Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.386
- Πόντοι
- 446
Axxxxxxxx rulaMulti Massage DIAMOND i Milfo,RULA me Trela !!!
Axxxxxxxx rulaMulti Massage DIAMOND i Milfo,RULA me Trela !!!
Xsana partin tora ia parti sou Levendi mou kita tin Ora brosta !!!Axxxxxxxx rula
Την θελωXsana partin tora ia parti sou Levendi mou kita tin Ora brosta !!!
Δυστυχώς δεν ξέρω, αλλά θέλω να ελπίζω!Ξέρεις κατι ή ετσι το λες αδερφε?
Xsana pesto Arkonda iati malon dhen gnorizun !!!Ποτέ μη λες ποτέ!
Τι μας κρυβεις Αννα μου???γιατι δεν μας το λεςXsana pesto Arkonda iati malon dhen gnorizun !!!
Partin xsana tin RULA Toraaaa !!!Την θελω
Θα σε στενοχωρήσω!!! Είμαι μοναχοφάης!!!! Χα χα χα!!!Ψησου να την πάρουμε παρτουζα αν θέλεις να περνάμε καλά χαχα
Σύμφωνοι.τύποι αν μία κοπέλα οι περισσότεροι την βλέπουν όμορφη τότε είναι αντικειμενικά όμορφη, το ίδιο ισχύει και με την ασχημούλα, την χοντρούλα κτλ...
Κοίτα, για να μιλάμε σωστά Ελληνικά, μην μου βάζεις στο στόμα λέξεις που δεν έχω πει.Ξαναλέω άλλο σου αρέσει άλλο είναι κουκλαρα και δεν μιλαμε τώρα για την Νίνα μιλάμε για την οποιαδήποτε..
Και έμενα δεν μου αρέσει η Δώρα Παντελή αλλά αντικείμενικα είναι πατομουνο
Ναι! Εκτός αν είσαι όπως στο ανέκδοτο μεθυσμένος και ανεβαίνοντας την Πανεπιστήμιου λες, ρε όλοι ανάποδα πάνε!!!!τύποι αν μία κοπέλα οι περισσότεροι την βλέπουν όμορφη τότε είναι αντικειμενικά όμορφη, το ίδιο ισχύει και με την ασχημούλα, την χοντρούλα κτλ...
Άντε ντε!!!!!Μάγκες.. ξεκολλάτε με την ομορφιά κλπ....
Τι να την κανεις την κουκλαρα...αμα στο κρεβατι ειναι παγοκολωνα....??!!!
Γαμησες ενα ωραιο ''έπιπλο''... ε και...??? Το ευχαριστήθηκες....? οχι...
θα την ξαναδιαλεγες να την πληρώσεις για να την γαμήσεις....?οχι...
Οποτε....
Το βασικο ειναι η αλλη να ειναι καυλιαρα... κ να σε καυλωνει.... να γουσταρει αυτο που κανει.... κ ετσι να σε κανει κ εσενα να περασεις καλα....
Για τις φωτογραφίεςΤις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
Το 10 είναι για σας που πάτε Δημοτικό!Φίλε @manos 1810 μα το διευκρινίζω λέω για εμένα, απλώς εγώ σε αντίθεση με εσένα βαθμολογώ τά κορίτσια με το σύστημα που έχει βάλει το σάιτ,με τόν αριθμό 10 να είναι ό μεγαλύτερος εσύ χρησιμοποιείς το 15 απόλυτα σεβαστό. Σέ καμία περίπτωση ή γνώμη μου δεν αναιρεί την δικιά σου, καλή εβδομάδα.
Φίλε μου αν πας σε μασατζίδικο και δεν έχει πολυκοσμία, ή θα είναι μπάζα ή κομοδίνα!!!Τις καθημερινές έχει πολύ κόσμο; Ξέρει κάποιος; Θέλω να πάω πρώτη φορά στη ζωή μου σε μασάζ, αλλά δεν μου αρέσει η πολυκοσμία. Παρεμπιπτόντως χρειάζονται φωτογραφίες όπως οι τελευταίες, με νορμάλ φωτισμό και όχι κόκκινο ή γαλάζιο. Οι παλιότερες αδικούσαν τις περισσότερες εργαζόμενες, γιατί ήταν πολύ πρόχειρες και άσχημα τραβηγμένες.
Ωωωωωω ναιιιιιιι!!!!!!!!Η Αουρορα και η Μαργαριτα ειχαν αυτο το πακετο μόνο
Ο νου σου στο φαι σύντεκνε!!!!!!Να χαμε δα μια μερίδα χοχλιούς με χόντρο ε;;
Ωχχχχχ!!!!!! Μόλις έχυσα !!!!!! Ρουυυυυυυυυυυυυυυλα!!!!!Partin xsana tin RULA Toraaaa !!!