Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Τι να πούνε βρε ζαν κλοντ, ανάγκη έχουν.... τον τζώνυ θα τον έβαζες στην καντίνα;
καθολου αναγκη τυπε βγαζουν χρημα αφου δεν θελουν να την αφησουν,συριζοπαιδα και αυτά,αφου μου λενε ότι εκανα το αριστερο οραμα πραξη στη λειτουργια της καντινας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ένα από το πρώτα πράγματα που μαθαίνει κάποιος στο φόρουμ αυτού του site είναι πως η αγάπη :grouphug: μεταξύ των μελών, ξεχειλίζει! :S
Ναι αλλά ολο εδω κωλοτριβομαστε και ολο ξαναμπαινουμε και τα λεμε με τους ιδιους που μας την σπανε υποτιθεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
καθολου αναγκη τυπε βγαζουν χρημα αφου δεν θελουν να την αφησουν,συριζοπαιδα και αυτά,αφου μου λενε ότι εκανα το αριστερο οραμα πραξη στη λειτουργια της καντινας.
Αν θελεις αριστερο οραμα, να κάνεις την καντινα συνεταιριστική

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ελα τυπε μην χαλιεσαι που εισαι και ηλιθιος και αμορφωτος....η κοινωνια εχει αναγκη απο ανθρωπινα ναυαγια σαν και σενα. :S :S :S
το άφραγκος ξέχασες και για εμένα! Κοντός χοντρός και άσχημος επίσης ...
Απέχω πολύ από εσάς τους επιτυχημένους, μορφωμένους και έξυπνους στυλοβάτες της υπέροχης σας κοινωνίας...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Αν θελεις αριστερο οραμα, να κάνεις την καντινα συνεταιριστική
συνεταιριστικη εχει γινει,οι αλλοι δυο δεν δουλευουν ως εργατες αλλα ως συνεταιροι με μηδεν αρχικα κεφαλαια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
κλειδωσε το αποτελεσμα

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
κλειδωσε το αποτελεσμα
απο την αρχη ειχε κληδωσει, ο βαν νορδεν εχει δωσει ρεσιταλ φετος, εκλεισε και το πρωτο ζευγαρι των ημιτελικων, WHOIS-PETER VAN NORDEN ,πραγματικα δεν ξερω ποιον να ψηφισω απο τους 2.. δανειστε μου καναν κλωνο ρε σεις,να ψηφισω και τους 2

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.516
Πόντοι
786
συνεταιριστικη εχει γινει,οι αλλοι δυο δεν δουλευο%
συνεταιριστικη εχει γινει,οι αλλοι δυο δεν δουλευουν ως εργατες αλλα ως συνεταιροι με μηδεν αρχικα κεφαλαια.

αυτό είναι σούπερ καπιταλιστικό κόλπο
συμμετοχή 100% στις ζημιές.
και κάποιο ποσοστό στα τυχόν κέρδη,
εκτός αν τρων τα σουβλάκια που δεν πουλιούνται,
οπότε μοιάζει με γκούλαγκ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
απο την αρχη ειχε κληδωσει, ο βαν νορδεν εχει δωσει ρεσιταλ φετος, εκλεισε και το πρωτο ζευγαρι των ημιτελικων, WHOIS-PETER VAN NORDEN ,πραγματικα δεν ξερω ποιον να ψηφισω απο τους 2.. δανειστε μου καναν κλωνο ρε σεις,να ψηφισω και τους 2
οτι μεταξυ whois και van norden εχεις διλημμα...

λες και δεν ειναι εμφανες απο το φεγγαρι με γυμνο ματι που θα παει το 80% των ψηφων

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πουλι για πες ποιον από τους δυο να στηρίξουμε?
ρε ειστε μαλακες ολοι εδω μεσα;

ειναι σαν να παιζει μπαρτσελονα - λεβαδειακος μεσα στο καμπ νοου και να με ρωτατε τι να το παιξουμε ατο στοιχημα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ρε ειστε μαλακες ολοι εδω μεσα;

ειναι σαν να παιζει μπαρτσελονα - λεβαδειακος μεσα στο καμπ νοου και να με ρωτατε τι να το παιξουμε ατο στοιχημα
ποιος είναι η μπαρτσελονα ο whois?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οτι μεταξυ whois και van norden εχεις διλημμα...

λες και δεν ειναι εμφανες απο το φεγγαρι με γυμνο ματι που θα παει το 80% των ψηφων
Θέλω να δω τα μούτρα σου γυναικωτή λαθρολάγνα Λούγκρα όταν θα πέσεις και σε αυτό έξω!!!

Θα τα πούμε όταν θα έρθει η ώρα πουστράκι που μισείς το κόσμο! Ψάχνεις να βρεις φασίστες, ναζί ταγματασφαλίτες, μάγισσες και χαρτορίχτρες αλλά σου έρχεται η μια φάπα μετά την άλλη!

Δεν χορταίνεις  ξεφτιλίκια------>

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
εριξα 3000 για το βανακι και κανα 1000 για να το κανω καντινα,ψυγειο καταψυκτη τοστιερα βραστηρα και φριτεζα.
και ένα 300 για γεννητρια ρεύματος.συνολικα 4500 χοντρικα.
το αυτοκινητο στο ονομα μου και αυτοι που την δουλευουν βαζουν λεφτα για εμπορευμα και ότι βγαλουν,εγω θελω σταθερο 800 βρεξει χιονισει,αν θελουν να την κανουν ελευθερα βρισκω αλλον η δουλευω και εγω στο κατω κατω.

Να ξεκινήσουμε με τα καλά:
Όντως έχεις πολύ χαμηλό κόστος παρακολούθησης και ελέγχου. Μηδενικό. Στην ουσία έδωσες τα κλειδιά ενός βαν και περιμένεις 800€/μήνα μαύρα. Νόμισα οτι "έτρεχες" τη δουλειά, άρα θα έπρεπε να μετράς με κάποιον τρόπο αν ψωλάρουν οι υπάλληλοι, πόσο πουλάει η καντίνα, πόσο σου κοστίζει κλπ. Εδώ οκ!  :thumbsup:

Τα κακά:
Οι υπάλληλοι τρέχουν την δουλειά.
Δηλαδή αυτοί ξέρουν τα καλά μέρη που πρέπει να στηθούν, τις ώρες που έχει μπόλικη δουλειά, τους σωστούς προμηθευτές που δίνουν καλά και φθηνά λουκάνικα κλπ.
Ξέρουν όλα τα κόλπα της δουλειάς. Την δουλεύουν σαν επιχειρηματίες.
Εσένα τι σε χρειάζονται; Βάζεις την καντίνα.
Αν τα νούμερα που έδωσες είναι σωστά χρειάζεται 4.500€ για αρχικό κεφάλαιο ενώ βγάζουν έως και 1500€/μήνα ο καθένας.
Δηλαδή σε ενάμιση μήνα αν θέλουν βγάζουν το αρχικό κεφάλαιο για μια νέα καντίνα και χωρίς να έχουν το δικό σου κόστος αυξάνουν το μηνιάτικο σε 1900€/μήνα.
Πολύ καλό για να μην το κάνουν.
Αν είναι καλά παιδιά πιθανόν να έρθουν, να σου σφίξουν το χέρι και να αποχωρήσουν.
Αν είναι λιγότερο καλά παιδιά πιθανόν να σε ειδοποιήσουν ένα πρωί ότι βρήκαν την καντίνα τακαρισμένη, χωρίς ζαντολάστιχα και εξοπλισμό. Θα σε αποχαιρετήσουν και θα πάνε στην νέα τους καντίνα που τους κόστισε πολύ λιγότερο.

Τα πολύ κακά:
Εφόσον δεν έχεις άδεια φαντάζομαι οτι δεν έχεις κάνει έναρξη στην εφορία άρα δεν κόβεις και αποδείξεις. Αν κόβεις τότε όλα καλά. Αν όχι, τοτε δες τι θα συμβεί:
Με 500€ τζίρο την ημέρα δεν έχεις 150-200 πελάτες ανά ημέρα; Μερικοί θα είναι τακτικοί αλλά συνολικά όλη την σαιζόν δεν θα περνάνε 10.000 διαφορετικοί πελάτες;
Δεν είναι λοιπόν ΑΝ αλλά ΠΟΤΕ ένας τζώρας θα κάνει καταγγελία.
Μέτρα λοιπόν, 10500€ ανά κεφάλι ο ανασφάλιστος εργαζόμενος. 21 χιλιάρικα δηλαδή. Τα πρόστιμα για έλλειψη ταμειακής δεν τα ξέρω αλλά βάσιμα υποθέτω οτι κατάσχεση του βαν και καμιά 30κ τα έχεις στο τσεπάκι. Φυσικά οι δικαιολογίες δεν έχω άδεια επειδή δεν μου δίνει ο δήμος και οι εργαζόμενοι να πάνε να ασφαλιστούν μόνοι τους στο bou παίζουν. Στο ΣΔΟΕ/ΙΚΑ όχι.
Αρα μαζεύεις μια πενηντάρα για πλάκα. Χώρια τα ποινικά. Γιατί η μη απόδοση ΦΠΑ έχει και ποινικό.

Με αυτή την μπίζνα τύπε μου δεν λέγεσαι επιχειρηματίας με παθητικό εισόδημα.
Αυτοφοράκιας είσαι που παίρνει μισθό και περιμένει να τον μαζέψουν.
Σε βλέπω όταν σκάσει η στραβή να φεύγεις εσπευσμένα για ΗΠΑ.
Τουλάχιστο η ΝΔ φρόντισε να μπορείς να ψηφίζεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Να ξεκινήσουμε με τα καλά:
Όντως έχεις πολύ χαμηλό κόστος παρακολούθησης και ελέγχου. Μηδενικό. Στην ουσία έδωσες τα κλειδιά ενός βαν και περιμένεις 800€/μήνα μαύρα. Νόμισα οτι "έτρεχες" τη δουλειά, άρα θα έπρεπε να μετράς με κάποιον τρόπο αν ψωλάρουν οι υπάλληλοι, πόσο πουλάει η καντίνα, πόσο σου κοστίζει κλπ. Εδώ οκ!  :thumbsup:

Τα κακά:
Οι υπάλληλοι τρέχουν την δουλειά.
Δηλαδή αυτοί ξέρουν τα καλά μέρη που πρέπει να στηθούν, τις ώρες που έχει μπόλικη δουλειά, τους σωστούς προμηθευτές που δίνουν καλά και φθηνά λουκάνικα κλπ.
Ξέρουν όλα τα κόλπα της δουλειάς. Την δουλεύουν σαν επιχειρηματίες.
Εσένα τι σε χρειάζονται; Βάζεις την καντίνα.
Αν τα νούμερα που έδωσες είναι σωστά χρειάζεται 4.500€ για αρχικό κεφάλαιο ενώ βγάζουν έως και 1500€/μήνα ο καθένας.
Δηλαδή σε ενάμιση μήνα αν θέλουν βγάζουν το αρχικό κεφάλαιο για μια νέα καντίνα και χωρίς να έχουν το δικό σου κόστος αυξάνουν το μηνιάτικο σε 1900€/μήνα.
Πολύ καλό για να μην το κάνουν.
Αν είναι καλά παιδιά πιθανόν να έρθουν, να σου σφίξουν το χέρι και να αποχωρήσουν.
Αν είναι λιγότερο καλά παιδιά πιθανόν να σε ειδοποιήσουν ένα πρωί ότι βρήκαν την καντίνα τακαρισμένη, χωρίς ζαντολάστιχα και εξοπλισμό. Θα σε αποχαιρετήσουν και θα πάνε στην νέα τους καντίνα που τους κόστισε πολύ λιγότερο.

Τα πολύ κακά:
Εφόσον δεν έχεις άδεια φαντάζομαι οτι δεν έχεις κάνει έναρξη στην εφορία άρα δεν κόβεις και αποδείξεις. Αν κόβεις τότε όλα καλά. Αν όχι, τοτε δες τι θα συμβεί:
Με 500€ τζίρο την ημέρα δεν έχεις 150-200 πελάτες ανά ημέρα; Μερικοί θα είναι τακτικοί αλλά συνολικά όλη την σαιζόν δεν θα περνάνε 10.000 διαφορετικοί πελάτες;
Δεν είναι λοιπόν ΑΝ αλλά ΠΟΤΕ ένας τζώρας θα κάνει καταγγελία.
Μέτρα λοιπόν, 10500€ ανά κεφάλι ο ανασφάλιστος εργαζόμενος. 21 χιλιάρικα δηλαδή. Τα πρόστιμα για έλλειψη ταμειακής δεν τα ξέρω αλλά βάσιμα υποθέτω οτι κατάσχεση του βαν και καμιά 30κ τα έχεις στο τσεπάκι. Φυσικά οι δικαιολογίες δεν έχω άδεια επειδή δεν μου δίνει ο δήμος και οι εργαζόμενοι να πάνε να ασφαλιστούν μόνοι τους στο bou παίζουν. Στο ΣΔΟΕ/ΙΚΑ όχι.
Αρα μαζεύεις μια πενηντάρα για πλάκα. Χώρια τα ποινικά. Γιατί η μη απόδοση ΦΠΑ έχει και ποινικό.

Με αυτή την μπίζνα τύπε μου δεν λέγεσαι επιχειρηματίας με παθητικό εισόδημα.
Αυτοφοράκιας είσαι που παίρνει μισθό και περιμένει να τον μαζέψουν.
Σε βλέπω όταν σκάσει η στραβή να φεύγεις εσπευσμένα για ΗΠΑ.
Τουλάχιστο η ΝΔ φρόντισε να μπορείς να ψηφίζεις.
Το οξύμωρο είναι πως αυτός που θα τον καρφώσει κατά 99% θα είναι κανένα αριστερό Συριζαικό ρεμάλι-συντρόφι  απο κακία και μίσος αλλά και με ηδονή πως δίνει στεγνά ένα καπιταλιστικό γουρούνι που πλουτίζει εις βάρος των εργαζομένων και του κράτους που του δίνει επιδόματα!... 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Το οξύμωρο είναι πως αυτός που θα τον καρφώσει κατά 99% θα είναι κανένα αριστερό Συριζαικό ρεμάλι-συντρόφι  απο κακία και μίσος αλλά και με ηδονή πως δίνει στεγνά ένα καπιταλιστικό γουρούνι που πλουτίζει εις βάρος των εργαζομένων και του κράτους που του δίνει επιδόματα!... 

Κάτσε μην είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοί του, που όπως λέει είναι και συντρόφια.
Έτσι θα συνδυάσουν και το παραδοσιακό αλληλοκάρφωμα της αριστεράς αλλά και το ίδιον όφελος που θα εξαλείψει τον ανταγωνισμό της νέας τους καντίνας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Μου αρέσει που πιστέψατε οτι ο άχρηστος μαλάκας Κασιανή έχει καν την ικανότητα να στήσει την καντίνα που λέει και τον προειδοποιείτε τι βοιδόπουτσα θα τον περίμενε στη γωνία.  :happy: :happy:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
Μου αρέσει που πιστέψατε οτι ο άχρηστος μαλάκας Κασιανή έχει καν την ικανότητα να στήσει την καντίνα που λέει και τον προειδοποιείτε τι βοιδόπουτσα θα τον περίμενε στη γωνία.  :happy: :happy:

Ελα ντε γαμω τη πουτανα μου ο αλλος εκανε και ολοκληρη οικονομικη αναλυση για τη παραμυθα της Κασσιανης... :idiot:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706

Με απαξίωσες τύπε.  :S
Θέλησα να τον προστατεύσω από την πούτσα που τρώνε όσοι πάνε να εφαρμόσουν Συριζαϊκή Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Επρεπε μόνο να του πω στα Αμερικάνικα που κατέχει:
"Don't do the crime, if you can't do the time."  :pipa3:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom