Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απλα το να είναι παραμυθα δεν με ενοχλεί αν με ικανοποιει το περιεχομενο.
με ενοχλεί όμως να γεμιζει με ποστ "σας ξεμπροστιάζω απατεωνες κλπ" ενώ μπαινουμε στην σελιδα για ματι.
εσενα σε ένα μπουρδελο αν καποιος φωναζει και βριζει "δεν είναι ιταλιδα, είναι αλβανιδα, απατη, απατη" δεν σε ενοχλεί?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
παντως ενας φιδεμπορας να μας πεταει φωτο ερασιτεχνικες να καυλωνουμε και εσυ από κατω να λες "απατεωνας τις ψαρεψες από το χ σαητ" δεν γινεται ο φιδεμπορας αντιπαθητικος αλλα εσυ που μας το χαλας με την γκρινια
μπα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
με ενοχλεί όμως να γεμιζει με ποστ "σας ξεμπροστιάζω απατεωνες κλπ" ενώ μπαινουμε στην σελιδα για ματι.
εσενα σε ένα μπουρδελο αν καποιος φωναζει και βριζει "δεν είναι ιταλιδα, είναι αλβανιδα, απατη, απατη" δεν σε ενοχλεί?

Όχι βέβαια, αρκεί να μην πιαστώ κορόιδο. Εσένα μπορεί να σου αρέσει, δικαίωμά σου.

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
398
Πόντοι
21
Χαζουληηηη έχεις εξεδρα ε?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Το να τρίβεσαι στη πούτσα του Λεφτέρη έχει την ίδια επικυνδυνότητα στο τέλος με το να παίζεις με τη φωτια!
ME TON ΛΕΦΤΕΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!!! ΤΕΛΟΣ!! ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΦΤΕΡΗ!!!!
ρε χεστρα αιγαιε  φοβάσαι τον νικολσον?
εγω γελαω σε κάθε μαλακια που γραφει,αφου ο τυπος είναι ψυχικα αρρωστος.
τον εχω ξεβρακωσει εδώ μεσα και εχει χασει τον υπνο του,6.30 ωρα το πρωι μπηκε στο σαιτ για να με συκοφαντησει χαχαχαχα φαντασου τι σουργελο είναι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Εδω κανεις λαθος τραβελογαμημενε (Γιατι σε αποκαλουν ετσι?)
Ειναι κυριως αγαμητοι που με αυτο τον τροπο νομιζουν οτι απογειωνουν το διαδυκτιακο τους εγω... Παραλληλα καυχουνται σε αλλους ή στον ιδιο τους τον εαυτο οτι ταϊζουν τον κόσμο σανο...
Ο κοσμος γενικα πρεπει να μαθει να μη τσιμπα με παρλαπιπες, και αυτο δεν ισχυει μονο στο μπου αλλα και στην καθημερινοτητα μας...
τι λες μωρη λινατσα?πιο εγω?.
το δικο σου διαδικτιακο εγω δεν το απογειωνεις?
δεν μας ειχες φλομωσει στο ψεμα ότι εισαι πλούσιος και επιτυχημένος και επι 4 χρονια δηλωνες μηδενικη δηλωση και όταν σε σουταρε η γυναικα κοίταγες να γλιτώσεις διατροφή?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
τυπε ο λευτερης νικολσον είναι ηδονοβλεψίας λαικιστι ματακιας.
εχει αρρωστια ο τυπος,οταν όμως βλεπει φωτογραφιες κατεβασμένες και όχι από τις ιδιωτικες ζωες των ζευγαριων τρελενεται.
φωτογραφιες στο διαδικτιο βρισκει απειρες αλλα από την ιδιωτικη ζωη των ζευγαριων όχι.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Χαζουληηηη έχεις εξεδρα ε?
τυπε εχει εξεδρα και δεν ξερω πως γινεται να την πεφτουν ταυτόχρονα ολοι,λες και πεφτει σημα.
η εξεδρα είναι px75 κινκ μπαροκ πολιτης στεκας σεβαλιερ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Το νου σου στα ξεβρακώματα μωρή Κασσιανή. Δε βλέπεις την ώρα να έρθει σπίτι η αφέντρα σου και να σου ξεσκίσει το κυλοτάκι.
βρε βρε τσιρακι του λευτερακη εγινες μωρη?
εισαι η τσοντα του

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δευτερα παιζω μπαλα

θα κατεβασω τη δευτερη ομαδα

αληθεια τα μαθατε???

ο στουκας τελικα ειναι το δευτερο κλωνοπροφιλ του αλεξ που θελει να κανει το διαγωνισμο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.654
Πόντοι
6.256
δευτερα παιζω μπαλα

θα κατεβασω τη δευτερη ομαδα

αληθεια τα μαθατε???

ο στουκας τελικα ειναι το δευτερο κλωνοπροφιλ του αλεξ που θελει να κανει το διαγωνισμο

Τυπε μου φαινεται εισαι μονο λογια...λαδι πολυ και απο τηγανιτα τιποτα. :S :S :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε χεστρα αιγαιε  φοβάσαι τον νικολσον?
εγω γελαω σε κάθε μαλακια που γραφει,αφου ο τυπος είναι ψυχικα αρρωστος.
τον εχω ξεβρακωσει εδώ μεσα και εχει χασει τον υπνο του,6.30 ωρα το πρωι μπηκε στο σαιτ για να με συκοφαντησει χαχαχαχα φαντασου τι σουργελο είναι.

Δεν φανταστηκες ποτε πιστοποιημενε (πλεον) μαλακα μου, οτι μπορει να μην ειμαι Ελλαδα;
Γελασε τωρα αλλη μια φορα με αυτα που γραφω....
Μιας και αμολας πυκνα συχνα την προσφιλη σου λεξη ξεβρακωμα, για πες μας οταν σε δενει η αφεντρα, σε ξεβρακωνει πρωτα ή σε δενει με το σωβρακο; (Σωβρακο λεμε τωρα...μιας και σε κοβω να φορας στριγκακι μωρη υποτακτικια)

Συνημμένα

• Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    301,7 KB · Εμφανίσεις: 74

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πρεπει να εχει βαλει στοχο η κασιαννη την πρωτια, δεν εξηγηται αλλιως....
Τρωει φαπες και βρισιδια απο την αφεντρα  και νομιζει οτι μπορει και να δωσει...

Συνημμένα

• Jean-Claud - ithopios.jpg
    Jean-Claud - ithopios.jpg
    391,4 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Jean-Claud η κασιαννη σε ρολο νταη.jpg
    Jean-Claud η κασιαννη σε ρολο νταη.jpg
    629,3 KB · Εμφανίσεις: 69

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
398
Πόντοι
21
Να σου πω... Ειχα σκοπο να διαγραψω τον λογαριασμο μου, διοτι εδω μου τρωει πολυ χρονο τωρα σε σχεση με παλια, αλλα το ανεβαλα για λιγο ωστε να βοηθησω το νεο μας ταλεντο να παει στον τελικο.
Αλλο πραμα ειναι ναναι εστεμμενος (που ηδη ειναι σαν πρωτοεμφανιζομενος μαλακας) και αλλο να μεινει χωρις τιτλο...
Του χρονου που δεν θαμαι πια εδω θα πεσει στα αζητητα. Θυμησου τον Λεφτερη τι σου λεει... Ο μαλακας ομως νομιζει οτι προκειται περι πολιτικης διωξης... Κατι σαν τον Κουφοντινα δηλαδη...
Για τετοιο βλημα μιλαμε... απο την μια αφεντρες, δεσιματα, βρισιες, σκληρη βια, υποτακτικοτητα, και απο την αλλη χωρις αιδω ξεστομιζει τις λεξεις "στρέιτ" και "αξιοπρέπεια"....
Χαζουλη εαν δεν υπαρχει το μπουρδελα κομ δεν υπαρχεις κ εσυ χαζουληηηηηη

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Quiz:
Ποιος πουτανοσπορος ξαφνικα ζηλεψε την δοξα της κασιαννης και τριβεται στην πουτσα του Λευτερη για να σοδομιστει, αντι να να ασχολειται με τους αγαπημενους του τραβελους με τους οποιους προφανως κανει αλλαξοκωλιες; Εεεεε;

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Quiz:
Ποιος πουτανοσπορος ξαφνικα ζηλεψε την δοξα της κασιαννης και τριβεται στην πουτσα του Λευτερη για να σοδομιστει, αντι να να ασχολειται με τους αγαπημενους του τραβελους με τους οποιους προφανως κανει αλλαξοκωλιες; Εεεεε;
ο νικ 1410 τραβελια κ κατι?.... :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Quiz:
αντε μωρη καλντεριμιτζου που ολοι για σενα είναι γκει υποτακτικοι και τραβελολαγνοι.
μονο εσυ εισαι ο στρειτ που πηγαινει στα γκει μασατζιδικα στη κινα.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom