Για τις φωτογραφίεςΤις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 616K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Το 10 είναι για σας που πάτε Δημοτικό!Φίλε @manos 1810 μα το διευκρινίζω λέω για εμένα, απλώς εγώ σε αντίθεση με εσένα βαθμολογώ τά κορίτσια με το σύστημα που έχει βάλει το σάιτ,με τόν αριθμό 10 να είναι ό μεγαλύτερος εσύ χρησιμοποιείς το 15 απόλυτα σεβαστό. Σέ καμία περίπτωση ή γνώμη μου δεν αναιρεί την δικιά σου, καλή εβδομάδα.
Εγώ πάω Λύκειο και άριστα είναι το 20!
Χαχα χα!!! Πλάκα κάνω. Έχεις δίκιο αλλά μην το βαραίνουμε.
Σε όποιον δεν αρέσει η Νίνα, μακρυαααααααα!
Αλλά θα ήθελα ρε φίλε να είχα φράγκα και να πω " δεν σου αρέσει; ΟΚ! Εγώ σε κερνάω 1 ώρα μαζί της!
Και όταν βγει να μου πει αν θα την ξαναπάρει ή όχι.
Anyway, εγώ μαζί σας. Θα γράφω στις κριτικές την δική μου γνώμη και όποιος θέλει την λαμβάνει υπ όψιν του όποιος δεν θέλει καλή καρδιά.
Άλλωστε για σας τις γράφω. Για μένα τις γράφω;
Οι γνώμες είναι σαν τις πουτσες.
Ο καθένας έχει από μια!!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Φίλε μου αν πας σε μασατζίδικο και δεν έχει πολυκοσμία, ή θα είναι μπάζα ή κομοδίνα!!!Τις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
Εκεί που γίνεται η σωστή δουλειά,πάντα θα έχει κίνηση!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Ωωωωωω ναιιιιιιι!!!!!!!!Η Αουρορα και η Μαργαριτα ειχαν αυτο το πακετο μόνο
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Ο νου σου στο φαι σύντεκνε!!!!!!Να χαμε δα μια μερίδα χοχλιούς με χόντρο ε;;
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Ωχχχχχ!!!!!! Μόλις έχυσα !!!!!! Ρουυυυυυυυυυυυυυυλα!!!!!Partin xsana tin RULA Toraaaa !!!
Τουλάχιστον να είναι κάποια κλεισμένη συνέχεια με μεγάλα ωριαία ραντεβού που μπορεί να πάρει από πριν κάποιος τηλέφωνο για να κλείσει, κάτι πάει κι έρχεται. Διαφορετικά δεν λέει καθόλου η ουρά για έναν άντρα που βρίσκεται στα 45 του.Φίλε μου αν πας σε μασατζίδικο και δεν έχει πολυκοσμία, ή θα είναι μπάζα ή κομοδίνα!!!
Εκεί που γίνεται η σωστή δουλειά,πάντα θα έχει κίνηση!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.009
- Πόντοι
- 1.056
Oriste Mono Mia !!!Έχουμε και καμιά φώτο της Αουρόρα να αναπολησουμε?
Θα την ξανα φερεις?Oriste Mono Mia !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.009
- Πόντοι
- 1.056
Oxiiiiii afto dhen egrapses oti dhen tha tin dhite pote !!!Θα την ξανα φερεις?
Ετσι πιστευω εγω,εσυ θα μας διαψευσεις ομως?Oxiiiiii afto dhen egrapses oti dhen tha tin dhite pote !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.009
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND Oriste i Mifo,RULA !!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Σιγά βρε!!! Σε πήραν τα χρόνια! Μικρός είσαι ακόμα! Σου ρίχνω κάργα!!!!!Τουλάχιστον να είναι κάποια κλεισμένη συνέχεια με μεγάλα ωριαία ραντεβού που μπορεί να πάρει από πριν κάποιος τηλέφωνο για να κλείσει, κάτι πάει κι έρχεται. Διαφορετικά δεν λέει καθόλου η ουρά για έναν άντρα που βρίσκεται στα 45 του.
Πάντως κλείσε ραντεβού και πήγαινε κύριος!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Ω μάι Γκοντ!!!Oriste Mono Mia !!!
Γουάτ ΠΑΤΟΣ ισ δις!!!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Άννα, άμα κάνεις οτι σου λένε αυτοί, καταστράφηκες!!!Oxiiiiii afto dhen egrapses oti dhen tha tin dhite pote !!!
Χα χα χα!!!!
Εγώ θέλω την Πεπη Τσεσμελή να φέρεις!!!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 5.345
Φίλε acab3, βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου!!!Ετσι πιστευω εγω,εσυ θα μας διαψευσεις ομως?
Κάνε τον Κινέζο. Ξέρει η Άννα!!!
xaxaxxa οοοκκκκΦίλε acab3, βάζεις τα χεράκια σου και βγάζεις τα ματάκια σου!!!
Κάνε τον Κινέζο. Ξέρει η Άννα!!!
αρχικα να ξεκαθαρισω κατι δεν ειπα καποια κακια,ουτε κατι ξερω ειπα τι πιστευω,επισης πελατης ημουν ειμαι και θα ειμαι γτ το μαγαζι ειναι καλο εχει και ποικοιλια και εχω περασει με το 80% των κοριτσιων και ολες ειναι διαφορετικες και σουπερ!ελπιζω Αννα μου να μην παρεξηγηθηκες και ελπιζω να συνεχισεις ετσι και ακομα καλυτεραxaxaxxa οοοκκκκ
Raul11
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Φίλε αν φέρει αορορα πίσω το μαγαζί ναι μεν θα έχει διπλάσιο κόσμο αλλά όλοι θα έρχονται γ αυτήν και μονοΕτσι πιστευω εγω,εσυ θα μας διαψευσεις ομως?
και οι αλλες κοπελες εχουν το κοινο τους και εμεις θελουμε ποικιλιαΦίλε αν φέρει αορορα πίσω το μαγαζί ναι μεν θα έχει διπλάσιο κόσμο αλλά όλοι θα έρχονται γ αυτήν και μονο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 17K