Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε μείνε καλύτερα στα Ελληνικά του δημοτικού που τελείωσες να μην μας βγάζεις τα μάτια... :S :S :S
Αυτόματη διόρθωση κειμένου και η βιασύνη...

Ευ αγωνίζεσθαι*

Σάλτα  και γαμήσου τώρα!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Τύπε μείνε καλύτερα στα Ελληνικά του δημοτικού που τελείωσες να μην μας βγάζεις τα μάτια... :S :S :S
σιγα ρε μπαμπινιωτη
κατι τετοια μου λεγε η πξουλα και αν δεν βαλει την αυτοματη διορθωση δεν ξερει ουτε το ονομα του να γραψει.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Είσαι πολύ ευαίσθητος αριστερός με τους εργαζόμενους τύπε. Των άλλων, όχι τους δικούς σου.
ρε αβραμη εγω τους εργαζομενους δεν του εχω με τρεις και εξηντα τσεπωνουν 1500 ο καθενας ας δαπανισουν 200 για ασφαλεια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Επιχειρηματική ιδέα και κεφάλαιο από εσένα με σταθερή απόδοση βρέξει-χιονίσει.
Ανασφάλιστη εργασία με αβέβαιες απολαβές εφόσον αναλαμβάνουν το επιχειρηματικό ρίσκο οι υπάλληλοι.
Είσαι σίγουρα κομουνιστής;

Και πέρα από την πλάκα, αν θέλεις, πες μας δυο πράγματα για το εγχείρημα να δούμε αν είναι βιώσιμο.
Πόσο είναι το αρχικό κεφάλαιο που έριξες;
Πως ελέγχεις την επιχείρηση;
Εφόσον δεν έχεις άδεια λειτουργίας στο όνομά σου, τι σε συνδέει με την επιχείρηση; Η άδεια του αυτοκινούμενου; Όταν έρθει ο έλεγχος σε ποιου την κεφάλα θα πέσει το πρόστιμο; Σε σένα ή σε αυτούς που την δουλεύουν;
Έχεις κάποια τεχνογνωσία/επιχειρηματικά μυστικά που κάνουν την ύπαρξή σου απαραίτητη για την λειτουργία της επιχείρησης;
εριξα 3000 για το βανακι και κανα 1000 για να το κανω καντινα,ψυγειο καταψυκτη τοστιερα βραστηρα και φριτεζα.
και ένα 300 για γεννητρια ρεύματος.συνολικα 4500 χοντρικα.
το αυτοκινητο στο ονομα μου και αυτοι που την δουλευουν βαζουν λεφτα για εμπορευμα και ότι βγαλουν,εγω θελω σταθερο 800 βρεξει χιονισει,αν θελουν να την κανουν ελευθερα βρισκω αλλον η δουλευω και εγω στο κατω κατω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Επιχειρηματίες και επαγγελματίες θέλει η ελλάδα.
Ψωλάδες πολλούς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  , έχει και στον ιδιωτικό τομέα !!!!

Εκεί έχει χειρότερα βύσματα !!!!
Όποιος είχε περάσει από ιδιωτικό σχολείο , ξέρει σε τι αναφέρομαι !!!!!!

Αρκεί να πάρει ένα χαρτί πολυτεχνείου ο χαλβάς με 5 και παίρνει τη θέση του μπαμπά στην πολυεθνική !
Αν κάνει και ένα mba 6μηνου σε κωλοχώρι της αγγλίας, το παίζει manager.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
στα προκριματικα γινοταν ο χαμος απο ψηφους και ενδιαφερον,στους 8 επεσε το ενδιαφερον,μηπως επειδη τα φαβορι με τα αουτσαιντερ εχουν τεραστια διαφορα? Υποπτο για μενα ολο αυτο..

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
εριξα 3000 για το βανακι και κανα 1000 για να το κανω καντινα,ψυγειο καταψυκτη τοστιερα βραστηρα και φριτεζα.
και ένα 300 για γεννητρια ρεύματος.συνολικα 4500 χοντρικα.
το αυτοκινητο στο ονομα μου και αυτοι που την δουλευουν βαζουν λεφτα για εμπορευμα και ότι βγαλουν,εγω θελω σταθερο 800 βρεξει χιονισει,αν θελουν να την κανουν ελευθερα βρισκω αλλον η δουλευω και εγω στο κατω κατω.

Το βανακι πρέπει να είναι σαπάκι εντελώς... πάντως έχεις και καπιταλιστική σκέψη, αφού η επένδυσή  στη καντίνα σε 6 μήνες σου έχει επιστρέψει πίσω το κεφάλαιο.

Το ότι δεν πληρώνεις φόρους και ότι εκμεταλλεύεσαι ανασφάλιστους εργαζομένους δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία σου φαντάζομαι....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
Αυτόματη διόρθωση κειμένου και η βιασύνη...

Ευ αγωνίζεσθαι*

Σάλτα  και γαμήσου τώρα!

Ελα τυπε μην χαλιεσαι που εισαι και ηλιθιος και αμορφωτος....η κοινωνια εχει αναγκη απο ανθρωπινα ναυαγια σαν και σενα. :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καποιος μαλακας τεραστιων διαστασεων που κανει αισθητη την παρουσια του νοεμβριο μπορει να εχει ηδη αποκλειστεί.
γνωμη να γινεται όχι με κανονες κυπελου αλλα μεσα στο δεκεμβριο για όλα τα ονόματα η ψηφοφορια. και να μπορεις να αλλαξεις την ψηφο σου μεχρι 31 δεκεμβριου. οποτε να είναι όλα ρευστα μεχρι τελους περισσοτερο θεαμα περισσοτερο ενδιαφερον με 150 υποψηφιους και την τελευταια μερα να μπορουν να αλλαξουν 10 πανω κατω και να παρουν τους τιτλους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Το βανακι πρέπει να είναι σαπάκι εντελώς... πάντως έχεις και καπιταλιστική σκέψη, αφού η επένδυσή  στη καντίνα σε 6 μήνες σου έχει επιστρέψει πίσω το κεφάλαιο.

Το ότι δεν πληρώνεις φόρους και ότι εκμεταλλεύεσαι ανασφάλιστους εργαζομένους δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία σου φαντάζομαι....
φορντ τρανσιτ τυπε το μακρυ το υπερυψωμενο.
δεν εκμεταλλεύομαι ρε τυπε,ειναι υπερευχαριστημένα τα παιδια

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τυπε ζαν αν το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ανέβει ποτέ στην εξουσία τι επάγγελμα θα είχε ακολουθήσει ο πιεξ?

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566

Τι να πούνε βρε ζαν κλοντ, ανάγκη έχουν.... τον τζώνυ θα τον έβαζες στην καντίνα;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom