alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Όχι. Απλως θα αποκλεισουμε την Κοστα Ρικα.μενει ο σαντος στην εθνικη τυπε?
εχεις ινσαιντ ινφο?
Όχι. Απλως θα αποκλεισουμε την Κοστα Ρικα.μενει ο σαντος στην εθνικη τυπε?
εχεις ινσαιντ ινφο?
αν νικησουμε δεν θα μιλησει κανειςΌχι. Απλως θα αποκλεισουμε την Κοστα Ρικα.
Μου φαινεται θα το κανω αβαταρ αυτό τυπε
οπως ειπε καποτε μια ψυχη(παραφραση) "¨ο κατσουρανης παντα θα γαμαει" ...αν νικησουμε δεν θα μιλησει κανεις
αν χασουμε θαειναι το τελευταιο παιχνιδι οποτε στα αρχιδια του
οπως και να εχει παντα κερδισμενος θα βγαινει ο κατσουρανης
Η γνωστες ειρωνίες της ζωης.
Όπως ολοι εκραζαν τον Σαμαρα .
και αυτο ειναι καλο τυπεΜου φαινεται θα το κανω αβαταρ αυτό τυπε
τυπε αν τον ξεκινησει και με την κοστα ρικα εγω θα σιγουρευτω οτι οντως τον γαμαει και δεν ειναι καποια φημηοπως ειπε καποτε μια ψυχη(παραφραση) "¨ο κατσουρανης παντα θα γαμαει" ...
..τι εγινε ρε τυποι προχτες...ξεχασα να ρωτησω τους φωστηρες του σαιτ(αλεξ και σια)..εβαλε τον μπιγκ σοφο τελικα ο καρπουζας απο το εστοριλ????οπως ειπε καποτε μια ψυχη(παραφραση) "¨ο κατσουρανης παντα θα γαμαει" ...
Μεταφραση?..τι εγινε ρε τυποι προχτες...ξεχασα να ρωτησω τους φωστηρες του σαιτ(αλεξ και σια)..εβαλε τον μπιγκ σοφο τελικα ο καρπουζας απο το εστοριλ????
Α μαλιστα.Σας φάνηκαν συνηθισμένα (φυσιολογικά?), τα τρεξίματα των παιχτών της Ενικής;
Εχετε συνηθίσει, να βλέπετε τους Ελληνες μπακ και χαφ να τρέχουν και να πιέζουν σε όλη τη διάρκεια του ματς ;
Αν, ναι τότε μπορείτε να ελπίζετε, οτι τα... ""Βουντού"", θα πιάσουν και στα επόμενα παιχνίδια ,.....
Σημείωση: Εκτός απο τους Γερμανούς ΚΑΙ οι Αμερικάνοι, είναι φίλοι μας ,....!
Πες μου ποσα χιλιόμετρα ετρεξε η ομαδα με την Κολομβια και με την Ιαπωνια και πόσα με την Ακτη, και το συζητάμε μετα.
...βεβαια οχι ρε συ τσιμποθκι...σιγα να ουμε μη κατσανε να ρουφηξουνε ,για να νικησουν 2 ματς στο μουντιαλ....ουτε η μεικτη κοσσοβου δεν τα κανει αυτα...συνελθετε με τις "συνομωτικες " καταστασεις ολοι σας....
Ναι τυπε μου, λαθος κανεις.Δεν έχω κοντέρ, αλλά και πάλι εγώ δεν έχω δεί την Εθνική να τρέχει έτσι , ούτε το 2004 !!!!!!!!!!!!
Κάνω λάθος ,..?
O Σαμαρης θα παιξει σιγουρα τύπε. Τι σχεση εχει αυτό? Άλλη θεση παιζει. Σε αυτην του Κονε.βλεπω μεγκα τωρα....το διλλημα ειναι κατσουρανης η καραγκουνης.....
ο σαμαρης οχι ε? κοιταμε το μελλον