Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 903K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
16
Like
1.515
Πόντοι
1.071
Καλημέρα στην παρέα ανεβάζω στιγμιότυπα από εχτές
1000003417.jpg
Ελπίζω να πέρασες καλά.

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
311
Πόντοι
280
Με ποια αυτή την φορά?
Με το Κατερινάκι έ με πια άλλη με την γυναίκα της ζωής μας έγραψα κ κρητική αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει τίποτα αν δεν ανέβει μέχρι το βράδυ θα γράψω στο νήμα

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
311
Πόντοι
280
Με το Κατερινάκι έ με πια άλλη με την γυναίκα της ζωής μας έγραψα κ κρητική αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει τίποτα αν δεν ανέβει μέχρι το βράδυ θα γράψω στο νήμα
Αν την βρεις σου έχω στείλει χαιρετισμούς θα σου πει

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
16
Like
1.515
Πόντοι
1.071
χρειάζεται χρόνος μέχρι να το δει κάποιος από τους διαχειριστές.

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
311
Πόντοι
280
Ανεβάζω εδώ κρητική για την Κατερίνα για έχω γράψει και δεν βλέπω να ανεβαίνει
Σάββατο πρωί ανεβαίνω στην πρωτεύουσα για να τελειώσω μια δουλειά που είχα και να κάνω και τα εσκορτιλικια μου μετά το ραντεβού με το εσκορτιλικι που είχα έχω φύγει σαν λυσσασμενο σκυλί ήθελε να γαμησω ότι περπατούσε για να ηρεμήσω χτύπησα μερικά πιοματα και η ώρα έχει πάει 6 το απόγευμα και εκεί που κατεβαίνω την λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είχα ανάγκη για χαλάρωση και έρωτα τηλέφωνο την κυρία Άννα και κλείσιμο το Κατερινάκι και τσουπ διακτινιζομαι στο diamond όσοι ώρα ήμουν αναμονή καυλαντιζα με την Ρούλα και την πείραζα στο σαλόνι
γειά το Κατερινάκι έχω ξανά γράψει πάλι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες οποίος την έχει δοκιμάσει ξέρει τη εννοώ μία ώρα γαμηθικαμε με πάθος λες και γαμαω την γκόμενά μου το Κατερίνακι το γούσταρε και το ζούσε γιατί και εγώ την γουστάρω και το ξέρει
μέχρι και μασάζ της έκανα Κατερινάκι είσαι σούπερ ουαου και την επόμενη φορά που έρθω θα κλείσουμε και με την ξαδέρφη σου να γίνει ρωμαϊκό όργιο

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
717
Πόντοι
81
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή με υγεία..

Μη παινευτείς χαρταετέ
που ανεμίζεις πάλι
μπορεί να βγαίνεις στα ψηλά