trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.482
- Πόντοι
- 2.526
Καβλιάρα <3Multi Massage DIAMOND I Muna LOZA !!!
Καβλιάρα <3Multi Massage DIAMOND I Muna LOZA !!!
Καινούργιο φρούτο;Multi Massage DIAMOND
Se eyxariato para poly gia to sxolio poy ekanes ha eimoyn poly eyxaristimeni stin epomenh episkepsi na minis poly eyxariatimenos tha eine megalimoy xara nai xseris exo kai kenoyrgio froyto se filo poli ANNA !!!
φωτογραφία να ανεβάσετε να δούμε το καινούργιο φρούτοΚαινούργιο φρούτο;
Θελουμε φωτο απο το καινουργιο φρουτοΚαινούργιο φρούτο;
Δεν κανω παρέα με κανέναν δεν έχω ανάγκη κανέναν και οποίοι με πλησίασαν τους έκανα ακρη γιατί όλοι είναι σκαρτοι μια ζωή ότι έκανα το έκανα μόνος και ο elganador περνάει τέλεια γιατί έχει τον τρόπο τουΕσύ κάνεις παρέα με τον χοντρούλη όχι εγώ…
Έχει πλάκα που με λες προμότορα εσύ…
Levendi mou Kate na stothi prota ke meta tha rikso ke foto meto fruto Levedi mou !!!Θελουμε φωτο απο το καινουργιο φρουτο
Την είχα στο στόχαστρο την μικρή από την ημέρα που εμφανίστηκε. Ήμουνα επιφυλακτικός για υπηρεσίες κτλ . Περίμενα να έχει κάποιο λάκκο η φάβα. Η δική μου εμπειρία μαζίΤα έχω πει για αουρορα η κοπέλα είναι εξαιρετική σπανίζουν τέτοια κορίτσια στο χώρο του μασάζ
Ρε φίλε με όλο το σεβασμό αλλά αυτά που γράφεις δεν είναι πρόταση για κατάστημα μασάζ αλλά σενάριο για τσόντα ακριβής παραγωγής.Θα ήθελα να μοιραστώ μια άποψη και να σου προτείνω Άννα μου να την σκεφτείς.
Το μαγαζί έχει καλό όνομα και είναι πολύ για τις γυναίκες που έχει. Προσπαθήσε να βρεις ταλεντακια (σαν την Aurora) με παρόμοιο κορμί που να έχουν δουλέψει 1-2 χρόνια. Ηλικίες περίπου 20 χρόνων. Να είναι ευχάριστες με σπαστά ελληνικά και να κάνουν τα πάντα στο γαμησι. Να δίνουν Κόλο να τα παίρνουν στην μάπα, DP κτλ, κλείσιμο παρτουζας κτλ. Κατά προτίμηση εγώ θα ήθελα αλβανακια
Πιστεύω ότι αρκετοί από 40+, ευκαταστατοι θα γίνονταν θαμωνες και θα έρχονταν συχνά στο μαγαζί για να πηδήξουν και να βγάλουν τα γούστα τους. Εγώ θα ήμουν ένας από αυτούς.
Ελπίζω σταδιακά να γίνει κάτι τέτοιο και να ερχόμαστε να βγάζουμε όλο το σπέρμα που έχουμε πάνω στις χαριτωμένες κοπελιές και να το απολαμβάνουμε.
Multi Massage DIAMOND i Aurora ta kani Ola !!!
Εκεί θέλω να την καρφώσωMulti Massage DIAMOND E ipame ekthes to Fruto pige ia peripisi to somatis i AURORA Ta kani Ola !!!
Είναι τρελλό μουνάκι το καριολάκι πάντωςMulti Massage DIAMOND E ipame ekthes to Fruto pige ia peripisi to somatis i AURORA Ta kani Ola !!!