Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Λευτερη πρέπει να κανεθς εκστρατεία για να πάει τελικό ο ζαν κλοντ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είπε το αγόρι που θα ήθελε να το λένε "Κασσιανή".
πιστεύω πως πλέον είναι η νέα αργκώ  του site !
Αν πεις στη πλάκα αυτό το όνομα στο μετρό είναι πιθανό να έρθει κάποιος να σου πει εμπιστευτικά, "γεια σου μύστη μου εσύ ποιος είσαι"?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
πιστεύω πως πλέον είναι η νέα αργκώ  του site !
Αν πεις στη πλάκα αυτό το όνομα στο μετρό είναι πιθανό να έρθει κάποιος να σου πει εμπιστευτικά, "γεια σου μύστη μου εσύ ποιος είσαι"?

Kλαίωωω ρεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε στεκα ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι τον λευτερη οι περισσοτεροι τον κοροϊδεύουν,νομιζεις ο λογος του εχει ανταποκριση?
αυτοι που με ψηφιζουν μονοκούκι είναι τα δεξια τσιρακια του σαιτ τα οποια είναι παρα πολλα.
δεν είναι τυχαιο πως εγω ο βανακιας η πενταγιωτισσα ο κιναλεος ο τζωνυ φτασαμε ως εδώ για τα πολιτικα μας πιστευω, ο νορντεν δεν ξερω τι είναι όπως και ο whois.
γιατι να μην ηταν στον τελικο η τραμουντανα ο μπαροκ ο κινκ και πολλοι αλλοι?γιατι αυτοι προστατεύονται από τους δικους τους.

Δεν σου ελεγα χθες οτι εισαι ανισορροπος;
Λιγο ακομα και θα ζητησεις συνταξη αντιστασιακου....
Τωρα για τον αν περναει ο λογος μου. Χμμμμ... Πιστευεις οτι θα ησουν 4αδα χωρις την βοηθεια μου; :2funny: Δεν το νομιζω...
Τωρα στο ερωτημα γιατι να μην ειναι στον τελικο ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι...
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι, ανεξαρτητα με το τι πιστευουν δεν ειναι διπολικοι...τυπου ποτε Βουδας ποτε Κουδας σαν και του λογου σου.
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν εγραψαν οτι θαθελαν να τους λενε κασιαννη. (Αυτο κι αν σουδωσε ποντους !!!)
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν πουλησαν βαρβατιλα, παραλληλα με υποτακτικοτητα, ψαχνοντας αφεντρες να τους δενουνε, να τους γαμοσταυριζουνε, κλπ κλπ κλπ  (κανονικο ξεφτιλισμα δηλαδη) και μετα να το παιζουνε υπερηφανοι και να λενε οτι ειναι στρέιτ και αξιοπρεπεις...
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν το παιζουν οικονομολογοι σαν και του λογου σου που αγνοεις την διαφορα συναλλαγματικης ισοτιμιας και "σκληροτητος" ενος νομισματος...

Ενταξει ειμαστε τωρα; Φτανουν τα παραπανω ή θελεις κι αλλα;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ποσο χαζουλης εισαστε, επιπεδο χαραχτηρα μηδεν .
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται τον λογο υπαρξη σας στο μπουρδελα κομ,τζαμπα μαγκας και ξερολας του πληκτρολογιου.

Ποσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εισαι.....
Σε μπουρδελοσάιτ ειμαστε και οχι στο φορουμ της εκκλησιας...
Η πλακα ειναι οτι μου απευθυνεσαι/βριζοντας στον πληθυντικο, νομιζοντας οτι ετσι κρατας επιπεδο μαλακοπιτουρα....  :birdman:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Δεν σου ελεγα χθες οτι εισαι ανισορροπος;
Λιγο ακομα και θα ζητησεις συνταξη αντιστασιακου....
Τωρα για τον αν περναει ο λογος μου. Χμμμμ... Πιστευεις οτι θα ησουν 4αδα χωρις την βοηθεια μου; :2funny: Δεν το νομιζω...
Τωρα στο ερωτημα γιατι να μην ειναι στον τελικο ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι...
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι, ανεξαρτητα με το τι πιστευουν δεν ειναι διπολικοι...τυπου ποτε Βουδας ποτε Κουδας σαν και του λογου σου.
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν εγραψαν οτι θαθελαν να τους λενε κασιαννη. (Αυτο κι αν σουδωσε ποντους !!!)
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν πουλησαν βαρβατιλα, παραλληλα με υποτακτικοτητα, ψαχνοντας αφεντρες να τους δενουνε, να τους γαμοσταυριζουνε, κλπ κλπ κλπ  (κανονικο ξεφτιλισμα δηλαδη) και μετα να το παιζουνε υπερηφανοι και να λενε οτι ειναι στρέιτ και αξιοπρεπεις...
- Γιατι ο τραμουντανα, ο μπαροκ, ο κινκ και πολλοι αλλοι δεν το παιζουν οικονομολογοι σαν και του λογου σου που αγνοεις την διαφορα συναλλαγματικης ισοτιμιας και "σκληροτητος" ενος νομισματος...

Ενταξει ειμαστε τωρα; Φτανουν τα παραπανω ή θελεις κι αλλα;
χαχαχαχα ρε νικολσον τι ασυναρτησίες γραφεις?
θα σου χρωσταω και χαρη  αν μπω στη 4αδα.
απορω γιατι καποια μελοι σου χαιδευουν τα αυτια η μαλλον φοβούνται να ερθουν σε αντιπαραθεση μαζι σου.
εγω ρε πουτσομετρητη εδώ θα είμαι και θα λεω τα ιδια,εισαι ενας ο οποιος στη ζωη του εχει αποτυχει και βγαζει ολο το μενος του εδώ στο σαιτ.
εγω θα τα ξαναπω εισαι ενας φαντασιόπληκτος και παρανοικος τυπος με σχιζοτυπες διαταραχες,αυτη είναι η ψυχιατρικη γνωματευση.
περα από αυτά εισαι ενας ηδονοβλεψίας ο οποιος τρελενεται να παρακολουθεί την ιδιωτικη ζωη των αλλων,επισης εσυ πηγαινες στα γκει μασατζιδικα στη κινα και εκανες τριο με ιαπωνες και κινεζους.
επισης δεν μπορουσες να σταυρωσεις γκομενα και εριξες μια 140 κιλων,ακομα όταν η γυναικα σου σε σουταρε κοίταγες να γλιτώσεις την διατροφή ενώ μας το παιζεις λεφτάς στο σαιτ με μηδενικη φορολογικη δηλωση.
ας μην πω για τα σιαλις παλι ουτε που γλυκοκοιτούσες τη νυφη σου,τα δε σκιπ απορρυπαντικο σε σκονη στα ταξίδια σου όλα τα λεφτα.χαχαχαχα
συνοψιζω εισαι ενας ψυχιατρικα αρρωστος,μπαισεξουαλ,ηδονοβλεψιας

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Η πλακα ειναι οτι μου απευθυνεσαι/βριζοντας στον πληθυντικο, νομιζοντας οτι ετσι κρατας επιπεδο μαλακοπιτουρα....  :birdman:
ρε νικολσον υπαρχουν  καποιοι ανθρωποι που εχουν επιπεδο δεν είναι σαν και σενα ολοι.
εσυ που να ξερεις από τροπους ενας καραβλαχος του καμπου εισαι.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
απορω γιατι καποια μελοι σου χαιδευουν τα αυτια η μαλλον φοβούνται να ερθουν σε αντιπαραθεση μαζι σου.
εγω ρε πουτσομετρητη εδώ θα είμαι και θα λεω τα ιδια,εισαι ενας ο οποιος στη ζωη του εχει αποτυχει και βγαζει ολο το μενος του εδώ στο σαιτ.
εγω θα τα ξαναπω εισαι ενας φαντασιόπληκτος και παρανοικος τυπος με σχιζοτυπες διαταραχες,αυτη είναι η ψυχιατρικη γνωματευση.
περα από αυτά εισαι ενας ηδονοβλεψίας ο οποιος τρελενεται να παρακολουθεί την ιδιωτικη ζωη των αλλων,επισης εσυ πηγαινες στα γκει μασατζιδικα στη κινα και εκανες τριο με ιαπωνες και κινεζους.
επισης δεν μπορουσες να σταυρωσεις γκομενα και εριξες μια 140 κιλων,ακομα όταν η γυναικα σου σε σουταρε κοίταγες να γλιτώσεις την διατροφή ενώ μας το παιζεις λεφτάς στο σαιτ με μηδενικη φορολογικη δηλωση.
ας μην πω για τα σιαλις παλι ουτε που γλυκοκοιτούσες τη νυφη σου,τα δε σκιπ απορρυπαντικο σε σκονη στα ταξίδια σου όλα τα λεφτα.χαχαχαχα

Ακου κασιαννη

Δεν φτανει που ψευδεσαι και με συκοφαντεις, αλλα δεν το κανεις και σωστα μαζοχα μου...
Επειδη δεν κοβει το νιονιο σου καθολου, μιας και εχει σαλταρει απο το πολυ ξυλο και στραπονιασμα, σε συμβουλευω να ξαναψαξεις τα μνμτ μου και να κρατας σημειωσεις, διοτι αλλα γραφεις την μια φορα και αλλα την αλλη, ασε που ξεχνας τα μισα καθε φορα και πρεπει  εγω να στα θυμηζω..
Οσο αφορα τα κουσουρια σου, που γραφω ασυναρτησιες μωρη ανισορροπη; Εεεε;
Εσυ τα γραφεις, και μετα λες οτι σου κανουν μπουλινγκ, οτι σε συκοφαντουν, οτι εισαι στρειτ, οτι εισαι αξιοπρεπης...
Να στα ξαναβαλω ενα-ενα γαμω την αξιοπρεπεια σου;

Συνημμένα

• Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    Madam Jean Claud - δεσιματα βρισιες.jpg
    301,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Madame Jean Claud.jpg
    Madame Jean Claud.jpg
    322,7 KB · Εμφανίσεις: 85
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
6
Πόντοι
0
τα λες ωραία ρε τυπε χωστου και αλλα το παρακανε ο lefteris38 διάβασα τα μηνύματα του στο αλλο θέμα με τις γυμνές ο τυπος ειναι σχιζοφρενής

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο λεφτερης τα χωνει γιατι θεωρει ότι τον εξαπατουν που τον κερνανε τζαμπα τσοντα.
ποσο αχαριστος και ποσο κολλημένος.

ρε λεφτερη αν σε βγαλω να σε κερασω μπαρμπούνια και τελικα σου πλασσαρω κουτσουμουρες αντι να με ευχαρηστησεις θα με πεις λαμογιο και απατεωνα????

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
398
Πόντοι
21
Σε χαζουλη απαντας ??

Καλημερα χαζουλη !!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ο λεφτερης τα χωνει γιατι θεωρει ότι τον εξαπατουν που τον κερνανε τζαμπα τσοντα.

ρε λεφτερη αν σε βγαλω να σε κερασω μπαρμπούνια και τελικα σου πλασσαρω κουτσουμουρες αντι να με ευχαρηστησεις θα με πεις λαμογιο και απατεωνα????
Το να τρίβεσαι στη πούτσα του Λεφτέρη έχει την ίδια επικυνδυνότητα στο τέλος με το να παίζεις με τη φωτια!
ME TON ΛΕΦΤΕΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!!! ΤΕΛΟΣ!! ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΦΤΕΡΗ!!!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Ο τζωνυς πάντως δεν φαίνεται να στεναχωριέται και πολύ από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τα ποσοστά του τα βλέπουν στο ΚΙΝΑΛ και τα ζηλεύουνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756

οχι νικ..κραζει τους ψευτες που πασαρουν ακυρες φωτος για δικες τους και καλα κανει στο συγκεκριμενο

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Για την ακρίβεια λέει λαμόγια και απατεώνες αυτούς που του δείχνουν ψάρια ιχθυοτροφείου και του λένε, κρατώντας ψαροντούφεκο, τι ωραία ψάρια έπιασαν.
Καλά κάνει.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τα λες ωραία ρε τυπε χωστου και αλλα το παρακανε ο lefteris38 διάβασα τα μηνύματα του στο αλλο θέμα με τις γυμνές ο τυπος ειναι σχιζοφρενής

Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει...
Η κασιαννη απανταει στην κασιαννη...
Πες μας κι αλλα δροσερο αγορι...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Στο ξαναπα, αλλα μαλλον δεν σου κοβει κι εσενα...
Ουτε μια παρομοιωση δεν νογας να κανεις...
Ειναι σαν να με καλει καποιος να μου κανει τραπεζι φρεσκα μπαρμπουνια, και τελικα μου σερβιρει κατεψυγμενα και ληγμενα.. ...
Ειναι ή δεν ειναι απατη, οταν μαλιστα καυχιεται οτι αυτος τα ψαρεψε.. Εεε;
Τωρα που στο εκανα πενηνταρακια, μπορει και να το καταλαβες....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στο ξαναπα, αλλα μαλλον δεν σου κοβει κι εσενα...
Ουτε μια παρομοιωση δεν νογας να κανεις...
Ειναι σαν να με καλει καποιος να μου κανει τραπεζι φρεσκα μπαρμπουνια, και τελικα μου σερβιρει κατεψυγμενα και ληγμενα.. ...
Ειναι ή δεν ειναι απατη, οταν μαλιστα καυχιεται οτι αυτος τα ψαρεψε.. Εεε;
Τωρα που στο εκανα πενηνταρακια, μπορει και να το καταλαβες....
οχι δεν ειναι απατη διοτι ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
αν τα πληρωνες τοτε κατηγορησε τον για απατη.
οταν σου κερνανε κατεψυγμενα και ληγμενα, αν θες τα τρως, αν θες μην τα τρως και φυγε, λεγοντας ευχαριστω που μπηκε στο κοπο να στα μαγειρεψει αναγωγε

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Λευτερη ελπίζω να κανεις και αγώνα προεκλογικά για τους 4... Ο πουσι βαγκον φέτος άσχετα με το πραξικόπημα των θρεντ που έκανε ήταν ντεφορμέ όλη την χρόνια και με πολλά μιουταρισματα... Ας ένωσουμε όλοι της δυνάμεις μας για το νέο αστέρι  :heavymetalbig:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom