Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Gibraltar_Football_Association.svg.png

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Oι Κολομβιανοι ετοιμαζονται να παιξουν με τετραδα στην αμυνα και να πιεσουν ψηλα . Αν το πανε αλαζονικα το ματσ, παρολο που οι Βραζιλιανοι ειναι αυτοι που ειναι σε αυτο το μουντιαλ, μπορει να εισπραξουν τιποτα ντορτια και να γυρισουν με την ουρα στα σκελια και αυτοι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.978
Πόντοι
5.006

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Pierangelo_Manzaroli[/url
] Ως προπονητής των ελπίδων πριν λίγα χρόνια απέσπασε και ισοπαλία από την Ελλάδα του Γιώργου Γεωργιάδη !! :dancing:
φαινεται δυνατος τυπε...
μακαρι να μην γκρεμισει ο,τι με τοσο κοπο εχτισε η ομαδα τοσα χρονια....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Oι Κολομβιανοι ετοιμαζονται να παιξουν με τετραδα στην αμυνα και να πιεσουν ψηλα . Αν το πανε αλαζονικα το ματσ, παρολο που οι Βραζιλιανοι ειναι αυτοι που ειναι σε αυτο το μουντιαλ, μπορει να εισπραξουν τιποτα ντορτια και να γυρισουν με την ουρα στα σκελια και αυτοι.
Δυσκολο,στο γκολ θα κριθει το ματς πιστευω.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τελείως σούπα το ματς Γαλλία-Γερμανία. Οι Γερμαναράδες με τον γνωστό τους τρόπο, κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα και τουλάχιστον αλλάζανε σωστά την μπάλα, χωρίς λάθη και επιπολαιότητες. Επιπλέον έχουν και  Τ Ε Ρ Μ Α Τ Ο Φ Υ Λ Α Κ Α Ρ Α  ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη και μεταδίδει ηρεμία με την γενικότερη στάση του.
Από την άλλη μια Γαλλία άκρως απογοητευτική. Είχα βαρεθεί να ακούω πόσο καλά δουλεμένη ομάδα είναι και πόσο καλή μπάλα παίζει κλπ κλπ. Με τον πρώτο δυνατό αντίπαλο που βρήκε, έπαιξε χειρότερα κι από το Ιράν. Δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο πάσες....... Καμιά φορά κατηγορούμε την Εθνική μας ότι και καλά δεν παίζει μπάλα, αλλά βλέποντας τέτοιο θέαμα σήμερα μπορώ να πω ότι αν ήμασταν λιγάκι πιο προσεκτικοί και τυχεροί σε αυτό το Μουντιάλ μπορεί να φτάναμε και τετράδα. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν υπάρχουν πια ομάδες να ξεχωρίζουν. Πολλά σκαμπανεβάσματα απ' όλους. Κι αυτό κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτα τα πράγματα για την τελική ευθεία.
Η Κολομβία είναι η μόνη ομάδα που έχει παίξει ωραία μπαλίτσα με συνέπεια(πέρα από το πρώτο ματς με μας που ήταν κάκιστη και πάλι κέρδισε 3-0 όμως) και γι' αυτό την έχω συμπαθήσει και την υποστηρίζω απέναντι στους λίγους και αχώνευτους Βραζιλιάνους. Μακάρι να φτάσει μέχρι το τέλος αν και έχω κακό προαίσθημα για σήμερα. Κάτι μου λέει ότι δεν θα αποδώσουν καλά. Μακάρι να γίνει καλό ματσάκι πάντως γιατί μετά τους ομίλους έχουμε μισήσει το ποδόσφαιρο με αυτά που βλέπουμε.  

Nομίζω πως όποιος από τους Γερμανία,Βραζιλία ή Κολομβία πάει τελικό θα το πάρει.Από την άλλη μεριά του ταμπλό δεν βλέπω κάποιον να μπορεί.Και η Ολλανδία στα δύσκολα θα έχει πρόβλημα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
παντως ο Σκολαρι βρηκε τι εφταιγε στους προηγουμενους αγωνες...
εβγαλε Ντανι Αλβες και εβαλε 11αδα τον Μαικον!
εγω νομιζα οτι αυτος εχει κρεμασει τα παπουτσια του...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
παντως ο Σκολαρι βρηκε τι εφταιγε στους προηγουμενους αγωνες...
εβγαλε Ντανι Αλβες και εβαλε 11αδα τον Μαικον!
εγω νομιζα οτι αυτος εχει κρεμασει τα παπουτσια του...

Aυτός με την Πορτογαλία έχασε δύο φορές απο μας στην έδρα του ! Μεγάλος προπονητής  :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ινφο: ο υμνος της Κολομβιας εχει μεσα και Θερμοπυλες...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μακάρι να περνούσε η Κολομβία,να ξεβρακωθούν οι μουνάρες που είναι στις εξέδρες.... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Εχω την εντυπωση οτι η Βραζιλια φοραει πολυ βαρια φανελα για να φυγει τοσο νωρις μεσα στο σπιτι της και μαλιστα απο την Κολομβια...Για να δουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μετα τον θριαμβο της τεραστιας Γερμανιας για ακομη μια φορα, περιμενουμε τωρα τον αντιπαλο για τον δρομο προς τον τελικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom