Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 877K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Βρείτε μου ένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοια επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση με το κοινό της.
Άσε τα κορίτσια, άσε τις υπηρεσίες, άσε την ομορφιά τους, άσε και την καύλα τους. Αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη και πείτε μου αν υπάρχει άλλο μαγαζί που να έχει τόσο άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Να ρωτάς και να σου απαντάει. Να ζητάς φωτό και να σου δίνει στο λεπτό! Που έχετε ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, τέτοιο marketing εκτός της Άννας. Βάλτε τώρα και τα κορίτσια στην εξίσωση και θα πάρετε τις απαντήσεις σας όλοι όσοι αναρωτιέστε. ΟΧΙ. Δεν είμαστε προμότορες. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είμαστε!
Και άσε τα Τρολς, από τα άλλα μαγαζιά που τρέμουν τον ανταγωνισμό, να λένε.
Όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει μια επίσκεψη από το μαγαζί της Άννας. Μια. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και μετά ας μπει εδώ με το αληθινό του προφίλ, να κάνει κριτική και να μας βγάλει ψεύτες.
Πεσ τα μεγαλε συνονοματε και συντοπιτη μου !
Και οσοι μας την ....ειπαν εξαφανιστηκαν μεχρι το επομενο προφιλ που θα βρουν...
Και τους τσουζει που μπορει να ειμαστε τοσο φανατικοι αλλα οπως εχω πει πολλακις ,οπου γουσταρω δεν ξεκολλαω και δεν ψαχνω για αλλα.. ετσι ειμαι εγω..εξαιτιας του φορουμ ,εσενα και του Μητσου γνωρισα την Αννα και τον χωρο της και της εχω πει και της ιδιας ,εγω πηγαινω εκει πρωτα για τον χωρο και αυτην και τις υπηρεσιες της..

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Ναι υπάρχει,τα τρία μαγαζιά της Λαρίσας.Ωραιες κοπέλες,ωραία ενημέρωση στα αντίστοιχα θέματα και άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.
Φυσικα και μπορει...
Εγω προσωπικα με την τσεπη μου και τις...γευσεις δεν θελω δοκιμες...το καλο το ξερω και το αναγνωριζω και φυσικα αν εκθειαζω την Αννα ποτε δεν εχω πει κακο για αλλους ,φωτια να με καψει,γιατι δεν εχω παει ουτε θελω..
Εγω κανω στεκια και 5 χρονια που ειμαι εδω δεν αλλαζω σχεδον ποτε...
Καφε στο φιλο μου το Βαγγελη στη Νικαια,παιδακια στη ροδα στα ταμπουρια,προβατινα στη Βασω στο Αιγαλεω ,χοιρινο στη Νατασα στη Κοκκινια ,το αγαπημενο μου κοκ στου Κακαλη στο Περιστερι και ΚΟΚΟ στην Αννα !!@
Οι εποχες μας φιλε μου δεν ειναι για πειραματα...

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.496
Πόντοι
5.585
Ναι υπάρχει,τα τρία μαγαζιά της Λαρίσας.Ωραιες κοπέλες,ωραία ενημέρωση στα αντίστοιχα θέματα και άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε DreaLex. Κάθε φιλική και κόσμια ενημέρωση είναι δεκτή και σεβαστή.
Χημεία να υπάρχει και να περνάμε όμορφα!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.475
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND Natin ke to Ninaki epitelus evkale foto !!!
IMG-20250220-WA0002.jpg

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.285
Πόντοι
1.071

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.496
Πόντοι
5.585
Multi Massage DIAMOND Natin ke to Ninaki epitelus evkale foto !!!
IMG-20250220-WA0002.jpg
Α ρε Νινάρα!!!
Τι θυμήθηκα τώρα!!!
Της κάρφωνα των κώλο στα τέσσερα και βόγγαγε!!!
Και την ρωτάω: "Σ' αρέσει μωρό μου;" και μου απανταει: "ΠΟΛΥ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ"!!!!!!!
Το καλύτερο anal, ever!!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.285
Πόντοι
1.071
Α ρε Νινάρα!!!
Τι θυμήθηκα τώρα!!!
Της κάρφωνα των κώλο στα τέσσερα και βόγγαγε!!!
Και την ρωτάω: "Σ' αρέσει μωρό μου;" και μου απανταει: "ΠΟΛΥ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ"!!!!!!!
Το καλύτερο anal, ever!!!
Μία από τα ίδια κι εγώ χθες φιλαράκι. Έδωσε πόνο για μία ακόμα φορά!!!

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.285
Πόντοι
1.071
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Όσες μπριζόλες ψήνονται
ετούτη δω την μέρα
τόσες χαρές να έρχονται
πόνους να κάνεις πέρα

σαν το σουβλάκι μ'έκαψες
απάνω στο μαγγάλι
και ανάμεσα στα κάρβουνα
φωνάζω εσένα πάλι

λείπεις ,μα μέσα στους καπνούς
θωρρώ ντη τη μορφή σου
τη τσίκνα σου εμύρισα
βιόλα και αυτό θυμήσου

αμοναχό μου μ'αφησες
την τσικνοπέμπτη πάλι
και όλο μωρή το αντικριστό
θα φάω μα χαλάλι

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.475
Πόντοι
2.256
κυρία Αννα μπορείτε να μας ενημερωσετε ποια κορίτσια θα είναι στο καταστημα το απογευμα;;
Kalispera Levendo mou tora diavasa tin erotisi ta koritia ine edho oles ektos Tin Agapi efkaristo otan ine ke thelis kapia sigekrimeni me pernis tilefono ke me rotas Levendi mou na ise kala !!!

ion134

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
69
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom