Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
Δηλαδη αυτό είναι φωτοσοπ?
2011012700930_102053356.jpg
who knows
memo_ochoa.jpg

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Mαλλον την καταρα του Φαραω  :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε οτι η φόρμα είναι ανώτερη της ποιότητας/εμπειρίας...δες Ελλάδα με Μήτρογλου και Γκέκα....έπρεπε οπωσδήποτε να είναι Κλάους/Καρέλης/Παπαδόπουλος στην αποστολή....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πάντως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε οτι η φόρμα είναι ανώτερη της ποιότητας/εμπειρίας...δες Ελλάδα με Μήτρογλου και Γκέκα....έπρεπε οπωσδήποτε να είναι Κλάους/Καρέλης/Παπαδόπουλος στην αποστολή....
Ναι και τον Δωνη τον Λαγο και τον Μαρινακη τυπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/588952/mitro2_6.jpg[/img[/URL]]

[b]Έχεις φάει ποτέ χυλόπιτα;
[/b]Το φαγητό ή την απόρριψη; Aν εννοείς το πρώτο ναι και δε μου άρεσε, αν εννοείς το δεύτερο παλιά έτρωγα συνέχεια, αλλά πλέον έχω να φάω χρόνια.  :banghead: :banghead: :banghead: Γενικά, από όταν άρχισα να γίνομαι γνωστός ως ποδοσφαιριστής το ενδιαφέρον των γυναικών έχει αυξηθεί δραματικά. Μάλλον έχει να κάνει με την αγάπη τους για την μπάλα.

[b][b]Αυτόν τον καιρό είσαι με κάποια;
[/b][/b]Λογικά ναι.    :banghead: :banghead: :banghead:

[b]Το πηγαίνετε σοβαρά;
[/b]Αρκετά, αλλά σε μια σχέση χρειάζεται και το χιούμορ.  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

[b]Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, που βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα;
[/b]Στην Ρεάλ.
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.979
Πόντοι
1.406

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/588952/mitro2_6.jpg[/img[/URL]]

[/b]Το φαγητό ή την απόρριψη; Aν εννοείς το πρώτο ναι και δε μου άρεσε, αν εννοείς το δεύτερο παλιά έτρωγα συνέχεια, αλλά πλέον έχω να φάω χρόνια.  :banghead: :banghead: :banghead: Γενικά, από όταν άρχισα να γίνομαι γνωστός ως ποδοσφαιριστής το ενδιαφέρον των γυναικών έχει αυξηθεί δραματικά. [b]Μάλλον έχει να κάνει με την αγάπη τους για την μπάλα.
[/b]

[/b][/b]Λογικά ναι.    :banghead: :banghead: :banghead:

Το πηγαίνετε σοβαρά;
Αρκετά, αλλά σε μια σχέση χρειάζεται και το χιούμορ.  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, που βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα;
Στην Ρεάλ.
[/quote]
:banghead: :banghead: :banghead:
Και βλάκας!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι και τον Δωνη τον Λαγο και τον Μαρινακη τυπε
Ναι ρε τύπε έχεις δίκιο...τους ρήμαξαν αυτοί ενώ οι άλλοι θα ήταν χειρότεροι....

[/b]Το φαγητό ή την απόρριψη; Aν εννοείς το πρώτο ναι και δε μου άρεσε, αν εννοείς το δεύτερο παλιά έτρωγα συνέχεια, αλλά πλέον έχω να φάω χρόνια.  :banghead: :banghead: :banghead: Γενικά, από όταν άρχισα να γίνομαι γνωστός ως ποδοσφαιριστής το ενδιαφέρον των γυναικών έχει αυξηθεί δραματικά. Μάλλον έχει να κάνει με την αγάπη τους για την μπάλα.

[b]Το πηγαίνετε σοβαρά;
[/b]Αρκετά, αλλά σε μια σχέση χρειάζεται και το χιούμορ.  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

[b]Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, που βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια από τώρα;
[/b]Στην Ρεάλ.
[/quote]Σοβαρά τώρα??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

[b]Το πηγαίνετε σοβαρά;

[/b]Στην Ρεάλ.
[/quote]σιγα μην ειναι αυτη πραγματικη συνεντευξη τυπε :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναι ρε τύπε έχεις δίκιο...τους ρήμαξαν αυτοί ενώ οι άλλοι θα ήταν χειρότεροι....Σοβαρά τώρα??
Τι σοβαρα ρε τύπε? Σοβαρότατα. Αντιγραφη εκανα από συνεντευξη που εδωσε μετα το μπαραζ στο Βουκουρέστι. Ανιατη περιπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom