filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 5.975
Σιγά το... σοφό, ο μπουρτζόβλαχος.ονειρο μου να ερθει στον θρυλο ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....
Σιγά το... σοφό, ο μπουρτζόβλαχος.ονειρο μου να ερθει στον θρυλο ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....
Η μεγάλη των οράνιε... κουλή είναι αυτοί οι κόπανοι. Μιλάνε και οι βάρβαροι τώρα...Σεβασμός στην μεγάλη των οράνιε σχολή..οι μπιχλέουρες είναι αυτοί με τα σομπρέρο που σήμερα τον ήπιαν
όχι, πώς σου ήρθε αυτό;βαζελας εισαι?
Η μεγάλη των οράνιε... κουλή είναι αυτοί οι κόπανοι. Μιλάνε και οι βάρβαροι τώρα...
Τόσα ξέρεις... τόσα λες... Μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή σου...Διακρίνω μια εμπάθεια προς τους βόρειους και τους Σκανδιναβούς μεγάλε; έλα εντάξει το τσόυξιμο θα υποχωρήσει σε κάποιες μέρες..
φορτωμενος μπηκες τι να σου πει ο ανθρωπος....Τόσα ξέρεις... τόσα λες... Μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή σου...
Τί θες εσύ και ανακατεύεσαι μεγάλε; Σε έχει προσλάβει για συνήγορό του;φορτωμενος μπηκες τι να σου πει ο ανθρωπος....
Θεε μου...Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Ο Γεωργίου είχε πει το θρυλικό "αντί για τρίπλα, τάκλιν"
ναι....γιατι τραβας ζορι?Τί θες εσύ και ανακατεύεσαι μεγάλε; Σε έχει προσλάβει για συνήγορό του;
Θεε μου...
Υπαρχουν ηλικιες που δεν ξερουν τον Μαχλα. Ποσο γερασα επιτελους?
Το θέμα Alex δεν είναι ηλικιακό, αλλά τι γνώσεις έχει ο καθένας από μπάλα... Και εγώ τον Sokrates και τον Pele δεν τους πρόλαβα, ωστόσο γνωρίζω την αξία τουσ.Θεε μου...
Υπαρχουν ηλικιες που δεν ξερουν τον Μαχλα. Ποσο γερασα επιτελους?
Λονδίνο αλλά πάω σε όλα τα εντός...και στα εκτός πάω αν δεν έχει κάνα ντέρμπι στο Λονδίνο η στο Λίβερπουλ!
Σε λιγο θα μας πουν καποιοι "ηταν καλος ο Τζόρτζεβιτς? δεν τον προλαβα".
φαντασου προχτες μας εκανε εντυπωση που δεν ηξερε τον δεληκαρη.....γερασαμε φιλε
Σε λιγο θα μας πουν καποιοι "ηταν καλος ο Τζόρτζεβιτς? δεν τον προλαβα".
Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Ο Γεωργίου είχε πει το θρυλικό "αντί για τρίπλα, τάκλιν"
Αυτούς τους ξέρω....Το θέμα Alex δεν είναι ηλικιακό, αλλά τι γνώσεις έχει ο καθένας από μπάλα... Και εγώ τον Sokrates και τον Pele δεν τους πρόλαβα, ωστόσο γνωρίζω την αξία τουσ.