Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 875K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.281
Πόντοι
1.071
Multi Massage DIAMOND i Kavloo RULAA Gustari me Trela sta Tesera opis Andeksi an Andeki nato grapsi edo gustaro poli !!!
IMG-20250213-WA0003.jpg
Αντέχω μια χαρά. Καλού κακού όμως ας είναι σε ετοιμότητα ένα ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. απ' έξω. Όχι ότι το χρειάζομαι, αλλά λέμε. :cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Όση ώρα εσείς διαφωνούσατε, για να το πω κομψά, εδώ μέσα, εγώ περνούσα υπέροχα με το Λιζάκι. Επειδή εμένα με ενδιαφέρει να περνάω καλά και να αφήνω πίσω ότι τοξικό με χαλάει, αδιαφορώ για όλα αυτά. Σε όποιον αρέσει το μαγαζί θα συνεχίσει να πηγαίνει και να περνάει καλά. Σε όποιον δεν αρέσει υπάρχουν άπειρες επιλογές. Καλό βράδυ.
Παντα περναμε καλα και δεν θελουμε πολλοι αλλο βασιλειο...ε που και που θα σκαει καποιος προβοκατωρ τρομπας αλλα οπως βλεπεις την κσνει παντα με ελαφρια..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.494
Πόντοι
5.585
Παιδιά μην τσιμπάτε σε άσχημα σχόλια, άσχημες εκφράσεις, άσχημες συμπεριφορές. Το να τους αγνοήσετε τους εξαφανίζει και τους κάνει αόρατους. Το να τους απαντήσετε τους τρέφει. Αυτό θέλουν. Μην απαντάτε όταν βλέπετε ένα απλό μέλος που μιλάει άσχημα. Δεν έχει ούτε μια ανάρτηση, ούτε μια κριτική, ούτε ένα like. Είναι βαλτοί. Μπαίνουν για να κάνουν ζημιά από ανταγωνιστικά μαγαζιά και μετά εξαφανίζονται. Με όσους έχω κάνει αντιπαράθεση εδώ μέσα για διαφορετικές απόψεις, είναι μέλη σεβαστά, με ιστορία και διάρκεια και πάντα γίνεται σε πολιτισμένο κλίμα και λήγει όμορφα και φιλικά!
Μπείτε στον κόπο να πατήσετε πάνω στο όνομα αυτού που είναι ύποπτος, πριν απαντήσετε. Βγάζει όλο το ιστορικό του προφίλ του.
Μην τους δίνετε τροφή. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Κι αν βρίσει μανάδες ή οικογένειες για να σας παροτρύνει να απαντήσετε, αναφορά στους διαχειριστές.
Είναι απλά δειλοί και μάγκες του πληκτρολογίου.
Δεν έχουν ούτε κότσια ούτε ήθος.
Είναι αυτοί που παίρνουν αυτό που κατηγορούν. Τα λεγόμενα free fuck από μαγαζιά που πατώνουν για να μπουν και να κάνουν στοχευμένη ζημιά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Παιδιά μην τσιμπάτε σε άσχημα σχόλια, άσχημες εκφράσεις, άσχημες συμπεριφορές. Το να τους αγνοήσετε τους εξαφανίζει και τους κάνει αόρατους. Το να τους απαντήσετε τους τρέφει. Αυτό θέλουν. Μην απαντάτε όταν βλέπετε ένα απλό μέλος που μιλάει άσχημα. Δεν έχει ούτε μια ανάρτηση, ούτε μια κριτική, ούτε ένα like. Είναι βαλτοί. Μπαίνουν για να κάνουν ζημιά από ανταγωνιστικά μαγαζιά και μετά εξαφανίζονται. Με όσους έχω κάνει αντιπαράθεση εδώ μέσα για διαφορετικές απόψεις, είναι μέλη σεβαστά, με ιστορία και διάρκεια και πάντα γίνεται σε πολιτισμένο κλίμα και λήγει όμορφα και φιλικά!
Μπείτε στον κόπο να πατήσετε πάνω στο όνομα αυτού που είναι ύποπτος, πριν απαντήσετε. Βγάζει όλο το ιστορικό του προφίλ του.
Μην τους δίνετε τροφή. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Κι αν βρίσει μανάδες ή οικογένειες για να σας παροτρύνει να απαντήσετε, αναφορά στους διαχειριστές.
Είναι απλά δειλοί και μάγκες του πληκτρολογίου.
Δεν έχουν ούτε κότσια ούτε ήθος.
Είναι αυτοί που παίρνουν αυτό που κατηγορούν. Τα λεγόμενα free fuck από μαγαζιά που πατώνουν για να μπουν και να κάνουν στοχευμένη ζημιά.
Ορθώς!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Γαματε ελεύθερα....πέρασα ένα ωραίο σχολείο πρώτων βοηθειών χτες....θα σας συνεφερνω από τα γαμησια στα εδώ κορασια με τον απινιδωτη δωρεάν....χαχαχα
Ουαου!!!Τελεια... ευχαριστουμε!!
Ξερω και εγω Α βοηθειες ,εχω και γυναικα νοσοκομα ,αλλά δυσκολο να βοηθησει χαχαχαχαχα

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.281
Πόντοι
1.071
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
619
Πόντοι
81
Μάλλον θα σε αποτελειώσει αντί να σε βοηθήσει χαχαχα.
Αν ποτέ γίνει κάτι και αρχισει να ρωτάει τους γιατρούς για ουσίες που δεν ανιχνέυονται ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ!
χαχαχαχα

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.431
Πόντοι
2.256

Συνημμένα

• Screenshot_20240907_123020_Gallery.jpg
    Screenshot_20240907_123020_Gallery.jpg
    576,7 KB · Εμφανίσεις: 8

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.494
Πόντοι
5.585
Βρείτε μου ένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοια επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση με το κοινό της.
Άσε τα κορίτσια, άσε τις υπηρεσίες, άσε την ομορφιά τους, άσε και την καύλα τους. Αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη και πείτε μου αν υπάρχει άλλο μαγαζί που να έχει τόσο άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Να ρωτάς και να σου απαντάει. Να ζητάς φωτό και να σου δίνει στο λεπτό! Που έχετε ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, τέτοιο marketing εκτός της Άννας. Βάλτε τώρα και τα κορίτσια στην εξίσωση και θα πάρετε τις απαντήσεις σας όλοι όσοι αναρωτιέστε. ΟΧΙ. Δεν είμαστε προμότορες. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είμαστε!
Και άσε τα Τρολς, από τα άλλα μαγαζιά που τρέμουν τον ανταγωνισμό, να λένε.
Όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει μια επίσκεψη από το μαγαζί της Άννας. Μια. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και μετά ας μπει εδώ με το αληθινό του προφίλ, να κάνει κριτική και να μας βγάλει ψεύτες.

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
0
Βρείτε μου ένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει τέτοια επικοινωνία και άμεση ανταπόκριση με το κοινό της.
Άσε τα κορίτσια, άσε τις υπηρεσίες, άσε την ομορφιά τους, άσε και την καύλα τους. Αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη και πείτε μου αν υπάρχει άλλο μαγαζί που να έχει τόσο άμεση επικοινωνία με τον πελάτη. Να ρωτάς και να σου απαντάει. Να ζητάς φωτό και να σου δίνει στο λεπτό! Που έχετε ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, τέτοιο marketing εκτός της Άννας. Βάλτε τώρα και τα κορίτσια στην εξίσωση και θα πάρετε τις απαντήσεις σας όλοι όσοι αναρωτιέστε. ΟΧΙ. Δεν είμαστε προμότορες. ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είμαστε!
Και άσε τα Τρολς, από τα άλλα μαγαζιά που τρέμουν τον ανταγωνισμό, να λένε.
Όποιος έχει αμφιβολίες ας κάνει μια επίσκεψη από το μαγαζί της Άννας. Μια. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Και μετά ας μπει εδώ με το αληθινό του προφίλ, να κάνει κριτική και να μας βγάλει ψεύτες.
Φίλε manos
Τα είπες όλα!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Εγώ θα μιλήσω για την Άννα που την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια.
Στη δουλειά της είναι ότι καλύτερο υπάρχει.
Καταλαβαίνει τα κορίτσια και τους πελάτες γιαυτό άλλωστε υπάρχει και αυτό το πλήθος πελατείας.
Αννα σε φιλώ..ο μικρούλης ξέρεις εσύ..
Ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψη!!

DreaLex

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
96
Πόντοι
0

Ναι υπάρχει,τα τρία μαγαζιά της Λαρίσας.Ωραιες κοπέλες,ωραία ενημέρωση στα αντίστοιχα θέματα και άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που προκύπτουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom