Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ε ενταξει τωρα το γελοιοποιεις το θεμα. Βεβαια ξερεις πολυ καλα οτι ηταν πεναλταρα. Οπως και ολοι το ξερουν. Το ποιος ηταν ο διαιτητης δε παιζει κανενα ρολο στο θεμα μας... 

Μπορει να υπηρχε παρασκηνιο μπορει μπορει μπορει ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΥ! Και τα τσιμεντα το καταλαβαινουν δε θελει πολυ νιονιο να το καταλαβεις.

Καλά αδερφέ ότι πεις εσύ ! Μη σου χαλάω χατήρι.Όλα τυχαία ήταν...Εγώ αν ήμουν διαιτητής πάντως δεν θα έδινα ποτέ τέτοιο πέναλτι γιατί απλα΄το εκβιάζει ο Τοροσίδης και σχεδόν πέφτει μόνος του απο ένα άγγιγμα...αυτά

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Και στ'αρχίδια μου τι λένε όλοι.Δεν είμαι απ'τα παιδάκια που ακολουθεί τον όχλο !
redkit.jpg

Ο έξυπνος παραδέχεται

Ο πονηρός δικαιολογείται

Ο ηλίθιος επιμένει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά αδερφέ ότι πεις εσύ ! Μη σου χαλάω χατήρι.Όλα τυχαία ήταν...Εγώ αν ήμουν διαιτητής πάντως δεν θα έδινα ποτέ τέτοιο πέναλτι γιατί απλα΄το εκβιάζει ο Τοροσίδης και σχεδόν πέφτει μόνος του απο ένα άγγιγμα...αυτά

ακου εσυ μπορει να μη το εδινες. Αλλα εγω δε ρωταω τι θα εδινες εσυ. Εγω ρωταω τι λεει αυτο το γαμηδι ο κανονισμος. Αν δε θες να μου χαλασεις χατηρι οπως λες ειρωνικα τοτε, απαντησε μου στην ερωτηση τι λεει ο κανονισμος για αυτη τη φαση. Δεν ειναι αγγιγμα, ειναι σπρωξιμο με τα χερια. Τα χερια ειναι τεντωμενα.

για να μη παω στο αν ενας στημενος διαιτητης θα το εδινε η οχι. Βουτυρο στο ψωμι του θα ηταν ετσι δεν ειναι ? Και  δε θα μπορουσε να του πει κανενας τιποτα!

Εξαλλου αν ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ δε θα ελεγα οτι  υπαρχει οφ σαιντ στο γκολ του μητρογλου. Ωστοσο χωρις μα και μου ειπα πως ειναι! ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Η ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ! δΕ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΛΠ! ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? Αιντε ελπιζω να δεις καθαροτερα ποιος ο φανατικος και ποιος οχι

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ακου εσυ μπορει να μη το εδινες. Αλλα εγω δε ρωταω τι θα εδινες εσυ. Εγω ρωταω τι λεει αυτο το γαμηδι ο κανονισμος. Αν δε θες να μου χαλασεις χατηρι οπως λες ειρωνικα τοτε, απαντησε μου στην ερωτηση τι λεει ο κανονισμος για αυτη τη φαση. Δεν ειναι αγγιγμα, ειναι σπρωξιμο με τα χερια. Τα χερια ειναι τεντωμενα.

για να μη παω στο αν ενας στημενος διαιτητης θα το εδινε η οχι. Βουτυρο στο ψωμι του θα ηταν ετσι δεν ειναι ? Και  δε θα μπορουσε να του πει κανενας τιποτα!

Εξαλλου αν ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ δε θα ελεγα οτι δεν υπαρχει οφ σαιντ στο γκολ του μητρογλου. Ωστοσο χωρις μα και μου ειπα πως ειναι! ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Η ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ! δΕ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΛΠ! ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? Αιντε ελπιζω να δεις καθαροτερα ποιος ο φανατικος και ποιος οχι
Φίλε για το πέναλτυ με Μάλτα λέει πιο πάνω το παλικάρι.

Και κάτι άλλο επειδή το έχεις γράψει και πιο πριν, το χέρι δε μετράει για το οφ-σάιντ, μετράνε μόνο τα μέρη του σώματος με τα οποία μπορεί να σκοράρει ο παίκτης.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

για να μη παω στο αν ενας στημενος διαιτητης θα το εδινε η οχι. Βουτυρο στο ψωμι του θα ηταν ετσι δεν ειναι ? Και  δε θα μπορουσε να του πει κανενας τιποτα!

Εξαλλου αν ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ δε θα ελεγα οτι  υπαρχει οφ σαιντ στο γκολ του μητρογλου. Ωστοσο χωρις μα και μου ειπα πως ειναι! ΟΡΙΑΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ Η ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ! δΕ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΛΠ! ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? Αιντε ελπιζω να δεις καθαροτερα ποιος ο φανατικος και ποιος οχι

Πάλι λες μαλακίες γιατί ο Μήτρογλου είναι ένα σώμα μπροστά !!  Τι απο τα δύο είσαι στραβός ή φανατίλα ?? Διάλεξε..Ο δε Τοροσίδης είναι γνωστός θεατρίνος και πέφτει μόνος του απο ένα αγγιγμα,γι'αυτό σου είπα ότι έχετε συνηθίσει τα χειρουργεία του Ολυμπιακού και σα φαίνονται ολα φυσιολογικά !!

Και όσο για της Μάλτας είναι τόσο πέναλτι που ο Τοροσίδης (και πάλι...) πέφτει μετά απο τρια δευτερόλεπτα και φυσικά ο Σωτηρακόπουλος το είδε και αυτό πέναλτι !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε για το πέναλτυ με Μάλτα λέει πιο πάνω το παλικάρι.

Και κάτι άλλο επειδή το έχεις γράψει και πιο πριν, το χέρι δε μετράει για το οφ-σάιντ, μετράνε μόνο τα μέρη του σώματος με τα οποία μπορεί να σκοράρει ο παίκτης.

Να μας πει τοτε για το πεναλτι με τους ρουμανους αν εννουσε το αλλο με τη Μαλτα.
Ο Μητρογλου νομιζω ειχε προτεταμενο το ποδι. Αλλα παλι εμεις λεμε οτι ηταν οφ σαιντ αλλα αυτος δε λεει οτι το πεναλτι ηταν πεναλτι. Που στο κατω κατω δε μπηκε γκολ που στο κατω κατω και οφ σαιντ να ηταν το γκολ η ελλαδα θα περναγε ανετα παλι που στο κατω κατω αν ο διαιτητης ηταν στημενος και το πεναλτι θα δινε και το γκολ δε θα ακυρωνε στο τελος...
Φουλ της σαχλαμαρας ο φιλος λοιπον...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Να μας πει τοτε για το πεναλτι με τους ρουμανους αν εννουσε το αλλο με τη Μαλτα.
Ο Μητρογλου νομιζω ειχε προτεταμενο το ποδι. Αλλα παλι εμεις λεμε οτι ηταν οφ σαιντ αλλα αυτος δε λεει οτι το πεναλτι ηταν πεναλτι. Που στο κατω κατω δε μπηκε γκολ που στο κατω κατω και οφ σαιντ να ηταν το γκολ η ελλαδα θα περναγε ανετα παλι που στο κατω κατω αν ο διαιτητης ηταν στημενος και το πεναλτι θα δινε και το γκολ δε θα ακυρωνε στο τελος...
Φουλ της σαχλαμαρας ο φιλος λοιπον...

Α,ώστε ήθελες να μετρήσεις και το άλλο γκολ ,ε ?  Καλά φίλε μου,καληνύχτα και μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά !!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάλι λες μαλακίες γιατί ο Μήτρογλου είναι ένα σώμα μπροστά !!  Τι απο τα δύο είσαι στραβός ή φανατίλα ?? Διάλεξε..Ο δε Τοροσίδης είναι γνωστός θεατρίνος και πέφτει μόνος του απο ένα αγγιγμα,γι'αυτό σου είπα ότι έχετε συνηθίσει τα χειρουργεία του Ολυμπιακού και σα φαίνονται ολα φυσιολογικά !!

Και όσο για της Μάλτας είναι τόσο πέναλτι που ο Τοροσίδης (και πάλι...) πέφτει μετά απο τρια δευτερόλεπτα και φυσικά ο Σωτηρακόπουλος το είδε και αυτό πέναλτι !

Ειπαμε ρε καθυστερημενε οφ σαιντ ηταν ο μητρογλου! Και οχι ενα σωμα ενα ποδι.  δες πανω στη γραμμη και ο ρουμανος πανω και ο μητρογλου. Αλλα ηταν οφ σαιντ! Αν ημουν φανατιλα θα σου επρηζα τα αρχιδια με χιλιες δυο δικαιολογιες οτι μα και μου αλλα λεω οτι ηταν! Θες να εκτεθεις και αλλο?
Αλλα εσυ δε λες να δεχτεις οτι το σπρωξιμο στην περιοχη βιντεο που σου εβαλα στο 00 32- 33 ηταν πεναλτι! Τι δε το κανει πεναλτι δηλαδη? Δεν υπηρχε μαρκαρισμα? Δεν ηταν στην περιοχη? Το μαρκαρισμα δεν ηταν αντικανονικο? Γιατι σκατα θελω να μου πεις ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α,ώστε ήθελες να μετρήσεις και το άλλο γκολ ,ε ?  Καλά φίλε μου,καληνύχτα και μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά !!

ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ? Αυτο το συμπερασμα εβγαλες?  οτι ηθελα να μετρησει και το αλλολεω οτι αν ηταν στημενος θα το μετραγε! Γκαου εισαι απορω πραγματικα δηλαδη... Ρε μαργαριταρι που βρηκαμε κυριακατικα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ειπαμε ρε καθυστερημενε οφ σαιντ ηταν ο μητρογλου! Και οχι ενα σωμα ενα ποδι.  δες πανω στη γραμμη και ο ρουμανος πανω και ο μητρογλου. Αλλα ηταν οφ σαιντ! Αν ημουν φανατιλα θα σου επρηζα τα αρχιδια με χιλιες δυο δικαιολογιες οτι μα και μου αλλα λεω οτι ηταν! Θες να εκτεθεις και αλλο?
Αλλα εσυ δε λες να δεχτεις οτι το σπρωξιμο στην περιοχη βιντεο που σου εβαλα στο 00 32- 33 ηταν πεναλτι! Τι δε το κανει πεναλτι δηλαδη? Δεν υπηρχε μαρκαρισμα? Δεν ηταν στην περιοχη? Το μαρκαρισμα δεν ηταν αντικανονικο? Γιατι σκατα θελω να μου πεις ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ?

Σου έχω απαντήσει ήδη σε όλα αλλά είσαι τόσο ξεροκέφαλος που δεν καταλαβαίνεις τίποτα !! Τέρμα η συζήτηση λοιπόν γιατί είσαι και αναιδέστατος και παλιόμουτρο όπως και ο φίλος σου και σου αξίζει να σε βρίσω άσχημα,αλλά δεν έχω καμία όρεξη να τσακώνομια εδώ πέρα !  Καληνύχτα και ζήτω το έθνος και οι Πορτογάλοι διαιτητές !!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σου έχω απαντήσει ήδη σε όλα αλλά είσαι τόσο ξεροκέφαλος που δεν καταλαβαίνεις τίποτα !! Τέρμα η συζήτηση λοιπόν γιατί και αναιδέστατος και παλιόμουτρο όπως και ο φίλος σου και σου αξίζει να σε βρίσω άσχημα,αλλά δεν έχω καμία όρεξη να τσακώνομια εδώ πέρα !  Καληνύχτα και ζήτω το έθνος και οι Πορτογάλοι διαιτητές !!

δεν απαντησες! ειπες οτι  ΕΣΥ δε θα το εδινες! ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ! Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ! ειναι το θεμα!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν απαντησες! ειπες οτι  ΕΣΥ δε θα το εδινες! ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ! Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ! ειναι το θεμα!!!

Είπαμε καληνύχτα...τσακώσου μόνος σου τώρα γιατί και μεγάλη αξία σου έδωσα !

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για να μπερδέψω λίγο τα πράγματα, αυτό το μαρκάρισμα που ο Φιντέλ εδώ το λέει σπρώξιμο κι ο Σπυρόπουλος στην περιγραφή το είπε κράτημα, ο Σωτηρακόπουλος, αν θυμάμαι καλά μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι δεν ήταν πέναλτυ. Προσωπικά συμφωνώ με το Σωτηρακόπουλο. Το οφσάιντ του Μήτρογλου είναι απλά καραμπινάτο αφού ο επόπτης είναι ακριβώς στην ευθεία κι ο Μήτρογλου μάλλον είναι όλη την ώρα οφσάιντ, δεν είναι να πεις ότι τραβιούνται οι αμυντικοί και προωθείται αυτός. Άρα αν κάποιος ευνοεί την Ελλάδα, αυτός είναι ο επόπτης κι όχι ο διαιτητής. Πέρα από αυτά, αντιμετωπίσαμε μάλλον τη χειρότερη Ρουμανία που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μας αγχώσει για κανα 10λεπτο μετά το αυτογκόλ και τίποτα παραπάνω. Μάλλον δίκαια περάσαμε. Τι να πούμε και για τους Γάλλους που δεύτερη φορά πάνε σε μεγάλη διοργάνωση με το έτσι θέλω των διαιτητών;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για να μπερδέψω λίγο τα πράγματα, αυτό το μαρκάρισμα που ο Φιντέλ εδώ το λέει σπρώξιμο κι ο Σπυρόπουλος στην περιγραφή το είπε κράτημα, ο Σωτηρακόπουλος, αν θυμάμαι καλά μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι δεν ήταν πέναλτυ. Προσωπικά συμφωνώ με το Σωτηρακόπουλο. Το οφσάιντ του Μήτρογλου είναι απλά καραμπινάτο αφού ο επόπτης είναι ακριβώς στην ευθεία κι ο Μήτρογλου μάλλον είναι όλη την ώρα οφσάιντ, δεν είναι να πεις ότι τραβιούνται οι αμυντικοί και προωθείται αυτός. Άρα αν κάποιος ευνοεί την Ελλάδα, αυτός είναι ο επόπτης κι όχι ο διαιτητής. Πέρα από αυτά, αντιμετωπίσαμε μάλλον τη χειρότερη Ρουμανία που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μας αγχώσει για κανα 10λεπτο μετά το αυτογκόλ και τίποτα παραπάνω. Μάλλον δίκαια περάσαμε. Τι να πούμε και για τους Γάλλους που δεύτερη φορά πάνε σε μεγάλη διοργάνωση με το έτσι θέλω των διαιτητών;

Τα ίδια ακριβώς λέω κι'εγώ και έπεσαν να με φάνε !! Το πρώτο πράγμα που έκρινε την πρόκριση είναι η τραγική άμυνα των Ρουμάνων και μετά η διαιτησία..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τα ίδια ακριβώς λέω κι'εγώ και έπεσαν να με φάνε !! Το πρώτο πράγμα που έκρινε την πρόκριση είναι η τραγική άμυνα των Ρουμάνων και μετά η διαιτησία..

δεν λες τα ίδια ρε φίλε. Εσύ λες ότι αυτός ο διαιτητής σφυρίζει συστηματικά υπέρ μας. Ποιο ήταν το υπέρ μας σφύριγμα; Ο μη καταλογισμός του οφσάιντ;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν λες τα ίδια ρε φίλε. Εσύ λες ότι αυτός ο διαιτητής σφυρίζει συστηματικά υπέρ μας. Ποιο ήταν το υπέρ μας σφύριγμα; Ο μη καταλογισμός του οφσάιντ;

Όχι συστηματικά,σε δύο συγκεκριμένα ματς...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Όχι συστηματικά,σε δύο συγκεκριμένα ματς...

όχι Γιάννης, Γιαννάκης. Και σε ξαναρωτάω: τον μη καταλογισμό του οφσάιντ εννοείς ως υπέρ μας σφύριγμα; Υπάρχει κανα άλλο στον αγώνα;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
όχι Γιάννης, Γιαννάκης. Και σε ξαναρωτάω: τον μη καταλογισμό του οφσάιντ εννοείς ως υπέρ μας σφύριγμα; Υπάρχει κανα άλλο στον αγώνα;

Ναι και οι κάρτες που πέταξαν έξω απ'τη ρεβάνς Λαζάρ και τον άλλο της Στεάουα (που δεν θυμάμαι το όνομά του) ήταν τραβηγμένες.Γι'αυτό τον είπα επαγγελματία χειρούργο τον Πορτογάλο.Θα μου πεις τώρα,γιατί μπορούσε να ανατραπεί το 3-1 στη ρεβάνς ? Όχι...Απλά για σιγουριά και εκδούλευση...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ναι και οι κάρτες που πέταξαν έξω απ'τη ρεβάνς Λαζάρ και τον άλλο της Στεάουα (που δεν θυμάμαι το όνομά του) ήταν τραβηγμένες.Γι'αυτό τον είπα επαγγελματία χειρούργο τον Πορτογάλο.Θα μου πεις τώρα,γιατί μπορούσε να ανατραπεί το 3-1 στη ρεβάνς ? Όχι...Απλά για σιγουριά και εκδούλευση...

Το ότι έχασε ο Λάζαρ τον επαναληπτικό σιγούρεψε την πρόκριση της Ελλάδας; Αλλαγή στο 75' μπήκε, τίποτα δεν έκανε κι έφαγε και τις κάρτες του. Αν ήμουν ο προπονητής τους, και να είχε δικαίωμα συμμετοχής, εκτός αποστολής θα τον άφηνα στη ρεβάνς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom