Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 837K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.895
Πόντοι
2.256
Ρούλα μου, ολα καλά, ΑΛΛΑ για μπάνια στην Αλβανία .....ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ!
Levedi mou !!!
IMG-8c44e21f9f1151151bebb798407e34ee-V.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.302
Πόντοι
5.585
Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι κάθε άποψη που διαβάζουμε είναι καθαρά προσωπική...δεν χρειάζεται να αρέσει σε σε εσένα κάτι που εμένα με καυλωνει διαβάζεις κρίνεις και αν θες δοκίμασε...πολλές κορασίδες που εδώ τις έχετε θεές πολλοί συναγωνιστές μετάνιωσα την δοκιμή..δεν έκραξα ποτέ όμως απλά δεν ξαναπερασα και πολλές που μου αρέσουν εμένα δεν αρέσουν σε πολλούς άλλους...μην αναλωνουμε τα ίδια πηγαίνετε όπου καυλωνετε και γαματε όσο μπορείτε
Εγκρίνω και επαυξάνω! Το έχω πει κι εγώ πολλές φορές πως όλα είναι υποκειμενικά.
Απλά για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέω στον συναγωνιστή πως ο, τι λέω είναι όπως τα λέω, εννοώ πως δεν προμοταρω, δεν κάνω διαφήμιση ούτε παρουσιάζω τα ξινά, γλυκά.
Όταν θα βρω το στραβό, θα το πω.
Αυτό όμως που περιγράφω δεν παύει να είναι η άποψη μου και μόνο.
Και η κάθε άποψη είναι υποκειμενική με ο, τι αυτό συνεπάγεται.
Εδώ ολόκληρα ιστορικά γεγονότα παγκοσμίου εμβέλειας παρουσιάζονται από τους λαούς κατά το δοκούν!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.302
Πόντοι
5.585
Άννα η Έλενα εργάζεται ή πέρασε σαν τον κομήτη κι έφυγε;
Έλεγα να την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα αν φυσικά είναι εκεί.
Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα έχω δοκιμάσει.
Έχω τόση εμπιστοσύνη που έχω μια ιδέα στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Να έρθω και να μπω στο δωμάτιο και να σου πω, στείλε μου οποία νομίζεις εσύ. Κάνε μου έκπληξη.
Να μπω, να κάνω το μπανάκι μου, να ξαπλώσω και να μπει η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ.
Να την δω μόνο όταν γυρίσω ανάσκελα!
Ειλικρινά θα το κάνω την επόμενη φορά αφού δοκιμάσω και την Έλενα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.895
Πόντοι
2.256
Άννα η Έλενα εργάζεται ή πέρασε σαν τον κομήτη κι έφυγε;
Έλεγα να την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα αν φυσικά είναι εκεί.
Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα έχω δοκιμάσει.
Έχω τόση εμπιστοσύνη που έχω μια ιδέα στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Να έρθω και να μπω στο δωμάτιο και να σου πω, στείλε μου οποία νομίζεις εσύ. Κάνε μου έκπληξη.
Να μπω, να κάνω το μπανάκι μου, να ξαπλώσω και να μπει η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ.
Να την δω μόνο όταν γυρίσω ανάσκελα!
Ειλικρινά θα το κάνω την επόμενη φορά αφού δοκιμάσω και την Έλενα.
Kalispera Levendi mou tin ELENA tin kaname dhokimi ke dhen ta katafere me tous kanones tu MASSAGE ke opios ti dhokimase tus rotaga ke mou legane dhen exi ipomoni mou elegan ke i apofasi itan na min erkete alo iati ego dhen pezo me tin dhulia mou ke to kserete poli kala dhen boro na koredhepso to kozmou pu me ktimai to idhio kano ke ego me olo tin ektimisi pu sas exo se olus ke sas efkaristo olos Levendi mou kalo vradhi me pola filia !!! Boris na erthis na dhokimasi ena alo palio FRUTO MILFFF pu ike 2 kronia ke apusia apo tin Piata . Tin eho ia dhokimi Levendi mou !!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
20
Η Λίζα απο ότι διαβάζω θα είναι για μένα !
Χαβαλετζης ,πλακατζης κ γουστάρω το μπλα μπλα..
Αν κ για όλες τα καλύτερα λέτε..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.302
Πόντοι
5.585
Kalispera Levendi mou tin ELENA tin kaname dhokimi ke dhen ta katafere me tous kanones tu MASSAGE ke opios ti dhokimase tus rotaga ke mou legane dhen exi ipomoni mou elegan ke i apofasi itan na min erkete alo iati ego dhen pezo me tin dhulia mou ke to kserete poli kala dhen boro na koredhepso to kozmou pu me ktimai to idhio kano ke ego me olo tin ektimisi pu sas exo se olus ke sas efkaristo olos Levendi mou kalo vradhi me pola filia !!! Boris na erthis na dhokimasi ena alo palio FRUTO MILFFF pu ike 2 kronia ke apusia apo tin Piata . Tin eho ia dhokimi Levendi mou !!!
Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.895
Πόντοι
2.256
Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!
Esena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom