Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 820K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
36
Like
3.324
Πόντοι
2.606

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
176
Like
35.747
Πόντοι
32.548
Multi Massage DIAMOND i Athorivi KATERINA Tora !!!
IMG-20241115-WA0004.jpg
καυλα η κατερινα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.220
Πόντοι
5.585
Multi Massage DIAMOND ia,na parum ligo gefsi i glifo,vizi i Muna,LIZA na lei fiaxseme sti KATERINAKI !!!
IMG-b70d5e05956f7b1bfaa66ca0f0f455cc-V.jpg
Λίζα, Κατερίνα, αυτά κάνετε όταν λειπουμε; Όταν έρθω θα σας τιμωρήσω και τις δύο!!!
Θα σας πάρω μαζί και θα γλύφει η μία την άλλη μέχρι να λιώσετε!!! Παλιοκόριτσα!!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
12
Like
990
Πόντοι
371
Λίζα, Κατερίνα, αυτά κάνετε όταν λειπουμε; Όταν έρθω θα σας τιμωρήσω και τις δύο!!!
Θα σας πάρω μαζί και θα γλύφει η μία την άλλη μέχρι να λιώσετε!!! Παλιοκόριτσα!!!
Αυτό ακριβώς τους χρειάζεται!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Corleone007

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2024
Like
44
Πόντοι
0
Με Αουρόρα και Μαργαρίτα έχουμε κανένα νέο Κα Αννα; Θα επιστρέψουν ή κούνησαν μαντήλι;;
Αδερφέ και να μην ξανά έρθουν δεν θα αλλάξει κατι δεν αντιλέγω ότι ήταν φωτιά και οι δύο αλλά η ζωή συνεχίζεται...θα μας φέρει η Άννα ακόμα ποιο δυνατές για γιορτές...

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
12
Like
990
Πόντοι
371
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές. Από καιρό ψηνόμουν να δοκιμάσω το δίδυμο Λίζα-Κατερίνα. Προσπάθησα δύο φορές να κλείσω ραντεβού αλλά έλειπε η Λίζα. Για να κάτσει τυχαία η φάση, ούτε συζήτηση, γιατί και οι δύο, όποτε πήγαινα, έβλεπα ότι δεν κάθονταν σχεδόν καθόλου και ειδικά η Λίζα. Σήμερα λοιπόν αφού έκλεισα ραντεβού με Κατερίνα, μου μπήκε η ιδέα για το δίδυμο. Κάτι το απωθημένο λοιπόν, κάτι η ανάρτηση του αγαπητού manos 1810 πιο πάνω, το αποφάσισα. Δεν έφτανε, όμως μόνο αυτό. Έπρεπε να είναι ελεύθερη και η Λίζα. Πήγα νωρίτερα από την ώρα μου λοιπόν, όπου η Κατερίνα ήταν ελεύθερη και όταν βγήκε και η Λίζα από το δωμάτιο και αφού ρώτησα την Άννα αν έχει κάποιο ραντεβού και μου απάντησε αρνητικά, άρπαξα την ευκαιρία, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα μόνο θα πω. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Τι παιχνίδια μεταξύ τους, τι παιχνίδια μαζί μου, τι απωθημένα έβγαλα, που έχω δει σε τσόντες.... Ένας χαμός!!! Μετά από αυτό και με πρώτη ευκαιρία, σίγουρα θα το επαναλάβω. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.625
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές. Από καιρό ψηνόμουν να δοκιμάσω το δίδυμο Λίζα-Κατερίνα. Προσπάθησα δύο φορές να κλείσω ραντεβού αλλά έλειπε η Λίζα. Για να κάτσει τυχαία η φάση, ούτε συζήτηση, γιατί και οι δύο, όποτε πήγαινα, έβλεπα ότι δεν κάθονταν σχεδόν καθόλου και ειδικά η Λίζα. Σήμερα λοιπόν αφού έκλεισα ραντεβού με Κατερίνα, μου μπήκε η ιδέα για το δίδυμο. Κάτι το απωθημένο λοιπόν, κάτι η ανάρτηση του αγαπητού manos 1810 πιο πάνω, το αποφάσισα. Δεν έφτανε, όμως μόνο αυτό. Έπρεπε να είναι ελεύθερη και η Λίζα. Πήγα νωρίτερα από την ώρα μου λοιπόν, όπου η Κατερίνα ήταν ελεύθερη και όταν βγήκε και η Λίζα από το δωμάτιο και αφού ρώτησα την Άννα αν έχει κάποιο ραντεβού και μου απάντησε αρνητικά, άρπαξα την ευκαιρία, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένα μόνο θα πω. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Τι παιχνίδια μεταξύ τους, τι παιχνίδια μαζί μου, τι απωθημένα έβγαλα, που έχω δει σε τσόντες.... Ένας χαμός!!! Μετά από αυτό και με πρώτη ευκαιρία, σίγουρα θα το επαναλάβω. Καλό βράδυ και να περνάτε όλοι καλά!!!
IMG-b70d5e05956f7b1bfaa66ca0f0f455cc-V.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom