DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 1.071
Ελπίζω να πέρασες καλά.Καλημέρα στην παρέα ανεβάζω στιγμιότυπα από εχτές![]()
Ελπίζω να πέρασες καλά.Καλημέρα στην παρέα ανεβάζω στιγμιότυπα από εχτές![]()
Μόνο καλά φίλε μου μέχρι και μαθήματα μασάζ έκαναΕλπίζω να πέρασες καλά.
Με ποια αυτή την φορά?Μόνο καλά φίλε μου μέχρι και μαθήματα μασάζ έκανα
Με το Κατερινάκι έ με πια άλλη με την γυναίκα της ζωής μας έγραψα κ κρητική αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει τίποτα αν δεν ανέβει μέχρι το βράδυ θα γράψω στο νήμαΜε ποια αυτή την φορά?
Αν την βρεις σου έχω στείλει χαιρετισμούς θα σου πειΜε το Κατερινάκι έ με πια άλλη με την γυναίκα της ζωής μας έγραψα κ κρητική αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει τίποτα αν δεν ανέβει μέχρι το βράδυ θα γράψω στο νήμα
χρειάζεται χρόνος μέχρι να το δει κάποιος από τους διαχειριστές.Με το Κατερινάκι έ με πια άλλη με την γυναίκα της ζωής μας έγραψα κ κρητική αλλά δεν βλέπω να ανεβαίνει τίποτα αν δεν ανέβει μέχρι το βράδυ θα γράψω στο νήμα
Αργησε οντωςχρειάζεται χρόνος μέχρι να το δει κάποιος από τους διαχειριστές.
Καλημέρα φίλε όντως η Κατερίνα είναι φωτια!!Ανεβάζω εδώ κρητική για την Κατερίνα για έχω γράψει και δεν βλέπω να ανεβαίνει
Σάββατο πρωί ανεβαίνω στην πρωτεύουσα για να τελειώσω μια δουλειά που είχα και να κάνω και τα εσκορτιλικια μου μετά το ραντεβού με το εσκορτιλικι που είχα έχω φύγει σαν λυσσασμενο σκυλί ήθελε να γαμησω ότι περπατούσε για να ηρεμήσω χτύπησα μερικά πιοματα και η ώρα έχει πάει 6 το απόγευμα και εκεί που κατεβαίνω την λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είχα ανάγκη για χαλάρωση και έρωτα τηλέφωνο την κυρία Άννα και κλείσιμο το Κατερινάκι και τσουπ διακτινιζομαι στο diamond όσοι ώρα ήμουν αναμονή καυλαντιζα με την Ρούλα και την πείραζα στο σαλόνι
γειά το Κατερινάκι έχω ξανά γράψει πάλι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες οποίος την έχει δοκιμάσει ξέρει τη εννοώ μία ώρα γαμηθικαμε με πάθος λες και γαμαω την γκόμενά μου το Κατερίνακι το γούσταρε και το ζούσε γιατί και εγώ την γουστάρω και το ξέρει
μέχρι και μασάζ της έκανα Κατερινάκι είσαι σούπερ ουαου και την επόμενη φορά που έρθω θα κλείσουμε και με την ξαδέρφη σου να γίνει ρωμαϊκό όργιο
Ρώτησε την ίδια να σου πειΚαλημέρα φίλε όντως η Κατερίνα είναι φωτια!!
Η ξαδέρφη της όμως ποια είναι??
Σήμερα είστε κανονικά;Multi Massage DIAMOND tora ti tora Kenurio FRUTO me gefsi MARINA !!!![]()
![]()
![]()
I Forografies ine Live Tora !!!Σήμερα είστε κανονικά;
γαμω τα φρουτακια που εφερες ΑνναI Forografies ine Live Tora !!!
Ευχαριστώ πολύI Forografies ine Live Tora !!!
Θαρρω η ΛιζαΚαλημέρα φίλε όντως η Κατερίνα είναι φωτια!!
Η ξαδέρφη της όμως ποια είναι??
Παραπεμπει σε Ρουλα το κορμι.. για τους φιλους των πιο πετιτ καταστασεωνMulti Massage DIAMOND tora ti tora Kenurio FRUTO me gefsi MARINA !!!![]()
![]()
![]()
Η Κατερίνα με ποιο φυσικό φωτισμό!!!!!!