ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Πεσ τα μεγαλε συνονοματε και συντοπιτη μου !Βρείτε μου ένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοια επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση με το κοινό της.
Άσε τα κορίτσια, άσε τις υπηρεσίες, άσε την ομορφιά τους, άσε και την καύλα τους. Αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη και πείτε μου αν υπάρχει άλλο μαγαζί που να έχει τόσο άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Να ρωτάς και να σου απαντάει. Να ζητάς φωτό και να σου δίνει στο λεπτό! Που έχετε ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, τέτοιο marketing εκτός της Άννας. Βάλτε τώρα και τα κορίτσια στην εξίσωση και θα πάρετε τις απαντήσεις σας όλοι όσοι αναρωτιέστε. ΟΧΙ. Δεν είμαστε προμότορες. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είμαστε!
Και άσε τα Τρολς, από τα άλλα μαγαζιά που τρέμουν τον ανταγωνισμό, να λένε.
Όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει μια επίσκεψη από το μαγαζί της Άννας. Μια. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και μετά ας μπει εδώ με το αληθινό του προφίλ, να κάνει κριτική και να μας βγάλει ψεύτες.
Και οσοι μας την ....ειπαν εξαφανιστηκαν μεχρι το επομενο προφιλ που θα βρουν...
Και τους τσουζει που μπορει να ειμαστε τοσο φανατικοι αλλα οπως εχω πει πολλακις ,οπου γουσταρω δεν ξεκολλαω και δεν ψαχνω για αλλα.. ετσι ειμαι εγω..εξαιτιας του φορουμ ,εσενα και του Μητσου γνωρισα την Αννα και τον χωρο της και της εχω πει και της ιδιας ,εγω πηγαινω εκει πρωτα για τον χωρο και αυτην και τις υπηρεσιες της..