Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
O van Norden γράφει ιστορία ...σε άδειες κερκίδες!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Έχει τεράστια ανάγκη τη στήριξη όλων και το αποδεικνύει σε κάθε του ποστ!!!   :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Μόνο η χαμηλή συμμετοχή τον απειλεί !!  

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
O van Norden γράφει ιστορία ...σε άδειες κερκίδες!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Έχει τεράστια ανάγκη τη στήριξη όλων και το αποδεικνύει σε κάθε του ποστ!!!  :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Μόνο η χαμηλή συμμετοχή τον απειλεί !! 

Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή, έχουμε ακόμα 4 μέρες σχεδόν!!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
η καντινα εδώ και 3 μηνες εχει ανοιξει και εκει που χλευαζαν καποιοι εδώ μεσα η καντινα εβγαζε 500 τη μερα.

Ξεκίνα την ίδια δουλειά και στις ΗΠΑ τύπε...αν μπορείς μάλιστα μην τη δηλώσεις, κτύπα τον καπιταλισμό στα σπλάχνα του!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ξεκίνα την ίδια δουλειά και στις ΗΠΑ τύπε...αν μπορείς μάλιστα μην τη δηλώσεις, κτύπα τον καπιταλισμό στα σπλάχνα του!!!

Στις ΗΠΑ, μέχρι 35.000$ θα πληρώνει εφορία τα αρχίδια του.
Στην Ελλάδα με το ίδιο νούμερο , θεωρείται μεγιστάνας του πλούτου και από τα 35 θα του πάρει τα 22.

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ... ΜΌΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 3ης ΓΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπορεί ο Πικ να έχει γράψει ιστορία αλλά εδώ μιλάμε για άλλη κατηγορία---->

ΝΑΙ.

ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΤΟΥ.

[size=40pt]ΜΙΣΟΥΣ!!! [/size]

Φιλε σαντ. Μην πας πουθενα. Μην κανεις τιποτα. Γραψτα ολα στ ατχιδια σου.

Μισεισαι βαθια τους ανθρωπους.μισεισαι και θα νιωσεις βαθια ικανοποιηση. Δε θα χρειαζεσαι ουτε γυναικες ουτε λεφτα. Θα εχεις οτι χρειαζεσαι στη ζωη.

Κρατα το μισος ασβεστο και θα δεις οτι θα εισαι πιο δυνατος, θα αντιμετωπιζεις ολα τα σκατα. Γιατι θα βλεπεις μονο σκατα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Την άνοιξε με ΣΥΡΙΖΑ Χάλκινε... αδήλωτη φυσικά.....
απασχολω δυο παιδια και την δουλευουν καλα την καντινα και εγω παιρνω σταθερο μηνιατικο.
τωρα ετοιμάζω ένα άλλο μπιζνες πλαν και θα ασχοληθώ στον τομεα του αυτοκινητου,εχω ερθει σε επικοινωνια με 2 αντιπροσωπιες στη γερμανια απλα υπαρχει θεμα ρευστου γιατι η μπιζνα αυτή θελει κεφαλαια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
απασχολω δυο παιδια και την δουλευουν καλα την καντινα και εγω παιρνω σταθερο μηνιατικο.
τωρα ετοιμάζω ένα άλλο μπιζνες πλαν και θα ασχοληθώ στον τομεα του αυτοκινητου,εχω ερθει σε επικοινωνια με 2 αντιπροσωπιες στη γερμανια απλα υπαρχει θεμα ρευστου γιατι η μπιζνα αυτή θελει κεφαλαια.

Δηλαδη;

Philippus Aureolus

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0

αν μπορεις καντο και αυτο μαυρο ...
εδω και  5 χρονια κανω κι  εγω  μαυρη  δραστηριοτητα ..
αυτα  βεβαια  ειναι  παιχνιδα  για μεγαλα παιδια που παιρνουν ....... ρισκα .......

Philippus Aureolus

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2019
Like
0
Πόντοι
0

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.747
Πόντοι
6.256
Ζωντανη φωτογραφια χαρακτηριστικου μελους του σαι που ξεκαθαριζει τα προσωπικα του με ανωνυμα ακαουντς σε ενα σαι για πουτανες.... :S :S :S

caught-fapping_o_805506.gif

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566

Ανασφάλιστα όμως τα παιδιά ... θα μπορούσε να πει κανείς αριστερός πως τα παιδιά είναι ανασφάλιστοι εργαζόμενοι.

Εισαγωγές μεταχειρισμένων ΙΧ πας να κάνεις;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ζωντανη φωτογραφια χαρακτηριστικου μελους του σαι που ξεκαθαριζει τα προσωπικα του με ανωνυμα ακαουντς σε ενα σαι για πουτανες.... :S :S :S

caught-fapping_o_805506.gif

Για τον επιτιμο τον κοβω

Στουκα εσυ εισαι βρεεε;

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ο Χαλκινος με τα 57 χιλιάδες ποστς είναι....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom