Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
τι ματσάκια έχει σήμερα?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
bandeira_chile01-660x330.jpg

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εμένα η πόρτουγκαλ γαμώ τον "καλύτερο παίκτη του κόσμου" (γελά ο κόσμος)
το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Όσο καλός και να'ναι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει! Αυτά περι Μαραντόνα είναι λιγάκι μυθοι..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Όσο καλός και να'ναι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει! Αυτά περι Μαραντόνα είναι λιγάκι μυθοι..
αλλες εποχες τοτε τυπε

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ελα μωρε τον κεφτεδακο τωρα που ελεγε και ο δασκαλος :2funny: :2funny: :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
αλλες εποχες τοτε τυπε
τύπε χωρίς το χεράκι του ,πιθανότατα ούτε Μουντιάλ θα έπαιρνε η Αργεντινή, ούτε ΟΥΕΦΑ η Νάπολι.. Στον πρώτο τελικό μάλιστα του ΟΥΕΦΑ (νομίζω εναντιον Στουτγκαρδης) διαιτητής ήταν ο Γερμανάκος,ο οποιος δεν "ειδε" ξανα χέρι του Θεού..

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
τύπε χωρίς το χεράκι του ,πιθανότατα ούτε Μουντιάλ θα έπαιρνε η Αργεντινή, ούτε ΟΥΕΦΑ η Νάπολι.. Στον πρώτο τελικό μάλιστα του ΟΥΕΦΑ (νομίζω εναντιον Στουτγκαρδης) διαιτητής ήταν ο Γερμανάκος,ο οποιος δεν "ειδε" ξανα χέρι του Θεού..

'της πλακας' παιχτης δηλαδη....

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
'της πλακας' παιχτης δηλαδη....
γιατί πας στο άλλο άκρο ?πολύ καλός παίκτης, από τους κορυφαίους.Αυτα περί θεών, ημίθεων κτλ είναι απλά υπερβολές..Γκρινιάζουμε πχ για τον Ρονάλντο, ο Μαραντόνα όμως δεν ήταν πιο σοβαρός. Πουλούσε την εικόνα του επαναστάτη, του παιδιού του λαού και λοιπές μπούρδες προκειμένου να φτιάξει το ίματζ του.Μια ζωή δήθεν κατατρεγμένος..Μάρθα Βούρτση δλδ .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τύπε και το '90 στον τελικό πάλι βοήθησε το χέρι. Έσωσε γκολ με τη Ρωσία πάνω στη γραμμή. Το αριστερό χερι το είχε για την επίθεση, το δεξί για την άμυνα  :grin:

Andhrímnir

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
γιατί πας στο άλλο άκρο ?πολύ καλός παίκτης, από τους κορυφαίους.Αυτα περί θεών, ημίθεων κτλ είναι απλά υπερβολές..Γκρινιάζουμε πχ για τον Ρονάλντο, ο Μαραντόνα όμως δεν ήταν πιο σοβαρός. Πουλούσε την εικόνα του επαναστάτη, του παιδιού του λαού και λοιπές μπούρδες προκειμένου να φτιάξει το ίματζ του.Μια ζωή δήθεν κατατρεγμένος..Μάρθα Βούρτση δλδ .

αν πραγματικα εχεις δει τον Maradona να παιζει ποδοσφαιρο (ειτε στην Αργεντινος, είτε στη Boca, είτε στην Εθνικη πιτσιρικας U19), δε συζηταμε για Barcelona και Napoli και την Εθνικη Αργεντινης, και μου τον συγκρινεις με το Ronaldo (o οποιος ειναι ΠΟΛΥ χειροτερος απο τον Zidane για παραδειγμα), συγνωμη αλλα αυτο ειναι ιεροσυλια....Τοσο απλα....

Σαν παικτης ειναι ισως οτι καλυτερο εχει περασει ποτε απο τον πλανητη (λεω ισως γιατι τον Di Stefano και τον Pele δεν τους εχω δει παρα μονο σε μερικους αγωνες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Έβλεπα τώρα το Χιλή-Ολλανδία. Είναι ιδέα μου ή κάτι παίζει??????

Συνημμένα

• alexis-sanchez-face-200.jpg
    alexis-sanchez-face-200.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • kasidiaris_aftodioikisi.jpg
    kasidiaris_aftodioikisi.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom