ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 613
- Πόντοι
- 81
Και εσυ που τους ξερεις τους 9 ???στο εχουν πει??Καλά ρε μαλακες ίδιοι είστε? Χαχαχ
Οι 9/10 δεν ξαναπερνανε φίλε με αυτή την κοπέλα οπότε μάλλον λάθος κανεις
Και εσυ που τους ξερεις τους 9 ???στο εχουν πει??Καλά ρε μαλακες ίδιοι είστε? Χαχαχ
Οι 9/10 δεν ξαναπερνανε φίλε με αυτή την κοπέλα οπότε μάλλον λάθος κανεις
Δεν γαμας ακαποτα ,εισαι τρελλος??Πλέον από την στιγμή που πάνε οι άλλοι από το μεταξύ που γαμανε ακαπ ούτε απεξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης έτσι κ αλλιώς έχω να πάω από όταν ηταβ η αρορα από την στιγμή που την σταμάτησαν γτ οι άλλες οι χοντρες βαραγανε μύγες τέλος
Μα βλέπω φίλε μου και ψυχίατρο και οφθαλμίατρο!!!Τυπε αν δεν παίρνεις τουλάχιστον 5 free fuck τον μήνα η αν δεν είσαι ο γκομενος της Άννας τότε πρέπει να δεις αυτόματα ψυχολόγο ψυχίατρο και οφθαλμιατρο
Κοπανος εισαι εσυ και ολο σου το σοι!Ρε κοπανε δεν λέω για μένα για τους άλλους που έχουν κριτικές μια μέρα στο μεταξύ κτλπα
Επίσης τώρα δεν βαρανε μύγες γιατί έχει 3-4 κραχτες εδώ καλη ώρα σαν εσένα και επειδή η αρορα το καλοκαίρι έφερε ένα σωρό κόσμο που ερχόταν μόνο γ αυτη και έτσι έμειναν αρκετοί επειδή κερναει γκαζοζα και ουίσκι η αννα
Δεν ειπα οτι εχεις 2!Ότι γουστάρω θα κάνω ωστόσο πως μπορείς καξ απαντάς από 2 προφίλ?
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν θα το συνεχίσω γτ δεν θέλω να έχω το φόρουμ στην επιφάνεια οοως κάνεις εσύ αλλωστε
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...Ααα και όσο αφορά τα ακαποτα(εγώ δεν κάνω έτσι κ αλλιώς σε προσωπικές μ σχέσεις εκτός αν είναι καιρών) πολλοί μου έχουν πει ότι στο τσαρδι αυτό κάνουν πολλές ακαπ ειδικά με καλούς πελάτες η έξτρα λεφτά τα οποία τα βάζουν μέχρι και στις γόβες για να μην φανούν
Δεν θα συνεχίσω να απαντάω ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ
Καλά φίλε μην πέφτεις και από τα σύννεφα γίνονται και αυτά δεν είναι απίθανο..τι αποδείξεις να φέρει να βγάλει βίντεο? ΧαχαχαχαΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...
Απο οτι ακούω δεν πιστευω τιποτα και απο οτι βλεπω,τα μισα!!
Το μυαλο σου και μια λιρα και του μπογιατζη ο κοπανος!Όχι για σένα είπα ότι έχεις 2 προφ
Αποδείξεις έχω μου έχουν στείλει 3 στα εισερχόμενα ενώ κάναμε συζήτηση για την αρορα (οχι γ αυτή αλλά για τις άλλες τις πλαδαρες ότι κάνουν ακαπ) τώρα προφανώς και δεν θα αναρτήσω για να μην κάψω κανέναν έτσι και αλλιώς δεν με νοιάζει αν πιστεύεις η όχι καλή συνέχεια και εύχομαι όντως να βγάζεις κάτι από αυτό γτ αν πληρώνεις κ ολας είσαι θεοχαζος
Ενας τα εκραξε...Μάγκες χαλαρώστε λίγο όλοι και μην λέτε για τα κορίτσια άσχημα λόγια σεβασμό ο καθένας έχει το δικό του γούστο..το βασικό είναι η καθαριότητα και μην κολλήσουμε τίποτα..
όταν σας έλεγα εγώ για τα προφίλ των 20-30 ημερών να μην τα παίρνετε στα σοβαρά εσείς το παίζατε κινέζοι επειδή έγραφε καλά σχόλια, τώρα που γράφει αρνητικά ένας νέος θυμηθήκατε την αρχαιότητά τουΤο μυαλο σου και μια λιρα και του μπογιατζη ο κοπανος!
1 προφιλ και οχι του ενος μηνα οπως μερικοι μερικοι...
Εγω και ολοι οι φιλοι εδω μια χαρα πληρωνουμε γιατι αξιζει..
Εσυ κοιτα τι κανεις ,ρουφιανε του 20ευρου!
Και αντε ολο καλη συνεχεια λες κ ολο εδω εισαι!
Ο συγκεκριμενος δεν ειναι ενα απλο προφιλ...κ δεν με πειραξε που εκραξε..αλλα που ηξερε τοσα πραγματα μεσα στο μηνα,που εγιναν καιρο πριν... τουλαχιστον να καλυπτεστε πιο καλα.. ψαξτον σε 10 μερες κ αν τον βρεις σφυρα μου!όταν σας έλεγα εγώ για τα προφίλ των 20-30 ημερών να μην τα παίρνετε στα σοβαρά εσείς το παίζατε κινέζοι επειδή έγραφε καλά σχόλια, τώρα που γράφει αρνητικά ένας νέος θυμηθήκατε την αρχαιότητά του
δεν πειράζει θα μάθετε με τον καιρό που θα πάει![]()
Οι Επισκεπτες διαβαζουν τα πάντα..Ο συγκεκριμενος δεν ειναι ενα απλο προφιλ...κ δεν με πειραξε που εκραξε..αλλα που ηξερε τοσα πραγματα μεσα στο μηνα,που εγιναν καιρο πριν... τουλαχιστον να καλυπτεστε πιο καλα.. ψαξτον σε 10 μερες κ αν τον βρεις σφυρα μου!
το τριο καβλα !!!!!!Multi Massage DIAMOND i Kondres i Kavletes tou DAIMOND !!!![]()