Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαλά είσαι απίστευτος..έλα βρες μου που δίνονται τέτοια πέναλτι να σε παραδεχθώ ! Καλασσικός οπαδισμός που κάνει το άσπρο-μαύρο, Θες να σου πω αυτό που θέλεις να ακούσεις για να ικανοποιηθείς ? "Είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο,γαμάμαμε και δέρνουμε και όχι μόνο δεν ευνοηθήκαμε αλλά αδικηθήμα γιατί δεν δόθηκε καραμπινάτο πέναλτι και ακυρώθηκε κι'άλλο πεντακάθαρο γκολ" Ο δε διατητής εντελώς τυχαία ήταν Πορτογάλος,εντελώς τυχαία τον όρισαν,δεν είναι λαμόγιο και δεν μας έχει ξαναευνοήσει "  όλα καλά τώρα ?

γιατι πρεπει να γινεις γελοιος ( δεν σε κοβω για τετοιο γενικα) αντι να κανεις το απλουστερο δλδ να παραδεχθεις οτι ειπες μαλακια και να απαντας σαχλαμαρες?
Οχι φιλε μου δεν θελω να πεις αυτα ξερω πολυ καλα τι εστι εθνικη κλπ. Ξεκολα τη γκλαβα σου επιτελους και μη βλεπεις παντου κακους εθνικιστες.
Εσυ μαλλον κρινεις κατ εαυτον και θες να ακουσεις ¨η αχρηστη εθνικη ελλαδος η φασιστο ομαδα περασε με βυσμα κλπ κλπ ". Ουτε το ενα ισχυει βεβαια ουτε το αλλο. Δεν ειναι τι θελουμε να ακουσομε αλλα τι ισχυει.

Και για να ξεκαθαριζουμε. Τι θα πει το επιχειρημα " που δινεται τετοιο πεναλτι?"
Μπορεις να μου πεις αν εγινε η οχι μαρκαρισμα με τα χερια εντος περιοχης? Ναι η οχι? Απο ποτε ειναι οπαδισμος να πεις οτι μια ενεργεια που ηταν πεναλτι... ηταν πεναλτι! ??? Εβαλα τη φαση εβαλα και τους κανονισμους της ΦΙΦΑ. Απο εκει και περα τι μου λες για οπαδισμους κλπ σαχλαμαρες ? Εδω, την απαντηση. Απλα πραματακια, Εγινε τετοιο μαρκαρισμα? Ηταν εντος περιοχης? Αν γινει λεει ο κανονισμος πεναλτι? Ναι η ου?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι'εγώ σου λέω ότι αν δεν το είχε πει ο Σωτηρακόπουλος ούτε θα είχατε προσέξει αυτή τη φάση και ούτε θα μιλάγατε για πέναλτι ! Απλά επαναλαμβάνετε τις μαλακίες που ακούτε !!

Μαλακιες λες. Εγω το προσεξα. Α ειχα και χαμηλα τη φωνη δεν ηθελα να ακουω σωτηρακοπουλο. Ηταν πεναλτι συντροφακο τι να κανουμε τωρα? Α και που σαι... δεν υπαρχει πολυ η λιγο πεναλτι. Η ειναι η οχι σωστα?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
γιατι πρεπει να γινεις γελοιος ( δεν σε κοβω για τετοιο γενικα) αντι να κανεις το απλουστερο δλδ να παραδεχθεις οτι ειπες μαλακια και να απαντας σαχλαμαρες?
Οχι φιλε μου δεν θελω να πεις αυτα ξερω πολυ καλα τι εστι εθνικη κλπ. Ξεκολα τη γκλαβα σου επιτελους και μη βλεπεις παντου κακους εθνικιστες.
Εσυ μαλλον κρινεις κατ εαυτον και θες να ακουσεις ¨η αχρηστη εθνικη ελλαδος η φασιστο ομαδα περασε με βυσμα κλπ κλπ ". Ουτε το ενα ισχυει βεβαια ουτε το αλλο. Δεν ειναι τι θελουμε να ακουσομε αλλα τι ισχυει.

Και για να ξεκαθαριζουμε. Τι θα πει το επιχειρημα " που δινεται τετοιο πεναλτι?"
Μπορεις να μου πεις αν εγινε η οχι μαρκαρισμα με τα χερια εντος περιοχης? Ναι η οχι? Απο ποτε ειναι οπαδισμος να πεις οτι μια ενεργεια που ηταν πεναλτι... ηταν πεναλτι! ??? Εβαλα τη φαση εβαλα και τους κανονισμους της ΦΙΦΑ. Απο εκει και περα τι μου λες για οπαδισμους κλπ σαχλαμαρες ? Εδω, την απαντηση. Απλα πραματακια, Εγινε τετοιο μαρκαρισμα? Ηταν εντος περιοχης? Αν γινει λεει ο κανονισμος πεναλτι? Ναι η ου?

Δεν μιλάω για εθνικιστές,αλλά για Τσουκαλάδες που δεν μπορούν να δουν τίποτα αντικειμενικά !! Πάλι μαλακίες λέτε,γιατί εγώ δεν είπα οτι περάσαμε μόνο απο τη διαιτησία,αλλά κυρίως λόγω της τραγικής άμυνας των Ρουμάνων...μάθετε και α διαβάζετε.Στα άλλα που λέω έχω δίκιο και αυτό το μαρκάρισμα μόνο στο μπάσκετ δίνεται φάουλ.Αν έχετε συνηθίσει τα χειρουργία απο το Ελληνικο΄πρωτάθλημα δεν φταίω εγώ !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μαλακιες λες. Εγω το προσεξα. Α ειχα και χαμηλα τη φωνη δεν ηθελα να ακουω σωτηρακοπουλο. Ηταν πεναλτι συντροφακο τι να κανουμε τωρα? Α και που σαι... δεν υπαρχει πολυ η λιγο πεναλτι. Η ειναι η οχι σωστα?

Όσο ήταν πέναλτι και του Ολυμπιακού χθες ! Και αν ρωτήσεις τους γαύρους το 90% θα σου πει ότι ήταν ! Έτσι δεν είναι ??

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
χα,χα,χα.. Καμμένους και μαλακίες ψηφίζουν κάτι σαν εσένα ! Εσύ παίζει να είσαι και χρυσαυγίτης !!
Από που το κρίνεις αυτό; Εγώ σε ρώτησα για Καμμένο γιατί είναι συνομωσιολόγος όπως κι εσύ. Εμένα πως με έκοψες για ΧΑ δηλαδή; Έγραψα ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα/χώρα του κόσμου ή ότι είναι στο DNA μας να κερδίζουμε και τίποτα τέτοιο; Είσαι τελείως κενός επιχειρημάτων φίλε και δε σε παίρνει να το παίζεις έξυπνος γιατί αποδεδειγμένα δεν είσαι...

Ο έξυπνος παραδέχεται

Ο πονηρός δικαιολογείται

Ο ηλίθιος επιμένει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν μιλάω για εθνικιστές,αλλά για Τσουκαλάδες που δεν μπορούν να δουν τίποτα αντικειμενικά !! Πάλι μαλακίες λέτε,γιατί εγώ δεν είπα οτι περάσαμε μόνο απο τη διαιτησία,αλλά κυρίως λόγω της τραγικής άμυνας των Ρουμάνων...μάθετε νκαι α διαβάζετε.Στα άλλα που λέω έχω δίκιο και αυτό το μαρκάρισμα μόνο στο μπάσκετ δίνεται φάουλ.Αν έχετε συνηθίσει τα χειρουργία αποτ ο Ελληνικο΄πρωτάθλημα δεν φταίω εγώ !

ρε αδερφε δε μπορεις να χωνεψεις οτι και εμεις δεν ειμαστε ουτε φανατικοι οπαδοι η κατι τετοιο? εγω προσωπικα μη σου πω ψιλο αντιπαθω την ομαδα της γαυρο- επο... παναθηναικος και μονο παναθηναικος ΕΙΜΑΙ. Εκει ναι επειδη ειμαι καθαρα ΟΠΑΔΟΣ δε μιλαω για αθλητικα.
Εδω ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ λεω ξερα τι βλεπω.
Στην εν λογω φαση ειτε ελλαδα - ρουμανια επαιζε ειτε τρικαλα-καρδιτσα, ειτε στουκ σιτυ- μπριστολ ροβερς θα εβλεπα μαρκαρισμα αντικανονικο εντος περιοχης δηλαδη πεναλτι.
Τα που δινονται και ουτε στο μπασκετ δε δινονται ειναι μπακαλιστικες λογικες ατομων οντως φανατισμενων και προκατειλλημενων. Για αυτο ακριβως ομως υπαρχουν οι ακριβεις και σαφεις κανονισμοι για να μη χωρανε αποψεις υποκειμενικες και προκαταληψεις οπαδικες. Εχεις οπαδιλικι και φανατισμο απλα με αλλο προσημο. Ξεκολλα λιγακι.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Από που το κρίνεις αυτό; Εγώ σε ρώτησα για Καμμένο γιατί είναι συνομωσιολόγος όπως κι εσύ. Εμένα πως με έκοψες για ΧΑ δηλαδή; Έγραψα ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα/χώρα του κόσμου ή ότι είναι στο DNA μας να κερδίζουμε και τίποτα τέτοιο; Είσαι τελείως κενός επιχειρημάτων φίλε και δε σε παίρνει να το παίζεις έξυπνος γιατί αποδεδειγμένα δεν είσαι...

Ο έξυπνος παραδέχεται

Ο πονηρός δικαιολογείται

Ο ηλίθιος επιμένει

Σε κόβω για Χρυσαυγίτη γιατί είσαι κάφρος ! Σ'αρέσει να το ακούς ??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο ήταν πέναλτι και του Ολυμπιακού χθες ! Και αν ρωτήσεις τους γαύρους το 90% θα σου πει ότι ήταν ! Έτσι δεν είναι ??
οχι του ολυμπιακου συμφωνα με τους κανονισμους του ποδοσφαιρου δεν ηταν. Ακου εδω δε θα λεμε μαλακιες στον αερα η τι μας αρεσει. Θα περιγραψεις τη φαση και θα δεις αν πεφτει στον ορισμο η οχι. Απλα πραγματα. Ολα τα αλλα που κανεις ειναι γυριστες αλλα δε πειθεις

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Σε κόβω για Χρυσαυγίτη γιατί είσαι κάφρος ! Σ'αρέσει να το ακούς ??
Δεν έχεις αιτιολογήσει τίποτα από αυτά που  λες. ΓΙατί είμαι κάφρος; Επειδή έχω εκθέσει τις χαζομάρες που γράφεις; Δεν είμαι ο μόνος, κανείς δε συμφωνεί μαζί σου αλλά εσύ επιμένεις. Να το ξαναγράψω μπας και το εμπεδώσεις.

Ο έξυπνος παραδέχεται

Ο πονηρός δικαιολογείται

Ο ηλίθιος επιμένει

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ρε αδερφε δε μπορεις να χωνεψεις οτι και εμεις δεν ειμαστε ουτε φανατικοι οπαδοι η κατι τετοιο? εγω προσωπικα μη σου πω ψιλο αντιπαθω την ομαδα της γαυρο- επο... παναθηναικος και μονο παναθηναικος ΕΙΜΑΙ. Εκει ναι επειδη ειμαι καθαρα ΟΠΑΔΟΣ δε μιλαω για αθλητικα.
Εδω ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ λεω ξερα τι βλεπω.
Στην εν λογω φαση ειτε ελλαδα - ρουμανια επαιζε ειτε τρικαλα-καρδιτσα, ειτε στουκ σιτυ- μπριστολ ροβερς θα εβλεπα μαρκαρισμα αντικανονικο εντος περιοχης δηλαδη πεναλτι.
Τα που δινονται και ουτε στο μπασκετ δε δινονται ειναι μπακαλιστικες λογικες ατομων οντως φανατισμενων και προκατειλλημενων. Για αυτο ακριβως ομως υπαρχουν οι ακριβεις και σαφεις κανονισμοι για να μη χωρανε αποψεις υποκειμενικες και προκαταληψεις οπαδικες. Εχεις οπαδιλικι και φανατισμο απλα με αλλο προσημο. Ξεκολλα λιγακι.

Kαλά δεν παίζεσαι !! Ποιον φανατισμό έχω εγώ ?? Ρουμάνος είμαι !! Αρχίζεις να λες τρελές πίπες και να ξεφεύγεις ! Σου ξαναλέω ότι για τον συγκεκριμένο διαιτητή ξέρω πολλά παρασκηνικά αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν το καταλαβαίνει.Πίστευε ότι νομίζεις..στ'αρχίδια μου !!
Και ένα κουίζ...εν έτει 2007 σε αγώνα Μάλτα--Ελλαδα ένας ρέφερι μας δίνει ένα ψεύτικο πέναλτι γύρω στο 75" και έτσι κερδίζουμε 1-0.Μήπως μπορείτε να μου βρείτε ποιός ήταν διαιατής όλως τυχαίος ? Για να σας δω...!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαλά δεν παίζεσαι !! Ποιον φανατισμό έχω εγώ ?? Ρουμάνος είμαι !! Αρχίζεις να λες τρελές πίπες και να ξεφεύγεις ! Σου ξαναλέω ότι για τον συγκεκριμένο διαιτητή ξέρω πολλά παρασκηνικά αλλά το ξερό σου το κεφάλι δεν το καταλαβαίνει.Πίστευε ότι νομίζεις..στ'αρχίδια μου !!
Και ένα κουίζ...εν έτει 2007 σε αγώνα Μάλτα--Ελλαδα ένας ρέφερι μας δίνει ένα ψεύτικο πέναλτι γύρω στο 75" και έτσι κερδίζουμε 1-0.Μήπως μπορείτε να μου βρείτε ποιός ήταν διαιατής όλοως τυχαίος ? Για να σας δω...!!

Μαρκαρισμα στη μεγαλη περιοχη με  σπρωξιμο με τα χερια τι ειναι? Απαντα σε αυτο

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν έχεις αιτιολογήσει τίποτα από αυτά που  λες. ΓΙατί είμαι κάφρος; Επειδή έχω εκθέσει τις χαζομάρες που γράφεις; Δεν είμαι ο μόνος, κανείς δε συμφωνεί μαζί σου αλλά εσύ επιμένεις. Να το ξαναγράψω μπας και το εμπεδώσεις.

Ο έξυπνος παραδέχεται

Ο πονηρός δικαιολογείται

Ο ηλίθιος επιμένει

Είσαι κάφρος γιατί είσαι φανατισμένος,δεν ξέρεις να σκέφτεσαι, δεν έχεις τρόπους και δεν ξέρεις να διαφωνείς !!  Και τελείωνε εδώ γιατί δεν γουστάρω να μιλάω μαζί σου...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και στ'αρχίδια μου τι λένε όλοι.Δεν είμαι απ'τα παιδάκια που ακολουθεί τον όχλο !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και στ'αρχίδια μου τι λένε όλοι.Δεν είμαι απ'τα παιδάκια που ακολουθεί τον όχλο !

ok. Απαντα τωρα το μαρκαρισμα στην περιοχη με σπρωξιμο με τα χερια τι ειναι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν μου βρεις τον διατητή της Μάλτας θα σου απαντήσω !!

ε ενταξει τωρα το γελοιοποιεις το θεμα. Βεβαια ξερεις πολυ καλα οτι ηταν πεναλταρα. Οπως και ολοι το ξερουν. Το ποιος ηταν ο διαιτητης δε παιζει κανενα ρολο στο θεμα μας... 

Μπορει να υπηρχε παρασκηνιο μπορει μπορει μπορει ΑΛΛΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΟΛΑ ΜΟΥ! Και τα τσιμεντα το καταλαβαινουν δε θελει πολυ νιονιο να το καταλαβεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Aυτη η γαμημενη φαση που δειχνει το μπουρδελο το βιντεο στο 00 32 ειναι ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ? ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ?? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

Ασε τις ιστοριες αν δινεται εδω η εκει. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΜΕ.

Διατητης στημενος θα εδινε και χωρις καν επαφη. Εδω επαφη και αντικανονικη μαλιστα και δε την εδοσε. Αλλα ηταν στημενος. Ενταξει μας επεισες οκ? Στημενος διαιτητης κανε ενσταση στη φιφα τοτε μεγαλε να περασει η Ρουμανια. Ακους εκει να περναει η κακια φασιστικη ελλαδα με στημενους διαιτητες!  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom