alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Tρέμουν μπροστα στην επικείμενη πρόκριση της Ελλαδας και λασπολογούν τύπε >
Tρέμουν μπροστα στην επικείμενη πρόκριση της Ελλαδας και λασπολογούν τύπε >
τυπε στημενο το μουντιαλ απο τους γκανεζους
μας κουβαδιασε χτες η κορεα :S
μας κουβαδιασε χτες η κορεα :S
το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Όσο καλός και να'ναι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει! Αυτά περι Μαραντόνα είναι λιγάκι μυθοι..Εμένα η πόρτουγκαλ γαμώ τον "καλύτερο παίκτη του κόσμου" (γελά ο κόσμος)
χιλιανος τυπε?
αλλες εποχες τοτε τυπετο ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Όσο καλός και να'ναι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει! Αυτά περι Μαραντόνα είναι λιγάκι μυθοι..
ελα μωρε τον κεφτεδακο τωρα που ελεγε και ο δασκαλοςτο ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα.Όσο καλός και να'ναι ένας παίκτης μόνος του δεν κερδίζει! Αυτά περι Μαραντόνα είναι λιγάκι μυθοι..
τύπε χωρίς το χεράκι του ,πιθανότατα ούτε Μουντιάλ θα έπαιρνε η Αργεντινή, ούτε ΟΥΕΦΑ η Νάπολι.. Στον πρώτο τελικό μάλιστα του ΟΥΕΦΑ (νομίζω εναντιον Στουτγκαρδης) διαιτητής ήταν ο Γερμανάκος,ο οποιος δεν "ειδε" ξανα χέρι του Θεού..αλλες εποχες τοτε τυπε
τύπε χωρίς το χεράκι του ,πιθανότατα ούτε Μουντιάλ θα έπαιρνε η Αργεντινή, ούτε ΟΥΕΦΑ η Νάπολι.. Στον πρώτο τελικό μάλιστα του ΟΥΕΦΑ (νομίζω εναντιον Στουτγκαρδης) διαιτητής ήταν ο Γερμανάκος,ο οποιος δεν "ειδε" ξανα χέρι του Θεού..
γιατί πας στο άλλο άκρο ?πολύ καλός παίκτης, από τους κορυφαίους.Αυτα περί θεών, ημίθεων κτλ είναι απλά υπερβολές..Γκρινιάζουμε πχ για τον Ρονάλντο, ο Μαραντόνα όμως δεν ήταν πιο σοβαρός. Πουλούσε την εικόνα του επαναστάτη, του παιδιού του λαού και λοιπές μπούρδες προκειμένου να φτιάξει το ίματζ του.Μια ζωή δήθεν κατατρεγμένος..Μάρθα Βούρτση δλδ .'της πλακας' παιχτης δηλαδη....
:-θα χασουμε γαμωτο
τύπε χωρίς το χεράκι του ,πιθανότατα ούτε Μουντιάλ θα έπαιρνε η Αργεντινή, ούτε ΟΥΕΦΑ η Νάπολι.. Στον πρώτο τελικό μάλιστα του ΟΥΕΦΑ (νομίζω εναντιον Στουτγκαρδης) διαιτητής ήταν ο Γερμανάκος,ο οποιος δεν "ειδε" ξανα χέρι του Θεού..
γιατί πας στο άλλο άκρο ?πολύ καλός παίκτης, από τους κορυφαίους.Αυτα περί θεών, ημίθεων κτλ είναι απλά υπερβολές..Γκρινιάζουμε πχ για τον Ρονάλντο, ο Μαραντόνα όμως δεν ήταν πιο σοβαρός. Πουλούσε την εικόνα του επαναστάτη, του παιδιού του λαού και λοιπές μπούρδες προκειμένου να φτιάξει το ίματζ του.Μια ζωή δήθεν κατατρεγμένος..Μάρθα Βούρτση δλδ .