Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.253
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND Spasta ola AURORA !!!
Είναι πολύ μουναρα ,μην περιμένεις τρομερά πράγματα αλλά σίγουρα αξίζει μην το σκέφτεσαιΚαλημερα συναγωνιστες. Σκεφτομαι να περασω να δοκιμασω την αουρορα. Εχει δοκιμασει κανεις? Αξιζει η κοπελα?
για πες μία οποιαδήποτε γνωστή που να πέρασες καλά για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...Είναι πολύ μουναρα ,μην περιμένεις τρομερά πράγματα αλλά σίγουρα αξίζει μην το σκέφτεσαι
Εγω που πηρα την Αurora εχω να πω οτι στο προσωπο ειναι μεν πολυ ομορφη αλλα το σωμα δεν ειναι οσο καλο φαινεται στις φωτο. Ειναι νεαρη μεν, σχετικα ευδιαθετη και ευγενικη αλλα ως εκει. Πολυ καλη πιπα ανευ. Σεξ τυπικο. Καμια σχεση με Ρουλα, ουτε σε μασαζ ουτε σε επιδοσεις.για πες μία οποιαδήποτε γνωστή που να πέρασες καλά για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...
την κόβω λίγο παχουλή? αυτό εννοείς για το σώμα?Εγω που πηρα την Αurora εχω να πω οτι στο προσωπο ειναι μεν πολυ ομορφη αλλα το σωμα δεν ειναι οσο καλο φαινεται στις φωτο. Ειναι νεαρη μεν, σχετικα ευδιαθετη και ευγενικη αλλα ως εκει. Πολυ καλη πιπα ανευ. Σεξ τυπικο. Καμια σχεση με Ρουλα, ουτε σε μασαζ ουτε σε επιδοσεις.
Γλωσσοφιλα ουτε για αστειο. Κανει αυτο το σπαστικο που οταν πλησιαζεις γυριζει κεφαλι 90 μοιρες σαν να τη χτυπαει ρευμα. Τελειωτικο , πρωκτικο δεν ξερω, δεν ζητησα. Ειχα ηδη ξενερωσει. Αμα δεν κανει τα απλα, θα κανει τα αλλα; Και ναι, εχει καποια παχακια. Μην ειμαι αχαριστος ομως, σε σχεση με κατι αλλες μπαλοτσες ειναι μοντελο . Αλλα σε σχεση με το τι κυκλοφορουσε πριν λιγα χρονια, η Aurora θα βαραγε μυγες, και με αυτο το σερβις.την κόβω λίγο παχουλή? αυτό εννοείς για το σώμα?
γλωσσόφιλα? τελειωτικό στο στόμα? πρωκτικό?
Έχασα όλα τα λεφτά μου στα φρουτάκια
επιτελους καλως την!!! ερχομαι με γλυκα ΑνναMulti Massage DIAMOND Epistofi LIZA apo tis dhiakopes tis avrio Kanonika sto Programa i Muni LIZA !!!
Οτι πιο ομορφο παιζει στα μασαζ αυτην την στιγμη!!!θελουμε και αλλες φωτο απο το μωρακιMulti Massage DIAMOND Aurora Mesa se Ola !!!
Φίλε ήσουν κατατοπιστικότατος, απο την πρώτη πρόταση έβγαλα τα συμπεράσματά μου.......Γλωσσοφιλα ουτε για αστειο. Κανει αυτο το σπαστικο που οταν πλησιαζεις γυριζει κεφαλι 90 μοιρες σαν να τη χτυπαει ρευμα. Τελειωτικο , πρωκτικο δεν ξερω, δεν ζητησα. Ειχα ηδη ξενερωσει. Αμα δεν κανει τα απλα, θα κανει τα αλλα; Και ναι, εχει καποια παχακια. Μην ειμαι αχαριστος ομως, σε σχεση με κατι αλλες μπαλοτσες ειναι μοντελο . Αλλα σε σχεση με το τι κυκλοφορουσε πριν λιγα χρονια, η Aurora θα βαραγε μυγες, και με αυτο το σερβις.
κανει διπλο με λιζα??Multi Massage DIAMOND AUROA Fruto me Oles tis VITAMINES !!!