Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Δεν έχει ελπίδες ο Picky,γιατί ο Peter παίζει πολύ δυνατά
Παρακαλώ σεβασμός! Θα τον αποκαλείτε Κηπάρχη Αβράμη .
O van Norden γράφει ιστορία ...σε άδειες κερκίδες!![]()
![]()
Έχει τεράστια ανάγκη τη στήριξη όλων και το αποδεικνύει σε κάθε του ποστ!!!![]()
![]()
Μόνο η χαμηλή συμμετοχή τον απειλεί !!
η καντινα εδώ και 3 μηνες εχει ανοιξει και εκει που χλευαζαν καποιοι εδώ μεσα η καντινα εβγαζε 500 τη μερα.
Ξεκίνα την ίδια δουλειά και στις ΗΠΑ τύπε...αν μπορείς μάλιστα μην τη δηλώσεις, κτύπα τον καπιταλισμό στα σπλάχνα του!!!
μητσο ειπες σοφη κουβεντα.
η καντινα εδώ και 3 μηνες εχει ανοιξει
ΝΑΙ.
ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΤΟΥ.
[size=40pt]ΜΙΣΟΥΣ!!! [/size]
Φιλε σαντ. Μην πας πουθενα. Μην κανεις τιποτα. Γραψτα ολα στ ατχιδια σου.
Μισεισαι βαθια τους ανθρωπους.μισεισαι και θα νιωσεις βαθια ικανοποιηση. Δε θα χρειαζεσαι ουτε γυναικες ουτε λεφτα. Θα εχεις οτι χρειαζεσαι στη ζωη.
Κρατα το μισος ασβεστο και θα δεις οτι θα εισαι πιο δυνατος, θα αντιμετωπιζεις ολα τα σκατα. Γιατι θα βλεπεις μονο σκατα.
Και συ ρε μαστορα μεσα στην κανονικοτητα του κουλη πηγες και ανοιξες καντινα;
Την άνοιξε με ΣΥΡΙΖΑ Χάλκινε... αδήλωτη φυσικά.....
απασχολω δυο παιδια και την δουλευουν καλα την καντινα και εγω παιρνω σταθερο μηνιατικο.Την άνοιξε με ΣΥΡΙΖΑ Χάλκινε... αδήλωτη φυσικά.....
απασχολω δυο παιδια και την δουλευουν καλα την καντινα και εγω παιρνω σταθερο μηνιατικο.
τωρα ετοιμάζω ένα άλλο μπιζνες πλαν και θα ασχοληθώ στον τομεα του αυτοκινητου,εχω ερθει σε επικοινωνια με 2 αντιπροσωπιες στη γερμανια απλα υπαρχει θεμα ρευστου γιατι η μπιζνα αυτή θελει κεφαλαια.
απασχολω δυο παιδια και την δουλευουν καλα την καντινα και εγω παιρνω σταθερο μηνιατικο.
τωρα ετοιμάζω ένα άλλο μπιζνες πλαν και θα ασχοληθώ στον τομεα του αυτοκινητου,εχω ερθει σε επικοινωνια με 2 αντιπροσωπιες στη γερμανια απλα υπαρχει θεμα ρευστου γιατι η μπιζνα αυτή θελει κεφαλαια.
αν μπορεις καντο και αυτο μαυρο ...
εδω και 5 χρονια κανω κι εγω μαυρη δραστηριοτητα ..
αυτα βεβαια ειναι παιχνιδια για μεγαλα παιδια που παιρνουν ....... ρισκα .......
Ζωντανη φωτογραφια χαρακτηριστικου μελους του σαι που ξεκαθαριζει τα προσωπικα του με ανωνυμα ακαουντς σε ενα σαι για πουτανες.... :S :S :S
![]()