Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
έχεις αγοράσει βιντεοκασέτες για να δεις την εθνική νέων της αργεντινής; αυτό θα πει πάθος!!!

οχι ρε συ, υπηρχαν torrents...

εχω τελικους του champions league παρα πολλους...
Το Di Stefano πχ, τον εχω σε 5-6 παιχνιδια....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχεις αγοράσει βιντεοκασέτες για να δεις την εθνική νέων της αργεντινής; αυτό θα πει πάθος!!!
γιατι σου φαινεται περιεργο τυπε?
ο τυπος κιρονας ειναι φανατικος των νησων φεροες  :rockon:
βλεπει ολα τα παιχνιδια τους

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
οχι ρε συ, υπηρχαν torrents...

Το Di Stefano πχ, τον εχω σε 5-6 παιχνιδια....

Kαι ο Πούσκας πρέπει να ήταν σε αξία κοντά σε Πελέ και Μαραντόνα αλλά ποιός να τον δει,αφού ούτε τηλεόραση δεν υπήρχε τότε....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οχι, απλα τους πηρε πρωταθλημα και ουεφα.
Ακραια η συγκριση, αλλα ειναι οπως πηρε η Λαρισα πχ το πρωρταθλημα μεσα στο κατεστημενο (τοτε υπηρχε milan, inter, juve οι υπολοιποι τουμπεκι) αλλα να εχει ενα παιχτη (πχ καραπιαλη) και οχι 11 ισαξιους....

ναι, έτσι είναι. Αν και τότε που πήρε το πρωτάθλημα (το 1ο που ήταν μόνος του, γιατί το 2ο είχε καλούς συμπαίχτες), η άμυνα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο από τη συνεισφορά του ίδιου νομίζω. Με 50 γκολ συνολικά έπαιρνες πρωτάθλημα, όσα περίπου βάζει ο Μεσι μόνος του. Το ΟΥΕΦΑ δεν είναι και μεγάλο κατόρθωμα πάντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οχι, απλα τους πηρε πρωταθλημα και ουεφα.
Ακραια η συγκριση, αλλα ειναι οπως πηρε η Λαρισα πχ το πρωρταθλημα μεσα στο κατεστημενο (τοτε υπηρχε milan, inter, juve οι υπολοιποι τουμπεκι) αλλα να εχει ενα παιχτη (πχ καραπιαλη) και οχι 11 ισαξιους....
Α φαουλ τύπε. Η Λαρισα πηρε το πρωταθλημα "μεσα στο κατεστημενο"?
Τι λες?
Εγω θυμαμαι το κατεστημενο να παιρνει το πρωταθλημα από την ΑΕΚ τοτε και να το δινει στη Λαρισα, επιστρεφοντας της τους 3 βαθμούς του Τσιγκωφ επειδή καηκαν μερικα λάστιχα στην εθνικη οδο και ο καταστροφεας της Ελλαδας Ανδρεας Παπανδρεου επρεπε να παει στη Λαρισα τοτε να κανει ομιλια. Αστο καλυτερα. Βουτηγμενο στο κατεστημενο το πρωταθλημα της Λαρισας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι λες?
Εγω θυμαμαι το κατεστημενο να παιρνει το πρωταθλημα από την ΑΕΚ τοτε και να το δινει στη Λαρισα, επιστρεφοντας της τους 3 βαθμούς του Τσιγκωφ επειδή καηκαν μερικα λάστιχα στην εθνικη οδο και ο καταστροφεας της Ελλαδας Ανδρεας Παπανδρεου επρεπε να παει στη Λαρισα τοτε να κανει ομιλια. Αστο καλυτερα. Βουτηγμενο στο κατεστημενο το πρωταθλημα της Λαρισας.
τυπε το πασοκ φταιει
ειναι τοτε που πασχιζε να παρει τα κοζα στους αγροτες :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τι λες?
διαφορετικό "κατεστημένο" εννοεί προφανώς

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

να δεις το 64 αν θυμαμαι τελικο ιντερ Ρεαλ το 3-1, με φακετι, σουαρεζ, ματσολα, πιτι και απο την αλλη πουσκας, ντι στεφανο, σανταμαρια.
Πανικος, ποδοσφαιρο, οχι π@π@ρια που βλεπεις σημερα....Αλλο στυλ βεβαια, αλλες εποχες, αλλα παιχταραδες, οχι αστεια (ροναλντο και παπαριες)

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
ναι, έτσι είναι. Αν και τότε που πήρε το πρωτάθλημα (το 1ο που ήταν μόνος του, γιατί το 2ο είχε καλούς συμπαίχτες), η άμυνα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο από τη συνεισφορά του ίδιου νομίζω. Με 50 γκολ συνολικά έπαιρνες πρωτάθλημα, όσα περίπου βάζει ο Μεσι μόνος του. Το ΟΥΕΦΑ δεν είναι και μεγάλο κατόρθωμα πάντως

ενταξει, δεν ηταν τελειως μονος, αλλα εκανε μια ομαδα μικρομεσαι στην Ιταλια πρωταθλητρια....μεγαλη υποθεση....και η Ναπολι επαιζε και πολυ καλο ποδοσφαιρο...

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ο Πούσκας πρέπει να ήταν σε αξία κοντά σε Πελέ και Μαραντόνα αλλά ποιός να τον δει,αφού ούτε τηλεόραση δεν υπήρχε τότε....

αληθεια ειναι...απο 1-2 παιχνιδια ολοκληρα που τον εχω δει και απο αφηγησεις παλαιοτερων, ηταν μεγαλος μαστορας στο τοπι....

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τι λες?

εγραψα για 'ακραια' συγκριση.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αληθεια ειναι...απο 1-2 παιχνιδια ολοκληρα που τον εχω δει και απο αφηγησεις παλαιοτερων, ηταν μεγαλος μαστορας στο τοπι....
http://[URL unfurl="true"]www.thefootballramble.com/images/dwhof/mighty_magyars.jpg[/img[/URL]]

[img]http://p2.la-img.com/500/9452/1957056_1_l.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ενταξει, δεν ηταν τελειως μονος, αλλα εκανε μια ομαδα μικρομεσαι στην Ιταλια πρωταθλητρια....μεγαλη υποθεση....και η Ναπολι επαιζε και πολυ καλο ποδοσφαιρο...

από αυτά που βλέπαμε στην Ευρώπη, εμένα δεν μου φαινόταν για τόσο καλό ποδόσφαιρο. Της Μίλαν αργότερα μάλλον ήταν καλύτερο

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.thefootballramble.com/images/dwhof/mighty_magyars.jpg[/img[/URL]]

[img]http://p2.la-img.com/500/9452/1957056_1_l.jpg

τι μου θυμισες....καπου πρεπει να εχω τον τελικο του 1960, ρεαλ αιντραχτ 7-3 με 4 γκολ του πουσκας και 3 του ντι στεφανο....

Καποια στιγμη θα τρεχω να ψαχνω χαρτοκουτια μου φαινεται.... :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι μου θυμισες....καπου πρεπει να εχω τον τελικο του 1960, ρεαλ αιντραχτ 7-3 με 4 γκολ του πουσκας και 3 του ντι στεφανο....

Καποια στιγμη θα τρεχω να ψαχνω χαρτοκουτια μου φαινεται.... :grin:
τυπε υπαρχουν αυτα πουθενα στο youtube? :think:

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
από αυτά που βλέπαμε στην Ευρώπη, εμένα δεν μου φαινόταν για τόσο καλό ποδόσφαιρο. Της Μίλαν αργότερα μάλλον ήταν καλύτερο

με τα σημερινα δεδομενα που οι ποδοσφαιριστες ειναι και 100αρηδες, τοτε ηταν ποδοσφαιρο slow motion....

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
τυπε υπαρχουν αυτα πουθενα στο youtube? :think:

απο ενα forum τα ειχα κατεβασει, παει τουλαχιστον καμια δεκαετια (ουτε θυμαμαι το ονομα   :()

στιγμιοτυπα ισως να βρεις...

(sorry που το 'σκισαμε' το thread)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom