Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 7.893
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND epimeno ta perno Ola AURORA !!!
Να πω και εγώ σχετικά με την εμπειρία μου με την Aurora , φουλ γλωσσοφιλα και στην πίπα την ρώτησα πολύ ευγενικά αν μπορώ να τελειώσω στο στόμα της , τελείωμα λοιπόν και διακριτικό φτύσιμο στο μπάνιο . Εννοείται ότι με στραγγιξε. Το καλό της σημείο θεωρώ είναι οι βυζάρες και το πρόσωπο της.είμαι πολύ χαρούμενος για τους συναγωνιστές που τέσταραν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους... με την Αουρόρα!
@Bleach τι έχεις να πεις? δεν είχες πλύνει τα δόντια σου? μπας και βρωμούσε η μασχαλίτσα σου?
Τι να πω, και μπανιο ειχα κανει και καθαρη αναπνοη. Ισως δεν γουσταρε να τα δωσει σε μενα. Ισως ηταν η αρχη της και εδινε επιλεκτικα (την ειχα παρει 3η-4η μερα αν θυμαμαι καλα). Για το τελειωτικο οπως ειπα, δεν ζητησα- δεν γνωριζω. Παντως δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.πωπω τον καταστρέψατε τον bleach και βέβαια την κοπέλα επίσης...
η ουρά θα φτάσει μέχρι την Βουλιαγμένης...
Άστο φίλε μιλάμε για κανιβαλισμό....Aurora
Θέλω να μοιραστώ τον προβληματισμό μου. Πιτσιρίκι 19-22, αλβανακι, με αυτή την πεταχτή κολάρα και αυτά τα κσυλοβιζα, φαντάζομαι και το πρόσωπο θα είναι κουκλιστικο μέσα στην καυλα, δεν πρέπει να υπάρχει άλλο αντίστοιχο σε μασατζιδικο γενικά. Πολύ δύσκολο να βρεθεί τέτοια μούνα. Υποθέτω πως δεν προλαβαίνει η μούνα αυτή να αναπνεύσει. Την γαμανε ασυστολα όλοι οι καυλιαριδες. Φοβάμαι από το ξέσκισμα και την ταλαιπωρία που δέχεται το κορμί της, τσιμπούκια, άνοιγμα της μουνας της, πολύ γρήγορα θα βγει εκτός μάχης το αλβανακι. Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμη, έχω κανονίσει με 2,3 συναγωνιστές να μιλήσουμε για να την πάρουμε παρτουζα. Ελπίζω να την προλάβουμε.
Ξεκουραστε και λίγο το μουνι αυτό γιατί θα το χάσουμε.
Οι φίλοι που την πηδάνε δεν μπορούν να σταματήσουν, τους καταλαβαίνω
Για αυτό δώστε και καμιά άδεια στη κοπελιά
καλά που θες να ξεκουραστεί κι όλας και νοιάζεσαι μην ξεχειλώσουν οι τρυπούλες της...έχω κανονίσει με 2,3 συναγωνιστές να μιλήσουμε για να την πάρουμε παρτουζα.
τι? δεν έρχεται η πρωκτολάγνα?@Diamond Spa Τελικα με την Ελενα τι θα γινει θα ρθει η αλλαξε γνωμη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΚΑΙ ΤΙ ΡΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ
Manari muo ine dhiakopes ti na kano eho pi na tin vgalun apo ta sait se fipo Levendi muo!!!τι? δεν έρχεται η πρωκτολάγνα?
στο άλλο σάιτ την δείχνουν καθημερινά στο πρόγραμμα...
Αννούλα θα σε μαλώσω...
Ξαδέλφη της Μαρίας σλουρπ;
Μετά τις διακοπές θα ρθει δηλαδη;Manari muo ine dhiakopes ti na kano eho pi na tin vgalun apo ta sait se fipo Levendi muo!!!