Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.660
Πόντοι
6.256
οχι δεν ειναι απατη διοτι ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
αν τα πληρωνες τοτε κατηγορησε τον για απατη.
οταν σου κερνανε κατεψυγμενα και ληγμενα, αν θες τα τρως, αν θες μην τα τρως και φυγε, λεγοντας ευχαριστω που μπηκε στο κοπο να στα μαγειρεψει αναγωγε
Τι λες βρε πανηλιθιε τραβελογαμημενε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Λευτερη ελπίζω να κανεις και αγώνα προεκλογικά για τους 4... Ο πουσι βαγκον φέτος άσχετα με το πραξικόπημα των θρεντ που έκανε ήταν ντεφορμέ όλη την χρόνια και με πολλά μιουταρισματα... Ας ένωσουμε όλοι της δυνάμεις μας για το νέο αστέρι  :heavymetalbig:

Να σου πω... Ειχα σκοπο να διαγραψω τον λογαριασμο μου, διοτι εδω μου τρωει πολυ χρονο τωρα σε σχεση με παλια, αλλα το ανεβαλα για λιγο ωστε να βοηθησω το νεο μας ταλεντο να παει στον τελικο.
Αλλο πραμα ειναι ναναι εστεμμενος (που ηδη ειναι σαν πρωτοεμφανιζομενος μαλακας) και αλλο να μεινει χωρις τιτλο...
Του χρονου που δεν θαμαι πια εδω θα πεσει στα αζητητα. Θυμησου τον Λεφτερη τι σου λεει... Ο μαλακας ομως νομιζει οτι προκειται περι πολιτικης διωξης... Κατι σαν τον Κουφοντινα δηλαδη...
Για τετοιο βλημα μιλαμε... απο την μια αφεντρες, δεσιματα, βρισιες, σκληρη βια, υποτακτικοτητα, και απο την αλλη χωρις αιδω ξεστομιζει τις λεξεις "στρέιτ" και "αξιοπρέπεια"....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι λες βρε πανηλιθιε τραβελογαμημενε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρα τα λεω και δεν είμαι τραβελογαμημενος.

δεν εχει πληρωσει φραγκο και ζηταει και τα ρεστα ο λευτερης.

γιατι του σερβιρουν τζαμπα τσοντα να απολαυσει και του ειπαν το "φρικτο" ψεμα ότι ητανε δικια τους γκομενα.

σιγα τα ωα.

άλλη παρομοιωση λευτερη… αν περασεις σε πουτανα που σου ειπε ότι είναι ιταλιδα και γαμησεις πολύ ωραια , αλλα τελικα εμαθες ότι είναι αλβανιδα θα ζητήσεις τα λεφτα σου πισω????

θα προτιμουσες να είναι ιταλιδα και να περασεις χαλια???

αντε ξεκολα και πες τους ευχαριστω για την ΤΖΑΜΠΑ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

αν σε χαλαει τοσο που 9 στα 10 δεν είναι δικα τους, κοιτα αλλου. ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΤΙ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λευτερακο

αρθρο 386 του ποινικου κωδικα για να μαθεις τι είναι ΑΠΑΤΗ.
"1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ.
3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών:
α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ."

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΝ ΖΗΜΕΙΩΘΗΚΕΣ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.903
Πόντοι
8.345
οποιος λεει,εχω εκατομμυρια,βιλες,κοτερα κλπ,κλπ και δεν εχει μια,μπορει να μην εξαπαταει κανεναν,αλλα παραμενει ΜΑΛΑΚΑΣ...γκεγκε??

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
λευτερακο

αρθρο 386 του ποινικου κωδικα για να μαθεις τι είναι ΑΠΑΤΗ.
"1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· και αν η ζημία που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών.
2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ.
3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών:
α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ' επάγγελμα ή κατά συνήθεια και το συνολικό όφελος ή η συνολική ζημία υπερβαίνουν το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ ή β) αν το περιουσιακό όφελος ή η προξενηθείσα ζημία υπερβαίνει συνολικά το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ."

ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΝ ΖΗΜΕΙΩΘΗΚΕΣ ΔΡΑΧΜΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ
εισαι θεουλης ρε κοντοχοντρε κιοφτε.... :2funny: :2funny: :2funny: πες και για τις εταιρειες που πρεπει να αναφερουν οτι δεν κανουν τα προιοντα τους για τους χοντρους..... :S

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
εισαι θεουλης ρε κοντοχοντρε κιοφτε.... :2funny: :2funny: :2funny: πες και για τις εταιρειες που πρεπει να αναφερουν οτι δεν κανουν τα προιοντα τους για τους χοντρους..... :S

Εγώ του το εχω ξαναπεί,ότι πρεπει να αρχίσει γαμάει ωραίες και να κόψει τα μπάζα.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Εγώ του το εχω ξαναπεί,ότι πρεπει να αρχίσει γαμάει ωραίες και να κόψει τα μπάζα.
εχει δηλωσει οτι ειναι κοντος χοντρος και φαλακρος τυπε.....αν προσθεσεις οτι ειναι και μαλακας και τα μπαζα πολυ του πεφτουνε.... :S :S :S

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μια χαρα τα λεω και δεν είμαι τραβελογαμημενος.

δεν εχει πληρωσει φραγκο και ζηταει και τα ρεστα ο λευτερης.

γιατι του σερβιρουν τζαμπα τσοντα να απολαυσει και του ειπαν το "φρικτο" ψεμα ότι ητανε δικια τους γκομενα.

σιγα τα ωα.

άλλη παρομοιωση λευτερη… αν περασεις σε πουτανα που σου ειπε ότι είναι ιταλιδα και γαμησεις πολύ ωραια , αλλα τελικα εμαθες ότι είναι αλβανιδα θα ζητήσεις τα λεφτα σου πισω????

θα προτιμουσες να είναι ιταλιδα και να περασεις χαλια???

αντε ξεκολα και πες τους ευχαριστω για την ΤΖΑΜΠΑ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

αν σε χαλαει τοσο που 9 στα 10 δεν είναι δικα τους, κοιτα αλλου. ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΤΙ.

Εδω κανεις λαθος τραβελογαμημενε (Γιατι σε αποκαλουν ετσι?)
Ειναι κυριως αγαμητοι που με αυτο τον τροπο νομιζουν οτι απογειωνουν το διαδυκτιακο τους εγω... Παραλληλα καυχουνται σε αλλους ή στον ιδιο τους τον εαυτο οτι ταϊζουν τον κόσμο σανο...
Ο κοσμος γενικα πρεπει να μαθει να μη τσιμπα με παρλαπιπες, και αυτο δεν ισχυει μονο στο μπου αλλα και στην καθημερινοτητα μας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδω κανεις λαθος τραβελογαμημενε (Γιατι σε αποκαλουν ετσι?)
Ειναι κυριως αγαμητοι που με αυτο τον τροπο νομιζουν οτι απογειωνουν το διαδυκτιακο τους εγω... Παραλληλα καυχουνται σε αλλους ή στον ιδιο τους τον εαυτο οτι ταϊζουν τον κόσμο σανο...
Ο κοσμος γενικα πρεπει να μαθει να μη τσιμπα με παρλαπιπες, και αυτο δεν ισχυει μονο στο μπου αλλα και στην καθημερινοτητα μας...
δεν καταλαβαίνεις τι διαβαζεις.

διαβασε αργα το νόμο που σου ποσταρα περι ΑΠΑΤΗΣ.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

αμα εγω βγαινω και λεω μαλακιες ότι γαμαω 10 γκομεναρες την εβδομαδα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

τραβελογαμημενο τα τρολακια μου κανουν καζουρα επειδή όταν πηγαινω τσαρκα και βλεπω στο δρομπ τα τραβελια της θεσσαλονικης, καποια από αυτά εβαλαν βυζια, πηραν ορμονες και εκαναν γυναικειες αναλογιες οποτε σου λεει για να τα χαζεύεις πας κιολας, μαλακιες.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δεν καταλαβαίνεις τι διαβαζεις.

διαβασε αργα το νόμο που σου ποσταρα περι ΑΠΑΤΗΣ.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

αμα εγω βγαινω και λεω μαλακιες ότι γαμαω 10 γκομεναρες την εβδομαδα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

τραβελογαμημενο τα τρολακια μου κανουν καζουρα επειδή όταν πηγαινω τσαρκα και βλεπω στο δρομπ τα τραβελια της θεσσαλονικης, καποια από αυτά εβαλαν βυζια, πηραν ορμονες και εκαναν γυναικειες αναλογιες οποτε σου λεει για να τα χαζεύεις πας κιολας, μαλακιες.

Να ξερεις οτι υπαρχει κυριολεκτικη και μεταφορικη εννοια σε παρα πολλες λεξεις, οποτε σταματα τα φιλολογικα σου...
Οταν ας πουμε λεμε καποιον "φιδεμπορα" εννουμε παντα οτι καποιος καθεται καπου και εχει ενα καλαθι με φιδια και τα πουλαει; Εεε;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να ξερεις οτι υπαρχει κυριολεκτικη και μεταφορικη εννοια σε παρα πολλες λεξεις, οποτε σταματα τα φιλολογικα σου...
Οταν ας πουμε λεμε καποιον "φιδεμπορα" εννουμε παντα οτι καποιος καθεται καπου και εχει ενα καλαθι με φιδια και τα πουλαει; Εεε;
α οκ αν μιλας μεταφορικα.

και γιατι τοσο μισος σε αυτόν τον "απατεωνα φιδεμπορα"

τι κακο σου κανει αν ποσταρει ωραιες τσοντες και παιρνουμε ματι?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
α οκ αν μιλας μεταφορικα.

και γιατι τοσο μισος σε αυτόν τον "απατεωνα φιδεμπορα"

τι κακο σου κανει αν ποσταρει ωραιες τσοντες και παιρνουμε ματι?

Ελα ρε.... Οχι και μισος.... κατσε καλα... κατι σαν παιχνιδι ειναι..
Αν θες να παρεις ματι εχει εκατομμυρια σαιτς στο νετ για ολα τα γουστα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παντως ενας φιδεμπορας να μας πεταει φωτο ερασιτεχνικες να καυλωνουμε και εσυ από κατω να λες "απατεωνας τις ψαρεψες από το χ σαητ" δεν γινεται ο φιδεμπορας αντιπαθητικος αλλα εσυ που μας το χαλας με την γκρινια

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
παντως ενας φιδεμπορας να μας πεταει φωτο ερασιτεχνικες να καυλωνουμε και εσυ από κατω να λες "απατεωνας τις ψαρεψες από το χ σαητ" δεν γινεται ο φιδεμπορας αντιπαθητικος αλλα εσυ που μας το χαλας με την γκρινια

Καλα κανω, και τερμα η κουβεντα περι αυτου...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να σε ψηφίζουμε λοιπον μηπως καταλάβεις ότι δεν κανεις καλα να μας σπας τα αρχιδια αν είναι ή δεν είναι πραγματικη γκομενα του εκαστοτε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.309
Πόντοι
5.506
να σε ψηφίζουμε λοιπον μηπως καταλάβεις ότι δεν κανεις καλα να μας σπας τα αρχιδια αν είναι ή δεν είναι πραγματικη γκομενα του εκαστοτε

Τη γουστάρεις κάργα την παραμύθα τύπε, ε;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom