You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 836K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND ime i AURORA stakano Ola !!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.390
- Πόντοι
- 5.946
αφού ρε Αννούλα δεν γλωσσοφιλιάζει το κορίτσι... ούτε κώλο δίνει... ούτε τα παίρνει στο στόμα...Multi Massage DIAMOND ime i AURORA stakano Ola !!!
γιατί λες ότι τα κάνει όλα?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.390
- Πόντοι
- 5.946
αχαχαχαχα... πάλι εδώ είσαι? σε βγάλανε από το μπουντρούμι?Λάθος στα είπανε και γλωσσόφιλα κάνει και στο στόμα τα παίρνει
τράβα να γράψεις καμιά μουφα κριτική...
σε ξέρουν όλοι...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.390
- Πόντοι
- 5.946
ξέρω ξέρω... μουφαναδόρ... έτσι δεν σε φωνάζανε?Ρώτα το φίλο σου το γεροξούρα ποιός είμαι εγώ και την έχω κάνει γιατί τα εχει δει με τα μάτια του
Ahortagos141
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2018
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
H Έλενα τελικά δεν θα δουλέψει;
Multi Massage DIAMOND ime i AURORA stakano Ola !!!
Συνημμένα
Εκτός από τον κώλο όλα τα άλλα τα προσφέρει το κορίτσι και με πολύ κέφι μάλιστααφού ρε Αννούλα δεν γλωσσοφιλιάζει το κορίτσι... ούτε κώλο δίνει... ούτε τα παίρνει στο στόμα...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.390
- Πόντοι
- 5.946
Γλωσσοφιλα ουτε για αστειο. Κανει αυτο το σπαστικο που οταν πλησιαζεις γυριζει κεφαλι 90 μοιρες σαν να τη χτυπαει ρευμα. Τελειωτικο , πρωκτικο δεν ξερω, δεν ζητησα. Ειχα ηδη ξενερωσει. Αμα δεν κανει τα απλα, θα κανει τα αλλα; Και ναι, εχει καποια παχακια. Μην ειμαι αχαριστος ομως, σε σχεση με κατι αλλες μπαλοτσες ειναι μοντελο . Αλλα σε σχεση με το τι κυκλοφορουσε πριν λιγα χρονια, η Aurora θα βαραγε μυγες, και με αυτο το σερβις.
ποιός είναι πιό αξιόπιστος? ο bleach με 31 κριτικές, μέλος από το 2008 ή ο Φοξβάγκεν με 2 κριτικές και μέλος από το 2024...???Εκτός από τον κώλο όλα τα άλλα τα προσφέρει το κορίτσι και με πολύ κέφι μάλιστα
θάθελα πάρα πολύ να πιστε΄ψω τον Φοξ... έτσι όμως τρώμε το κεφάλι μας οι παλιοί, ακολουθώντας τις συμβουλές των νιούφηδων....
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 2.256
Levendi Mou kanis MEGA Lathos signomi me olo to sevazmo ta kani ola se afto ime siguri otan tha tin paris namou ton pis ti thelis ke nase valo nakanis dush me tin AURORA ke sto telos na mou pis pos ta perasate ? Se filo poli MANARI mou!!!αφού ρε Αννούλα δεν γλωσσοφιλιάζει το κορίτσι... ούτε κώλο δίνει... ούτε τα παίρνει στο στόμα...
Περιμένεις τώρα εγώ να καθήσω να σου πω τι κάνει και τι δεν κάνει η κοπέλλα.ποιός είναι πιό αξιόπιστος? ο bleach με 31 κριτικές, μέλος από το 2008 ή ο Φοξβάγκεν με 2 κριτικές και μέλος από το 2024...???
θάθελα πάρα πολύ να πιστε΄ψω τον Φοξ... έτσι όμως τρώμε το κεφάλι μας οι παλιοί, ακολουθώντας τις συμβουλές των νιούφηδων....
Οποιος θέλει πηγαίνει επί τόπου και δοκιμάζει όπως πήγα και εγώ
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.390
- Πόντοι
- 5.946
σε αυτό θα συμφωνήσω! και θα επανέλθω!Περιμένεις τώρα εγώ να καθήσω να σου πω τι κάνει και τι δεν κάνει η κοπέλλα.
Οποιος θέλει πηγαίνει επί τόπου και δοκιμάζει όπως πήγα και εγώ
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND epimeno ta perno Ola AURORA !!!
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 1.196
Η δική μου εμπειρία είναι, ότι η Aurora έδωσε γλωσσόφιλα και και φούλ ΑΚΑ τελειωτικό στο στόμα, όταν διαπίστωσε ότι έχω άριστη σχέση με την καθαριότητα και την υγιεινή,
τόσο του σώματος, όσο και του στόματος μου, στο πρόγραμμα της μιας ώρας (100€).
τόσο του σώματος, όσο και του στόματος μου, στο πρόγραμμα της μιας ώρας (100€).
Να πω και εγώ σχετικά με την εμπειρία μου με την Aurora , φουλ γλωσσοφιλα και στην πίπα την ρώτησα πολύ ευγενικά αν μπορώ να τελειώσω στο στόμα της , τελείωμα λοιπόν και διακριτικό φτύσιμο στο μπάνιο . Εννοείται ότι με στραγγιξε. Το καλό της σημείο θεωρώ είναι οι βυζάρες και το πρόσωπο της.είμαι πολύ χαρούμενος για τους συναγωνιστές που τέσταραν και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους... με την Αουρόρα!
@Bleach τι έχεις να πεις? δεν είχες πλύνει τα δόντια σου? μπας και βρωμούσε η μασχαλίτσα σου?
Τι να πω, και μπανιο ειχα κανει και καθαρη αναπνοη. Ισως δεν γουσταρε να τα δωσει σε μενα. Ισως ηταν η αρχη της και εδινε επιλεκτικα (την ειχα παρει 3η-4η μερα αν θυμαμαι καλα). Για το τελειωτικο οπως ειπα, δεν ζητησα- δεν γνωριζω. Παντως δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.πωπω τον καταστρέψατε τον bleach και βέβαια την κοπέλα επίσης...
η ουρά θα φτάσει μέχρι την Βουλιαγμένης...
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 2.256
Multi Massage DIAMOND Aurora dhosta Ola !!!
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 18K