Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
16
Like
1.518
Πόντοι
1.071
Συνάδελφε πολύ καλά τα λες. Επειδή όμως όλοι μας την έχουμε πατήσει διαβάζοντας διθυραμβικές κριτικές και σχόλια που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, καταλαβαίνεις ότι κι εμείς έχουμε σοβαρούς λόγους να είμαστε επιφυλακτικοί.
Κι αυτό ισχύει και για τα κορίτσια του ΕΜ18.
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για τον Μάνο, θα έλεγα, ναι μεν ότι οι κριτικες του είναι όλες καλές ή διθυραμβικές, όπως ακριβώς της αποκάλεσες αλλά δεν πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες. Ο Μάνος είναι ένας καλοπροαιρετος άνθρωπος και ίσως λίγο ενθουσιώδης και αν θα διαβάσετε τις κριτικές του, που δεν είναι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι όλες καλές. Επίσης πιστεύω ότι όντως περνάει καλά. Πως γίνεται δεν ξέρω. Ίσως έχει τον τρόπο του. Κι εγώ από τις κοπέλες του συγκεκριμένου καταστήματος έχω περάσει με όλες καλά. Όχι όμως το ίδιο. Υπάρχουν κοπελες που περνάω τέλεια και άλλες που περνάω αρκετά ή απλώς καλά και πηγαίνω μαζί τους, έτσι για αλλαγή. Αυτό πιστεύω αποτυπώνετε και στις κριτικές μου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.995
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND i Kavla AGAPI Full Sex !!!
IMG-20250110-WA0000.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.564
Πόντοι
5.585
Συνάδελφε πολύ καλά τα λες. Επειδή όμως όλοι μας την έχουμε πατήσει διαβάζοντας διθυραμβικές κριτικές και σχόλια που αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ισχύουν στην πραγματικότητα, καταλαβαίνεις ότι κι εμείς έχουμε σοβαρούς λόγους να είμαστε επιφυλακτικοί.
Κι αυτό ισχύει και για τα κορίτσια του ΕΜ18.
Πάρα πολύ σωστά τα λες!
Κι εγώ την έχω πατήσει από μουφα κριτικές.
Βέβαια όταν κάποιος κάνει μια περιγραφή δεν είναι σίγουρο πως όταν περάσουμε εμείς με την ίδια κοπέλα, θα είναι ακριβώς το ίδιο με τον προηγούμενο που έκανε μια ακριβή περιγραφή.
Γιατί παίζει ρόλο και η δική μας συμπεριφορά αλλά και η χημεία με την κοπέλα.
Σε γενικές γραμμές όμως προσέχουμε τι και ποιον διαβάζουμε. Άλλο μια κριτική από κάποιον που είναι μέλος και έχει κάνει άλλη μια ή καμιά κριτική στο site και αλλο να διαβάζουμε απο κάποιον που είναι Μέγας ή Ανώτερος με 40-50 κριτικές και 5000 like.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.564
Πόντοι
5.585
Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για τον Μάνο, θα έλεγα, ναι μεν ότι οι κριτικες του είναι όλες καλές ή διθυραμβικές, όπως ακριβώς της αποκάλεσες αλλά δεν πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες. Ο Μάνος είναι ένας καλοπροαιρετος άνθρωπος και ίσως λίγο ενθουσιώδης και αν θα διαβάσετε τις κριτικές του, που δεν είναι μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα, είναι όλες καλές. Επίσης πιστεύω ότι όντως περνάει καλά. Πως γίνεται δεν ξέρω. Ίσως έχει τον τρόπο του. Κι εγώ από τις κοπέλες του συγκεκριμένου καταστήματος έχω περάσει με όλες καλά. Όχι όμως το ίδιο. Υπάρχουν κοπελες που περνάω τέλεια και άλλες που περνάω αρκετά ή απλώς καλά και πηγαίνω μαζί τους, έτσι για αλλαγή. Αυτό πιστεύω αποτυπώνετε και στις κριτικές μου.
Ισχύει όντως!
Οι κριτικές μου είναι καλές και περνάω καλά!
Δεν νομίζω όμως πως συμβαίνει λόγω ενθουσιασμού ή πως είμαι πάντα καλοπροαιρετος.
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι απλή.
Γνωρίζω τα κορίτσια πολλά χρόνια και με γνωρίζουν κι αυτά. Και με κοπέλες που είναι καινούργιες μην νομίζετε πως πριν μπουν στο δωμάτιο με έναν πελάτη, δεν παίρνουν feedback από τις παλιές περί τίνος πρόκειται.
Ο σεβασμός που δείχνω διαχρονικά στις κοπέλες, οι καλοί μου τροποι και φυσικά η γνώση τους πως είμαι ενεργός στο νήμα του μαγαζιού και γράφω για τα "παντα", δεν περνάει στο ντούκου από τα κορίτσια!
Έτσι κι αυτές βάζουν τα δυνατά τους να με κάνουν να περάσω τέλεια!
Αυτά τα πράγματα είναι δούναι και λαβείν.
Γι αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, σεβασμός και καλοί τροποι και δεν θα χάσετε!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.564
Πόντοι
5.585
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο δεν συμφωνώ πλήρως με τον φίλο αλλά σίγουρα λέει αρκετές αλήθειες..
Θα μπορούσες να μην του κάνεις το μαγκακι
Είναι απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές!
Ακόμα κι αν η Σοφία έκανε το μαγκακι, που και με αυτό διαφωνώ μαζί της, δεν μπορεί κάποιος να βρίζει χυδαία και μάλιστα μανάδες πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Και στο φινάλε ποιος είναι πιο μαγκακι, η Σοφία που γράφει ξέροντας πως όλοι ξέρουν που θα την βρουν ή ο οποιοσδήποτε τζάμπα μάγκας βρίζει ανωνυμα;
Αν ήταν πραγματικός μάγκας ας πήγαινε να την βρίσει κατά πρόσωπο. Ξέρει που θα την βρει!
Όσο δίκιο και να έχει κάποιος, στο τέλος το χάνει με ανάρμοστες συμπεριφορές.

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81
Βρε αληταρα πως βρίζεις έτσι την κοπέλα ρε καθίκι?
Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε αδερφαρα ?
Το σαιτ πώς επιτρέπει τέτοια πράγματα?
Μπλοκ,αναφορά..Σοφία τραβα το στα άκρα
Κάνε του μήνυση, για λεκτική βία και περιυβριση νεκρού συγγενή σου..νόμος 4619/2019 άρθρο 201
Τσογλανι επειδή πληρώνει να γαμησει να μιλάει έτσι!
Ουστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το ένα με το άλλο δεν συμφωνώ πλήρως με τον φίλο αλλά σίγουρα λέει αρκετές αλήθειες..
Θα μπορούσες να μην του κάνεις το μαγκακι
Ωραίος άντρας είσαι και εσύ ψευτομαγκα

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
781
Πόντοι
81
Ο κόσμος είναι μικρό σε αυτό το τομέα Christian ενα θα σου πω δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση και εγώ θηρω της υπόσχεσης ρώτα και τη Λάρισα να σού πει αυτό μπήκες εκεί που δεν πρέπει και κάνεις κακό στά μαγαζιά της οπός και στο ειποσχευικα εμείς θα τα πούμε face to face έτσι για το .....της μάνας μου.
Όσο δικιο και να χεις το χάνεις....γαμάς το νήμα το κάνεις νήμα αντεκλησεων επί προσωπικού...και αυτό δεν βοηθάει τον χώρο εργασίας σου και εσένα...
Υγ..δεν έχω ξαναγράψει στο νήμα αυτό.. δεν υποστηρίζω κανέναν

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81
Φίλε εγώ προσωπικά δεν έβρισα καμία ..
Αλλά όταν ξινεσαι στη γλιτσα του τσοπανη ξέρεις τι γίνεται..
Εγώ έχω να πω μόνο τα καλύτερα για την Άννα κυρίως έπειτα για Λίζα Κατερίνα ρουλα και αρορα που έχω άποψη για τις υπόλοιπες δεν έχω αποψη καν
Δεν πήγαινε για σένα το μνμ

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
733
Πόντοι
81
Καλημέρα σας. Εγώ προσωπικά σάν Ελισάβετ γιατί αυτό είναι το πραγματικό μου όνομα η Σοφί είναι αυτή που δουλεύει θέλω πραγματικά νά ζητήσω συγνώμη από το μαγαζί που δουλεύω αλλά επειδή είμαι άσχετη με τα σαιτ τα έχω γράψει κάπου λάθος. Εγώ αυτό που έγραψα ήθελα αλου νά τά γράψω αλλά όπως σάς είπα είμαι άσχετη από αυτά γιαυτό θά σας παρακαλούσα νά μήν αναφέρεται το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση. Καλή εβδομάδα.
Mα δεν αναφέρεται κανείς στο μαγαζί..στον αλήτη που σου επιτέθηκε λεκτικά μιλήσαμε..

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
16
Like
1.518
Πόντοι
1.071
Ισχύει όντως!
Οι κριτικές μου είναι καλές και περνάω καλά!
Δεν νομίζω όμως πως συμβαίνει λόγω ενθουσιασμού ή πως είμαι πάντα καλοπροαιρετος.
Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι απλή.
Γνωρίζω τα κορίτσια πολλά χρόνια και με γνωρίζουν κι αυτά. Και με κοπέλες που είναι καινούργιες μην νομίζετε πως πριν μπουν στο δωμάτιο με έναν πελάτη, δεν παίρνουν feedback από τις παλιές περί τίνος πρόκειται.
Ο σεβασμός που δείχνω διαχρονικά στις κοπέλες, οι καλοί μου τροποι και φυσικά η γνώση τους πως είμαι ενεργός στο νήμα του μαγαζιού καιfeedb γράφω για τα "παντα", δεν περνάει στο ντούκου από τα κορίτσια!
Έτσι κι αυτές βάζουν τα δυνατά τους να με κάνουν να περάσω τέλεια!
Αυτά τα πράγματα είναι δούναι και λαβείν.
Γι αυτό έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, σεβασμός και καλοί τροποι και δεν θα χάσετε!!!
Συμφωνώ απόλυτα. Όσο για to feedback το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το έχω διαπιστώσει προσωπικά, όταν η Ρίτα, την μία και μοναδική φορά που πρόλαβα να περάσω μαζί της, μου είπε πως τα κορίτσια της είπαν πώς είμαι πολύ καλός άνθρωπος.

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
188
Like
41.561
Πόντοι
32.548

Stories

Νέο!