apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
"Δεν είμαι πιστολέρο, είμαι απλά ένα αγόρι, που στέκεται μπροστά σε μια μπάλα, και της ζητά να τον αγαπήσει"
"Δεν είμαι πιστολέρο, είμαι απλά ένα αγόρι, που στέκεται μπροστά σε μια μπάλα, και της ζητά να τον αγαπήσει"
Kαι ο Κωστακης φαινεται λιγο καγουρας επισης.Τι σοβαρα ρε τύπε? Σοβαρότατα. Αντιγραφη εκανα από συνεντευξη που εδωσε μετα το μπαραζ στο Βουκουρέστι. Ανιατη περιπτωση.
Ειναι πολυ τραβηγμενο ρε συ...ειδικα το εισαι με καποια? και απανταει λογικα ναι απο κανα τρολλοσαιτ μηπως το βρηκες?Τι σοβαρα ρε τύπε? Σοβαρότατα. Αντιγραφη εκανα από συνεντευξη που εδωσε μετα το μπαραζ στο Βουκουρέστι. Ανιατη περιπτωση.
Και αντι να βγουμε εμεις απο τα ρουχα μας, βγαινει αυτόςΤι σοβαρα ρε τύπε? Σοβαρότατα. Αντιγραφη εκανα από συνεντευξη που εδωσε μετα το μπαραζ στο Βουκουρέστι. Ανιατη περιπτωση.
Τι σοβαρα ρε τύπε? Σοβαρότατα. Αντιγραφη εκανα από συνεντευξη που εδωσε μετα το μπαραζ στο Βουκουρέστι. Ανιατη περιπτωση.
Μαλλον τρολλινγκ είναι τελικα. Ευτυχως δηλαδή!!!!!!!!!!!!Ειναι πολυ τραβηγμενο ρε συ...ειδικα το εισαι με καποια? και απανταει λογικα ναι απο κανα τρολλοσαιτ μηπως το βρηκες?
ειχε πλακα ομως ακομα γελαω
Ναι και τον Δωνη τον Λαγο και τον Μαρινακη τυπε
Ρε μαλακα ειναι αρθρο απο τρολλ. Δεν υπαρχει ρε πουστη μου."Δεν είμαι πιστολέρο, είμαι απλά ένα αγόρι, που στέκεται μπροστά σε μια μπάλα, και της ζητά να τον αγαπήσει"
μουφες πηγες δινει ο αλεξ τυπε?Ρε μαλακα ειναι αρθρο απο τρολλ. Δεν υπαρχει ρε πουστη μου.
LiFO: Κώστα, καλησπέρα. Κώστας Μήτρογλου: ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ (γέλια) Ήμουν σίγουρος πως θα το έκανες αυτό, αλλά το περίμενα πιο μέσα στην συνέντευξη!
Χαχα, με συγχωρείς, καμιά φορά δεν το ελέγχω. Σοβαρά, έχει χτυπήσει κόσμος από αυτό. Άσχημα.
Μαλλον είναι σαν εκεινη τη συνεντευξη της Μαριαννας που ελεγε ότι αφηνει τους αντρες να τελειωνουν στο στομα της
Ρε μλκ....δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τα τρολ/σάιτ...?Οντως τρολλιά είναι τελικα. Αλλά η φωτο είναι αληθινη και περιμενω σχολιο από Ροζυ
Το είπα ματακια μου, χάλια είναι ο τύπος!!!Οντως τρολλιά είναι τελικα. Αλλά η φωτο είναι αληθινη και περιμενω σχολιο από Ροζυ
Ελλας Ευρωπη ΟλυμπιακοςTυπε δε θελουμε να στελνουμε στην εθνικη παιχτες μας να καουν. Τους θελουμε φρεσκους για την παναθα. Για να ειμαστε απολυτοι ετοιμοι να ριξουμε τη χουντα τη μαρινακη