Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

hoftun

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
236
Πόντοι
21
Τις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
Για τις φωτογραφίες

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Φίλε @manos 1810 μα το διευκρινίζω λέω για εμένα, απλώς εγώ σε αντίθεση με εσένα βαθμολογώ τά κορίτσια με το σύστημα που έχει βάλει το σάιτ,με τόν αριθμό 10 να είναι ό μεγαλύτερος εσύ χρησιμοποιείς το 15 απόλυτα σεβαστό. Σέ καμία περίπτωση ή γνώμη μου δεν αναιρεί την δικιά σου, καλή εβδομάδα.
Το 10 είναι για σας που πάτε Δημοτικό!
Εγώ πάω Λύκειο και άριστα είναι το 20!
Χαχα χα!!! Πλάκα κάνω. Έχεις δίκιο αλλά μην το βαραίνουμε.
Σε όποιον δεν αρέσει η Νίνα, μακρυαααααααα!
Αλλά θα ήθελα ρε φίλε να είχα φράγκα και να πω " δεν σου αρέσει; ΟΚ! Εγώ σε κερνάω 1 ώρα μαζί της!
Και όταν βγει να μου πει αν θα την ξαναπάρει ή όχι.
Anyway, εγώ μαζί σας. Θα γράφω στις κριτικές την δική μου γνώμη και όποιος θέλει την λαμβάνει υπ όψιν του όποιος δεν θέλει καλή καρδιά.
Άλλωστε για σας τις γράφω. Για μένα τις γράφω;
Οι γνώμες είναι σαν τις πουτσες.
Ο καθένας έχει από μια!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Τις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
Φίλε μου αν πας σε μασατζίδικο και δεν έχει πολυκοσμία, ή θα είναι μπάζα ή κομοδίνα!!!
Εκεί που γίνεται η σωστή δουλειά,πάντα θα έχει κίνηση!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Partin xsana tin RULA Toraaaa !!!
IMG-20241111-WA0004.jpg
Ωχχχχχ!!!!!! Μόλις έχυσα !!!!!! Ρουυυυυυυυυυυυυυυλα!!!!!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.469
Πόντοι
206
Φίλε μου αν πας σε μασατζίδικο και δεν έχει πολυκοσμία, ή θα είναι μπάζα ή κομοδίνα!!!
Εκεί που γίνεται η σωστή δουλειά,πάντα θα έχει κίνηση!
Τουλάχιστον να είναι κάποια κλεισμένη συνέχεια με μεγάλα ωριαία ραντεβού που μπορεί να πάρει από πριν κάποιος τηλέφωνο για να κλείσει, κάτι πάει κι έρχεται. Διαφορετικά δεν λέει καθόλου η ουρά για έναν άντρα που βρίσκεται στα 45 του.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345
Τουλάχιστον να είναι κάποια κλεισμένη συνέχεια με μεγάλα ωριαία ραντεβού που μπορεί να πάρει από πριν κάποιος τηλέφωνο για να κλείσει, κάτι πάει κι έρχεται. Διαφορετικά δεν λέει καθόλου η ουρά για έναν άντρα που βρίσκεται στα 45 του.
Σιγά βρε!!! Σε πήραν τα χρόνια! Μικρός είσαι ακόμα! Σου ρίχνω κάργα!!!!!
Πάντως κλείσε ραντεβού και πήγαινε κύριος!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.110
Πόντοι
5.345

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
αρχικα να ξεκαθαρισω κατι δεν ειπα καποια κακια,ουτε κατι ξερω ειπα τι πιστευω,επισης πελατης ημουν ειμαι και θα ειμαι γτ το μαγαζι ειναι καλο εχει και ποικοιλια και εχω περασει με το 80% των κοριτσιων και ολες ειναι διαφορετικες και σουπερ!ελπιζω Αννα μου να μην παρεξηγηθηκες και ελπιζω να συνεχισεις ετσι και ακομα καλυτερα

Raul11

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
124
Πόντοι
0
Ετσι πιστευω εγω,εσυ θα μας διαψευσεις ομως?
Φίλε αν φέρει αορορα πίσω το μαγαζί ναι μεν θα έχει διπλάσιο κόσμο αλλά όλοι θα έρχονται γ αυτήν και μονο

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
393
Πόντοι
21
Φίλε αν φέρει αορορα πίσω το μαγαζί ναι μεν θα έχει διπλάσιο κόσμο αλλά όλοι θα έρχονται γ αυτήν και μονο
και οι αλλες κοπελες εχουν το κοινο τους και εμεις θελουμε ποικιλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom