Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αν ειναι ετσι να φερουμε και τον τσιαρτα πισω αφου η ομαδα εχει μεσοεπιθετικο προβλημα  :grin:
και αυτος πηρε ευρωπαικο.
επισης αν δουμε οτι ο χολεβας τελικα ειναι χαφ και οχι μπακ(ακομα δεν εχουμε καταληξει 3 χρονια  :grin:) να πουμε και στον τακαρο τον φυσσα να μπει μεσα αφου ειναι ευκαιρος...και αυτος πηρε ευρωπαικο  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των "16":

28/06 Μπέλο Οριζόντε : Βραζιλία - Χιλή (19:00)

28/06 Ρίο ντε Τζανέιρο: Κολομβία - Ουρουγουάη (23:00)

29/06 Φορταλέσα : Ολλανδία – Μεξικό (19:00)

29/06 Ρεσίφε : Κόστα Ρίκα – Ελλάδα (23:00)

30/06 Μπραζίλια : Γαλλία – Νιγηρία (19:00)

30/06 Πόρτο Αλέγκρε : Γερμανία – Αλγερία (23:00)

01/07 Σάο Πάουλο : Αργεντινή – Ελβετία (19:00)

01/07 Σαλβαδόρ : Βέλγιο – ΗΠΑ (23:00)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν κάνει αυτός ο Κατσουράνης γι αυτή την εθνική ομάδα πλέον. Οκ! Κι εγώ λέω ότι σε αυτό το επίπεδο μπορεί και να τα έφαγε τα ψωμιά του. Θα φορτωθεί όλα τα δεινά της όμως; Γιατί; Έβαλε το πιστόλι στο στόμα του Σάντος για να τον καλέσει την ομάδα; Έχουμε ξαναπεί ότι κανένας δεν πρέπει να παίρνει την φανέλα σπίτι του ειδικά στην εθνική ομάδα. Αλλά δεν πληρωνόμαστε εμείς γι αυτό, για την επιλογή. Εκτός αυτού πέρα και πάνω απ όλα αυτά υπάρχει ο σεβασμός. Ο Κατσουράνης, δεν έβρισε κανέναν, δεν προκάλεσε κανέναν. Μπήκε στο γήπεδο για να παίξει. Το αν δεν μπορεί πλέον όσο θέλει, το αν δεν τον βαστάνε τα πόδια του και μας άφησε με δέκα παίκτες κόντρα στην Ιαπωνία δεν είναι λόγος μια ολόκληρη χώρα να βγάλει τα πιο ταπεινά της ένστικτα κόντρα σε έναν άνθρωπο.

συμφωνώ απόλυτα :thumbsup:
Ναι καλά σιγά μην τους κάνουμε και θεούς, ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσαν, την δόξα αλλά και να σκέφτονται πως έχουν χρυσωθεί έως το κεφάλι την στιγμή που κάποιοι Έλληνες πεθαίνουν στην πείνα και την φτώχεια. Επαγγελματίες είναι που την δουλειά τους την έκαναν και θα πρέπει να την κάνουν...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αναλυτικά το πρόγραμμα της φάσης των "16":

28/06 Μπέλο Οριζόντε : Βραζιλία - Χιλή (19:00) UNDER

28/06 Ρίο ντε Τζανέιρο: Κολομβία - Ουρουγουάη (23:00) UNDER

29/06 Φορταλέσα : Ολλανδία – Μεξικό (19:00) OVER

29/06 Ρεσίφε : Κόστα Ρίκα – Ελλάδα (23:00) UNDER

30/06 Μπραζίλια : Γαλλία – Νιγηρία (19:00) OVER

30/06 Πόρτο Αλέγκρε : Γερμανία – Αλγερία (23:00) OVER

01/07 Σάο Πάουλο : Αργεντινή – Ελβετία (19:00) UNDER

01/07 Σαλβαδόρ : Βέλγιο – ΗΠΑ (23:00) UNDER

:grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν κάνει αυτός ο Κατσουράνης γι αυτή την εθνική ομάδα πλέον. Οκ! Κι εγώ λέω ότι σε αυτό το επίπεδο μπορεί και να τα έφαγε τα ψωμιά του. Θα φορτωθεί όλα τα δεινά της όμως; Γιατί; Έβαλε το πιστόλι στο στόμα του Σάντος για να τον καλέσει την ομάδα; Έχουμε ξαναπεί ότι κανένας δεν πρέπει να παίρνει την φανέλα σπίτι του ειδικά στην εθνική ομάδα. Αλλά δεν πληρωνόμαστε εμείς γι αυτό, για την επιλογή. Εκτός αυτού πέρα και πάνω απ όλα αυτά υπάρχει ο σεβασμός. Ο Κατσουράνης, δεν έβρισε κανέναν, δεν προκάλεσε κανέναν. Μπήκε στο γήπεδο για να παίξει. Το αν δεν μπορεί πλέον όσο θέλει, το αν δεν τον βαστάνε τα πόδια του και μας άφησε με δέκα παίκτες κόντρα στην Ιαπωνία δεν είναι λόγος μια ολόκληρη χώρα να βγάλει τα πιο ταπεινά της ένστικτα κόντρα σε έναν άνθρωπο.

συμφωνώ απόλυτα :thumbsup:

Τον εβρισε κανείς; Απλά λεμε πολύ ευγενικά να μην τολμήσει να ξεκινήσει μεθαυριο!
Κι ο λόγος είναι προφανής, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τον εβρισε κανείς; Απλά λεμε πολύ ευγενικά να μην τολμήσει να ξεκινήσει μεθαυριο!
Κι ο λόγος είναι προφανής, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

συμφωνώ αλλά η επιλογή ανήκει στον προπονητή έτσι κι αλλιώς, εκτός αν περιμένουμε να αρνηθεί να παίξει παρά τις αντίθετες εντολές του σάντος επειδή το απαιτεί ο κόσμος στο φέις ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
συμφωνώ αλλά η επιλογή ανήκει στον προπονητή έτσι κι αλλιώς, εκτός αν περιμένουμε να αρνηθεί να παίξει παρά τις αντίθετες εντολές του σάντος επειδή το απαιτεί ο κόσμος στο φέις ;)
Τώρα σωθήκαμε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Μα δεν το απαιτεί μόνο ο κόσμος, η λογική το απαιτεί!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Οι παίχτες κάνουν τον προπονητή και ο προπονητής την ομάδα, δεν παίζει μπάλα ο Σάντος!
ΥΓ Και μάλιστα όταν οι παίχτες ανακατεύονταν στην προπονητική έχουμε κάποιες επιπλοκές...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μα δεν το απαιτεί μόνο ο κόσμος, η λογική το απαιτεί!

εγώ διαφωνώ με τον ακραίο τρόπο αντίδρασης που οδηγεί στον εξευτελισμό του παίκτη, οκ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά έτσι ο φίλαθλος κόσμος (βλ. π.χ. Βύντρα) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κρίσιμο χρονικό σημείο που δεν σηκώνει πολλά τέτοια

σκέψου να τον χρησιμοποιήσει μεθαύριο ο σάντος γιατί έτσι έχουν τα πλάνα του, αν μπει και σέρνεται προσωπικά θα χρεώσω μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον κόσμο που έκραζε τόσες μέρες, το αντεπιχείρημα ότι έτσι κι αλλιώς θα σερνόταν είναι υποθετικό

αν και δεν φαίνεται για τύπος που χαμπαριάζει και πολύ από τέτοια, πόκερ φέις και σταρχιδιστής :think:

τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι στις χιλιάδες ψήφους που έχει μαζέψει σε βάρος του στο φέις είμαι βέβαιος ότι οι μισές και βάλε θα προέρχονται από γαμιόλες και φυσικά άσχετες με το άθλημα ελλεηνίδες που έχουν κάνει την εθνική μόδα μετά το γιούρο και μου σπάνε τ'αρχίδια :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι στις χιλιάδες ψήφους που έχει μαζέψει σε βάρος του στο φέις είμαι βέβαιος ότι οι μισές και βάλε θα προέρχονται από γαμιόλες και φυσικά άσχετες με το άθλημα ελλεηνίδες που έχουν κάνει την εθνική μόδα μετά το γιούρο και μου σπάνε τ'αρχίδια :)
:thumbsup: θανατος στα βρωμομουνα και στους πιρφορους που τις αφηνουν να μαγαριζουν το μονο αντρικο αθλημα  :cussing:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εγώ διαφωνώ με τον ακραίο τρόπο αντίδρασης που οδηγεί στον εξευτελισμό του παίκτη, οκ δεν είναι η πρώτη φορά που αντιδρά έτσι ο φίλαθλος κόσμος (βλ. π.χ. Βύντρα) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κρίσιμο χρονικό σημείο που δεν σηκώνει πολλά τέτοια

σκέψου να τον χρησιμοποιήσει μεθαύριο ο σάντος γιατί έτσι έχουν τα πλάνα του, αν μπει και σέρνεται προσωπικά θα χρεώσω μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον κόσμο που έκραζε τόσες μέρες, το αντεπιχείρημα ότι έτσι κι αλλιώς θα σερνόταν είναι υποθετικό

αν και δεν φαίνεται για τύπος που χαμπαριάζει και πολύ από τέτοια, πόκερ φέις και σταρχιδιστής :think:

Εντάξει Kosnik με αρέσουν οι απόψεις σου αλλά εδώ είσαι τελείως υπερβολικός.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Να σου κανω μια ερωτηση? Γιατι κανενας δημοσιογραφος τοσα χρονια δεν υπερασπιστηκε τον Βυντρα?
Συμφωνω οτι ακουσε περισσοτερα απ οτι επρεπε. Γιατι κανεις τους ομως δεν βγηκε να γραψει κατι?
Για τον κατσουρανη αντιθετως, μονο silver alert δεν βγαινει καθε φορα που καποιος τολμαει να πει κατι.
Αυτο και μονο δειχνει παρα πολλα νομιζω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Συμφωνώ με αυτό.
Όλο το άλλο σεντόνι βάλτο στον κωλο σου

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αλήθεια ο Λούκας γιατί χάθηκε έτσι...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Να σου κανω μια ερωτηση? Γιατι κανενας δημοσιογραφος τοσα χρονια δεν υπερασπιστηκε τον Βυντρα?
Συμφωνω οτι ακουσε περισσοτερα απ οτι επρεπε. Γιατι κανεις τους ομως δεν βγηκε να γραψει κατι?
Για τον κατσουρανη αντιθετως, μονο silver alert δεν βγαινει καθε φορα που καποιος τολμαει να πει κατι.
Αυτο και μονο δειχνει παρα πολλα νομιζω.

δεν υπερασπίζομαι τον κατσουράνη γενικά, τον υπερασπίζομαι σε αυτήν την φάση και για τους λόγους που έγραψα, αν π.χ. είχε παίξει ο βύντρα και γινόταν το ίδιο θα ήμουν ακόμα πιο επικριτικός με τους χέιτερς γιατί αυτός κι αν έχει ακούσει ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
δεν υπερασπίζομαι τον κατσουράνη γενικά, τον υπερασπίζομαι σε αυτήν την φάση και για τους λόγους που έγραψα, αν π.χ. είχε παίξει ο βύντρα και γινόταν το ίδιο θα ήμουν ακόμα πιο επικριτικός με τους χέιτερς γιατί αυτός κι αν έχει ακούσει ;)

Ναι αλλα καταλαβαινεις που το παω νομιζω  ;)
Κανενας αλλος ποδοσφαιριστης δεν εχει τετοια "καλυψη" απο δημοσιογραφους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom