Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται πολλοί θέλουν και τά δύο και ευτυχώς υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις σε μασάζ,στούντιο και εσκορτ.
Η Αουρορα και η Μαργαριτα ειχαν αυτο το πακετο μόνο

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.415
Πόντοι
2.836
Για το θέμα εμφάνισης και ομορφιάς των κοριτσιών είναι υποκειμενικό για τον κάθε άντρα.
Εγώ μια φορά που επισκέφτηκα το κατάστημα θα πω τα εξής.Να τόνισω ότι η Αουρορα είχε σταματήσει δυστυχώς όταν έκανα την επίσκεψη.

Καλύτερο σώματοτυπο από όλες έχει η Ρούλα κ αυτό το είδα γιατί όταν τελείωσα το ραντεβού με αλλη κοπέλα ήρθε κ με χαιρέτησε με τα εσώρουχα κ όχι με τη ρόμπα που φοράν οι περισσότερες. Είχα πλήρη οπτική επαφή κ εικόνα κ γιαυτό το λέω με σιγουριά.

Από θέμα ομορφιάς τώρα θα έλεγα ότι το καλύτερο πρόσωπο το έχει η Κατερίνα κ η Μαργαρίτα. Αυτή είναι προσωπική άποψη κ μόνο.
Τόνισα τα δυο αυτά σημεία πρόσωπο κ σώμα που είδα κατά την δική μου άποψη πάντα εξαιρώντας τις υπηρεσίες τους που μπορεί να υπερκαλύπτουν την εμφάνιση!!!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Βρε συμφωνώ μαζί σου. Η Αουρόρα συγκριτικά με την Νίνα είναι κλήσεις ανώτερη.
Δεν είπα το αντίθετο.
Συγκριτικά όμως πάντα. Θα με σταυρώσετε επειδή εμένα μου αρέσει η Νίνα; Αυτά είναι γούστα.
Εμένα μου αρέσουν π.χ. τα σαλιγκάρια, εσένα όχι. Δεν πάει να πει ότι δεν είναι νόστιμα επειδή εσένα δεν σου αρέσουν. Αυτό είναι υποκειμενικό.
Τώρα αν θες ντε και καλά να κάνουμε σύγκριση μεγεθών, αν η Νίνα παίρνει 8, η Αουρόρα παίρνει 15. Σε καλυψα;
Να χαμε δα μια μερίδα χοχλιούς με χόντρο ε;;

Kouros1-2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
2.351
Πόντοι
446
Multi Massage DIAMOND i Milfo,RULA me Trela !!!
IMG-20241108-WA0001.jpg
Axxxxxxxx rula

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.981
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• 20241111_220415.jpg
    20241111_220415.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 12
  • 20241111_220405.jpg
    20241111_220405.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 11

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
τύποι αν μία κοπέλα οι περισσότεροι την βλέπουν όμορφη τότε είναι αντικειμενικά όμορφη, το ίδιο ισχύει και με την ασχημούλα, την χοντρούλα κτλ...
Σύμφωνοι.
Αλλά δεν γαμούν οι περισσότεροι μέσα στο δωμάτιο.
Εγώ γαμάω.
Άρα το θέμα είναι τι αρέσει σε μένα.
Και δεν θα βάλω κανέναν να γαμήσει με το στανιό ο, τι αρέσει σε μένα.
Την γνώμη μου όμως μπορώ να την λέω ελευθέρα.
Μην παρεξηγηθώ. Δεν υπερασπίζομαι πως είναι η απόλυτα σωστή αλλά είναι η γνώμη μου.
Σεβαστή η γνώμη του καθενός άσχετα αν διαφωνώ ή συμφωνώ με αυτήν.
Όπως είπε και ο Βολταίρος: " Δεν συμφωνώ μαζί σου σου αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να διαφωνείς μαζί μου"

Τελευταία τροποποίηση:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Ξαναλέω άλλο σου αρέσει άλλο είναι κουκλαρα και δεν μιλαμε τώρα για την Νίνα μιλάμε για την οποιαδήποτε..
Και έμενα δεν μου αρέσει η Δώρα Παντελή αλλά αντικείμενικα είναι πατομουνο
Κοίτα, για να μιλάμε σωστά Ελληνικά, μην μου βάζεις στο στόμα λέξεις που δεν έχω πει.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια. Στα Αγγλικά ας πούμε με μια λέξη εννοούν 3-4 έννοιες.
Στα Ελληνικά για μια έννοια έχουμε 3-4 λέξεις.
Οι οποίες έχουν την ανάλογη σημασία.
Εγώ είπα για την Νίνα, μια ωραία κοπέλα.
Άλλο λοιπόν ωραία, άλλο όμορφη, άλλο κουκλάρα.
Σίγουρα όμως δεν είναι 1,40 και 180 κιλά.
Πιστεύω πως είναι και φυσικά ανάλογα με τα χρόνια της, μια συμπαθητική παρουσία.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
τύποι αν μία κοπέλα οι περισσότεροι την βλέπουν όμορφη τότε είναι αντικειμενικά όμορφη, το ίδιο ισχύει και με την ασχημούλα, την χοντρούλα κτλ...
Ναι! Εκτός αν είσαι όπως στο ανέκδοτο μεθυσμένος και ανεβαίνοντας την Πανεπιστήμιου λες, ρε όλοι ανάποδα πάνε!!!!
Για αυτό βρε μας κερνάει η Άννα ουίσκια και βότκες!!!
Για να τις βλέπουμε όλες όμορφες!!!
Χα χα χα!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Μάγκες.. ξεκολλάτε με την ομορφιά κλπ....
Τι να την κανεις την κουκλαρα...αμα στο κρεβατι ειναι παγοκολωνα....??!!!
Γαμησες ενα ωραιο ''έπιπλο''... ε και...??? Το ευχαριστήθηκες....? οχι...
θα την ξαναδιαλεγες να την πληρώσεις για να την γαμήσεις....?οχι...
Οποτε....
Το βασικο ειναι η αλλη να ειναι καυλιαρα... κ να σε καυλωνει.... να γουσταρει αυτο που κανει.... κ ετσι να σε κανει κ εσενα να περασεις καλα....
:wink:

:hi:
Άντε ντε!!!!!
Θα τις παντρευτούμε;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.469
Πόντοι
206
Τις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom