Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Σεβασμός στην μεγάλη των οράνιε σχολή..οι μπιχλέουρες είναι αυτοί με τα σομπρέρο που σήμερα τον ήπιαν :rockon:
Η μεγάλη των οράνιε... κουλή είναι αυτοί οι κόπανοι. Μιλάνε και οι βάρβαροι τώρα...

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η μεγάλη των οράνιε... κουλή είναι αυτοί οι κόπανοι. Μιλάνε και οι βάρβαροι τώρα...

Διακρίνω μια εμπάθεια προς τους βόρειους και τους Σκανδιναβούς μεγάλε;  :2funny: έλα εντάξει το τσόυξιμο θα υποχωρήσει σε κάποιες μέρες..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Διακρίνω μια εμπάθεια προς τους βόρειους και τους Σκανδιναβούς μεγάλε;  :2funny: έλα εντάξει το τσόυξιμο θα υποχωρήσει σε κάποιες μέρες..
Τόσα ξέρεις... τόσα λες... Μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή σου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Ο Γεωργίου είχε πει το θρυλικό "αντί για τρίπλα, τάκλιν"
Θεε μου...
Υπαρχουν ηλικιες που δεν ξερουν τον Μαχλα. Ποσο γερασα επιτελους?

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Θεε μου...
Υπαρχουν ηλικιες που δεν ξερουν τον Μαχλα. Ποσο γερασα επιτελους?
Το θέμα Alex δεν είναι ηλικιακό, αλλά τι γνώσεις έχει ο καθένας από μπάλα... Και εγώ τον Sokrates και τον Pele δεν τους πρόλαβα, ωστόσο γνωρίζω την αξία τουσ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λονδίνο αλλά πάω σε όλα τα εντός...και στα εκτός πάω αν δεν έχει κάνα ντέρμπι στο Λονδίνο η στο Λίβερπουλ! :rockon:

Tom a nine years old boy was beaten by his father Sam and judge ordered to be fostered with his aunt Joddie. After one month police authorities found that Tom is beaten by his aunt and judge ordered to be fostered by his grandmother Jessica. After two months local community authorities found that Jessica beats Tom...

So judge ordered Tom to be adopted by UK National Football Team saying... "Tom will be safe with them. They can not beat anyone"

gian31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
611
Πόντοι
991
Πριν λίγο είπαν στην ΝΕΡΙΤ ότι ο Κατσουράνης δεν θα ξεκινήσει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Ο Γεωργίου είχε πει το θρυλικό "αντί για τρίπλα, τάκλιν"

Ήταν απλά καλός και τίποτα παραπάνω...κατώτερος του Μήτρογλου,αλλά ανώτερος απο Χαριστέα και Γκέκα. Αυτό που έλεγε ο Γεωργίου αντί για ντρίπλα τάκλιν ίσχυε,όπως και ότι έπαιζε με πλάτη στο τέρμα !

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το θέμα Alex δεν είναι ηλικιακό, αλλά τι γνώσεις έχει ο καθένας από μπάλα... Και εγώ τον Sokrates και τον Pele δεν τους πρόλαβα, ωστόσο γνωρίζω την αξία τουσ.
Αυτούς τους ξέρω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom