Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Kαλά είσαι απίστευτος..έλα βρες μου που δίνονται τέτοια πέναλτι να σε παραδεχθώ ! Καλασσικός οπαδισμός που κάνει το άσπρο-μαύρο, Θες να σου πω αυτό που θέλεις να ακούσεις για να ικανοποιηθείς ? "Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο,γαμάμαμε και δέρνουμε και όχι μόνο δεν ευνοηθήκαμε αλλά αδικηθήμα γιατί δεν δόθηκε καραμπινάτο πέναλτι και ακυρώθηκε κι'άλλο πεντακάθαρο γκολ" Ο δε διατητής εντελώς τυχαία ήταν Πορτογάλος,εντελώς τυχαία τον όρισαν,δεν είναι λαμόγιο και δεν μας έχει ξαναευνοήσει " όλα καλά τώρα ?
γιατι πρεπει να γινεις γελοιος ( δεν σε κοβω για τετοιο γενικα) αντι να κανεις το απλουστερο δλδ να παραδεχθεις οτι ειπες μαλακια και να απαντας σαχλαμαρες?
Οχι φιλε μου δεν θελω να πεις αυτα ξερω πολυ καλα τι εστι εθνικη κλπ. Ξεκολα τη γκλαβα σου επιτελους και μη βλεπεις παντου κακους εθνικιστες.
Εσυ μαλλον κρινεις κατ εαυτον και θες να ακουσεις ¨η αχρηστη εθνικη ελλαδος η φασιστο ομαδα περασε με βυσμα κλπ κλπ ". Ουτε το ενα ισχυει βεβαια ουτε το αλλο. Δεν ειναι τι θελουμε να ακουσομε αλλα τι ισχυει.
Και για να ξεκαθαριζουμε. Τι θα πει το επιχειρημα " που δινεται τετοιο πεναλτι?"
Μπορεις να μου πεις αν εγινε η οχι μαρκαρισμα με τα χερια εντος περιοχης? Ναι η οχι? Απο ποτε ειναι οπαδισμος να πεις οτι μια ενεργεια που ηταν πεναλτι... ηταν πεναλτι! ??? Εβαλα τη φαση εβαλα και τους κανονισμους της ΦΙΦΑ. Απο εκει και περα τι μου λες για οπαδισμους κλπ σαχλαμαρες ? Εδω, την απαντηση. Απλα πραματακια, Εγινε τετοιο μαρκαρισμα? Ηταν εντος περιοχης? Αν γινει λεει ο κανονισμος πεναλτι? Ναι η ου?