασει η Κοστα Ρικα?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
...εκει να σας δω(και μενα)....σεκοι λεμε  :grin:

Επισκέπτης
Τι σχέση έχει τώρα ο στίβος ?? Καλά είσαι τελείως βλήμα αδερφάκι μου !  :headbang: Για πες μας τι ψηφίζεις τώρα ??  :2funny:

Ρε βλαμμένε μου λες οτι 15 εκατομύρια είναι μικρός αριθμός πληθυσμού...Τότε και στον στίβο θα έπρεπε με το σκεπτικό σου να είχαν περισσότερες επιτυχίες οι δυτικογερμανοί, αλλά εκεί τα κουμάντα τα είχαν οι ανατολικοί...Πώς γένεν αυτό? Πιο εξελιγμένοι στα ντοπαρίσματα οι ανατολικοί...

Ψηφίζω εσένα Βαβάτση ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506

:headbang:

Πολλοί την περνούσαν αμέσως για άνδρα. Οπως κάποτε στο αεροδρόμιο Σβέχατ της Βιέννης, όπου ρώτησε έναν περαστικό πού είναι η τουαλέτα. «Μου έδειξε αμέσως το ανδρικό WC» λέει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε βλαμμένε μου λες οτι 15 εκατομύρια είναι μικρός αριθμός πληθυσμού...Τότε και στον στίβο θα έπρεπε με το σκεπτικό σου να είχαν περισσότερες επιτυχίες οι δυτικογερμανοί, αλλά εκεί τα κουμάντα τα είχαν οι ανατολικοί...Πώς γένεν αυτό? Πιο εξελιγμένοι στα ντοπαρίσματα οι ανατολικοί...

Ψηφίζω εσένα Βαβάτση ;)

Και τι σχέση έχει αν ντοπάρονταν στο στίβο οι ανατολικοί ρε βαρεμένε? Στα ομαδικά σπορ δεν είχαν επιτυχίες...
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο ? Είσαι ορθόδοξος ? Εκεί θα βρίσκεται η εξήγηση της παράνοιάς σου...Να μας πεις τι ψηφίζεις ντρέπεσαι πάντως και αυτό τα λέει όλα !  :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.166
Πόντοι
506
...εκει να σας δω(και μενα)....σεκοι λεμε  :grin:

θα αστειευεσαι μαλλον καζα.......holland, 1000% sure bet ;)

150283216-458821.jpg

Επισκέπτης
:headbang:

Πολλοί την περνούσαν αμέσως για άνδρα. Οπως κάποτε στο αεροδρόμιο Σβέχατ της Βιέννης, όπου ρώτησε έναν περαστικό πού είναι η τουαλέτα. «Μου έδειξε αμέσως το ανδρικό WC» λέει.

Και πόσες άλλες...Και πόσοι που έβγαλαν καρκίνους κτλ...
Μια ζωή στη βρωμιά και στη πουστιά για να δείχνουν και καλά ανώτεροι αυτή η φάρα...Κατέστρεφαν ζωές χωρίς ίχνος τύψεων

Επισκέπτης
Και τι σχέση έχει αν ντοπάρονταν στο στίβο οι ανατολικοί ρε βαρεμένε? Στα ομαδικά σπορ δεν είχαν επιτυχίες...
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο ? Είσαι ορθόδοξος ? Εκεί θα βρίσκεται η εξήγηση της παράνοιάς σου...Να μας πεις τι ψηφίζεις ντρέπεσαι πάντως και αυτό τα λέει όλα !  :2funny:

Τι ορθόδοξος και πίπες μου λες ρε Βαβάτση? Έχεις χαζέψει απο τις φάπες? Σου κάνω και μαθήματα ρε χαζούλα μπας και ξεστραβωθείς

Και για να μη ξεχνιόμαστε...Μόνο 15 εκατομύρια... :2funny: Τράβα κοιμήσου Βούλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom