gerontopsolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
η αμυνα της ειναι παιδικη χαρα τυπε
σύμφωνοι αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.δε βλέπω κάποια ομάδα να "φυσάει" !
η αμυνα της ειναι παιδικη χαρα τυπε
μανολιτο τυπεΔεν φτανει που εχει τηλεοπτικη μεταδοση μιλατε κιολας
κανονικα επρεπε μεταδοση μονο απο ερα σπορτ με μανωλη μαυροματη
παμε μωρη ρωσια
σύμφωνοι αλλά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.δε βλέπω κάποια ομάδα να "φυσάει" !
Martingale λεγεται το συστημα και οχι γεωργιου τυπε,και ναι το εχω ξεκινησει εδω και καιρο και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.τυπε βγαζεις και εσυ χρημα με το συστημα γεωργιου?
Πονταρισες 41.000 ευρω στην ισοπαλια Ιραν-Νιγηρια τύπε?Martingale λεγεται το συστημα και οχι γεωργιου τυπε,και ναι το εχω ξεκινησει εδω και καιρο και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.
Martingale λεγεται το συστημα και οχι γεωργιου τυπε,και ναι το εχω ξεκινησει εδω και καιρο και ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.
Άντε να δούμε καμια Ρωσίδα στην κερκίδα να πυρφορισουμε
Στο λαιβ παιζω μαν,δικο μου συστημα και οχι ισοπαλιες.Πονταρισες 41.000 ευρω στην ισοπαλια Ιραν-Νιγηρια τύπε?
ειναι παραλλαγη του συστηματος γεωργιου τυπεΠονταρισες 41.000 ευρω στην ισοπαλια Ιραν-Νιγηρια τύπε?
κροατια διπλο
αυστραλια no goal
Υποτιμας τις κορεατισσες τύπε και δεν ειναι σωστοΆντε να δούμε καμια Ρωσίδα στην κερκίδα να πυρφορισουμε
Για πλεζουρα με περασες ρε μπαμια;Σε βλέπω να παίζεις την καφετερια στη Νίκαια στο στοιχημα