big optima
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2025
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
πολυ καβλα γυναικακι αδερφεΡούλααααααα
πολυ καβλα γυναικακι αδερφεΡούλααααααα
Εγώ δεν έχω θέμα. Τις πάω εκ περιτροπής.Όλοι έχουμε τα στανταρακια μας ..αλλά όταν βλέπεις αυτό μπροστά σου τα χάνεις..
Τι να πρωτοδιαλεξεις..
Ναι ρε Αννα τετοια γουσταρουμεMulti Massage DIAMOND i Alinaraa Kavliara !!!![]()
Είναι σαν να σου ζητάμε εμείς να γράψεις Αλβανικά με Ελληνικά γράμματα. Η γυναίκα ξέρει να μιλάει καλά Ελληνικά. Δεν ξέρει να γράφει. Τι μυστήρια πράγματα που σας χαλάνε ρε παιδια, εδώ μέσα. Λες και είμαστε τμήμα της Φιλοσοφικής Αθηνών!Αννα μας έβγαλες τα μάτια με τα greeklish.Γιατί δεν γράφεις Ελληνικά; Θες να με στείλεις στον οφθαλμίατρο;
Και γουστάρει τρελά!!!Nina εξαιρετικές αντοχές στο πρωκτικό κάρφωμα!
Θέλω να χώσω το πρόσωπό μου ανάμεσα στα κωλομάγουλα της Αλίνας και να κάνω μππυρμπουλήθρες!!!Multi Massage DIAMOND i Alinaraa Kavliara !!!![]()
Όχι μύστη μου..Νινα και Αλινα είναι η ίδια κοπέλα;
Θα χύσεις μακριά !χυνω απο μακρυα σκεψου οταν ειμαι μαζι της τι θα γινει
Εχει και κωλαρα και βυζαρες!!δεν αμφισβητηται αυτο!Τυπε αν δεν παίρνεις τουλάχιστον 5 free fuck τον μήνα η αν δεν είσαι ο γκομενος της Άννας τότε πρέπει να δεις αυτόματα ψυχολόγο ψυχίατρο και οφθαλμιατρο
Την εχω δει απο κοντα και ειναι σουπερ για τους λατρεις των μη καχεκτικων..και στη τελικη οι 9/10 εδω τη γουσταρουν..Ναι φίλε όπως και η δαναη μπαργκα..
Και εσύ αν είσαι 100 κιλά έχεις βυζια και κωλο
Μμμ κατσε να τους μετραω κ θα σου πω!Καλά ρε μαλακες ίδιοι είστε? Χαχαχ
Οι 9/10 δεν ξαναπερνανε φίλε με αυτή την κοπέλα οπότε μάλλον λάθος κανεις
Εσενα ποια σου αρεσει απο εκει μεσα??Καλά ρε μαλακες ίδιοι είστε? Χαχαχ
Οι 9/10 δεν ξαναπερνανε φίλε με αυτή την κοπέλα οπότε μάλλον λάθος κανεις
Δεν χρειαζεται... με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου..για τα υπολοιπα ελα πριβε κ απο κονταΕε εσύ ξεκίνησες ρε βλακακο..
Αν την θεωρείς όμορφη ωστόσο πήγαινε σε κάνα γιατρό για τα μάτια σου ή σκουπισε τα σάλια σου μπας και γαμησεις free
Ε τοτε να πηγαινεις για τη Λιζα!!Ασε μας ρε φίλε ότι και να μ πεις αντικείμενικα είναι άσχημη το αν αρέσει σε σένα η σε μένα η στον Κώστα και τον Πέτρο είναι άλλο θέμα αντικείμενικα δεν θα την κοίταζα καν στον δρόμο ακόμα και αν έβγαινα από στρατόπεδο..
Η μόνη που θα κοίταζα ήταν η αρορα αντε καξ η Λίζα αν είχα αγαμιες