ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ωραιο ματσακι ητανε μπραβο στους ολλανδους
Δικέ μου
Άγγλία μένεις?Στο Μάντσεστερ?Πήρα διαρκείας 5 θέσεις δίπλα απο τον πάγκο....σφαλιάρες θα παίζουμε!
http://[URL unfurl="true"]www.coffeeshopmenus.org/Prix%20DAmi/Menus/PrixD%27ami05152007Chearsears.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμώ την ολλάνδιά μου γαμώ με "πέτσινα" πέναλντυ και τρισάθλια μπάλα...ΠΟΥΤΣΑ στον Οτσόα και τα μεξικανά γατάκια κ τους υποστηρικτές τους
Ουουουουου βλάσφημε!!!!Γαμώ την ολλάνδιά μου γαμώ με "πέτσινα" πέναλντυ και τρισάθλια μπάλα...
Άγγλία μένεις?Στο Μάντσεστερ?
Γαμώ την ολλάνδιά μου γαμώ με "πέτσινα" πέναλντυ και τρισάθλια μπάλα...
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥΤΣΑ στον Οτσόα και τα μεξικανά γατάκια κ τους υποστηρικτές τους
Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Ο Γεωργίου είχε πει το θρυλικό "αντί για τρίπλα, τάκλιν"
Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Το Μαχλά καλό θα είναι να μην τον πιάνεις στη σκέψη σου... Κοίτα να ασχοληθείς μ ετους μπιχλέουρες, αλήτες ολλανδούς και άσε μας...Παιδιά, τον Μαχλά δεν τον θυμάμαι καθόλου...ήταν όντως τόσο καλός ή πάλι ακούμε υπερβολές?
Που είσαι ρε γίγαντα τόσες μέρες?????
κατι σαν γκεκας σε ποιο ψηλο να σου δωσω να καταλαβεις...μυρωδια απο μπαλα
γιατι τσιτωσες εσυ???? ασε το παιδιΤο Μαχλά καλό θα είναι να μην τον πιάνεις στη σκέψη σου... Κοίτα να ασχοληθείς μ ετους μπιχλέουρες, αλήτες ολλανδούς και άσε μας...
μπισνεζ στα βαλκανια γιατρεΠου είσαι ρε γίγαντα τόσες μέρες?????
Γιατρέ, το καινούριο του Αλέφα το άκουσες?Τζο Μπέστ, μεγάλος ποδοσφαιριστής!
Σπρώχνουν απροκάλυπτα τους Λατίνους και μου την δίνει
Άσε που υποστηρίζω και την προπονητάρα μου!
Το Μαχλά καλό θα είναι να μην τον πιάνεις στη σκέψη σου... Κοίτα να ασχοληθείς μ ετους μπιχλέουρες, αλήτες ολλανδούς και άσε μας...