brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.771
- Πόντοι
- 2.606
σιγα τα κιλά εδώ ο παπαζολης γαμει βαρύτερεςΟ Ροναλντινιο εχει γινει 120 κιλα ρε τύπε
σιγα τα κιλά εδώ ο παπαζολης γαμει βαρύτερεςΟ Ροναλντινιο εχει γινει 120 κιλα ρε τύπε
Ποιος μιλησε για καρπαζιες? Για κομπλεξ μιλησα.Μαλακιες λες Αλεξ. Ξερεις τι καρπαζιες εχουν φαει οι Γαλλοι στο παρελθον.
Ε πηγαινε να παρακολουθησεις την ΑΕΚ τοτε.Χασοδίκη, άμα βλέπω κιτρινη φανελα, θελω να βλέπω κίτρινη φανέλα κι όχι βαρεμενα σφουγγαρόπανα...
τον πιανει κοψιμο μετα τυπε :Sσιγα τα κιλά εδώ ο παπαζολης γαμει βαρύτερες
κρίμα επαληθευτικαμη μου λές τέτοια γιατί έχω ρίξει 30ευρώ σε βραζιλία και ολλανδία
Το συστημα αυτο αποδιδει μονο στο λαιβ...Το πολυ να φτασεις μεχρι τα 160 αντε 320 ευρω,παραπανω δεν μου εχει παει ποτε,και εχω παιξει παρα πολλες φορες.Μην μου πεις οτι τολμησε παλι κανενας να μιλησει για το συστημα?
Το ποιο ωραιο το εγραψε σημερα σαν ανεκδοτο το matchmoney.
"Ενας φιλος μου ακολουθει το σιγουρο συστημα του Γεωργιου. Πουλαει σημερα ενα πουντο με 52.000 χιλιομετρα".
τυπε βγαζεις και εσυ χρημα με το συστημα γεωργιου?Το συστημα αυτο αποδιδει μονο στο λαιβ...Το πολυ να φτασεις μεχρι τα 160 αντε 320 ευρω,παραπανω δεν μου εχει παει ποτε,και εχω παιξει παρα πολλες φορες.
τυπε κανα στανταρακι για αυριο θα δωσεις?κρίμα επαληθευτικα
τυπε κανα στανταρακι για αυριο θα δωσεις?
οι μεταδωσεις απο την αθηνα γινονται τυπε,οικονομικη κριση τι να κανουμε :SΚαλά ο δωνης ήταν στο σχολιασμό του αγώνα και τώρα είναι και στο στούντιο; Καλά μιλάμε είμαστε πολύ μπροστα
η αμυνα της ειναι παιδικη χαρα τυπεβλέπω ολλανδία τουλάχιστον στη τετράδα...
κροατια διπλο
αυστραλια no goal
περιμενω αντερ για να κλεισω δυαδα με μεξικο no goal.στο ρωσια-κορεα τι βλεπετε?
λεω για κανα 2-3 γκολ