Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 906K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
327
Πόντοι
280
Κατερινάκι εν δράσει
1000003421.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.564
Πόντοι
5.585
Καλημέρα σε όλους και καλή Σαρακοστή!!!
Για όλους όσους νηστεύουν την Σαρακοστή το κρέας, τους εύχομαι καλό κουράγιο και καλό Παράδεισο (όταν έρθει η ώρα φυσικά, που τους εύχομαι να είναι πολύ πολύ μακριά)!!!
Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που πιστεύουμε πως αμαρτία είναι μόνο η κακία, η πονηριά και το να επιθυμούμε το κακό του διπλανού μας, πιστεύοντας στην καλή μας την καρδιά και την αγνή ψυχή μας, οι επισκέψεις στα κορίτσια θα είναι συχνές και ψυχοθεραπευτικές!!!
Εγώ λόγω ίωσης δεν μπόρεσα τις τελευταίες ημέρες να πραγματοποιήσω επίσκεψη και παρ' όλο που είμαι ήδη αρκετά καλά, κρατάω μια απόσταση μερικών ημερών, τουλάχιστον μιας εβδομάδας από την ίαση, για να μην κολλήσω τα κορίτσια και εσας κατ επέκταση.
Και μιας,και αναφέρθηκα στο πνεύμα της προστασίας μεταξύ μας, θα ήθελα να παρακαλέσω όσους συναγωνιστές επιλέξουν την νέα κοπέλα που είδα τώρα στις φώτο, (Μαρίνα), να φερθούν με στοργή και Προδέρμ στο κοριτσάκι, μην τρομάξει και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Ας τις δώσουμε λίγο χρόνο να ξεδιπλώσει τις αρετές της για να έχουμε ένα πιο πολυμελές ρόστερ, άρα,περισσότερες επιλογές. Το λέω αυτό, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, διότι στο παρελθόν ήρθαν κοριτσάκια που έφυγαν κακήν κακώς από άσχημες συμπεριφορές διαφόρων τύπων. Έχουν την γοητεία τους τα αματούρια αλλά θέλουν "στρώσιμο" στην αρχή για να μην κάψουν "φλάντζα"!
Ειλικρινά σας το λέω ταπεινά και με αγάπη χωρίς ίχνος αλαζονείας, ότι τάχα μου ξέρω πιο πολλά από εσάς.
Σας εύχομαι να περνάτε όμορφα και να είστε υγιείς!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.564
Πόντοι
5.585

Stories

Νέο!