Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Πως είδες τις δηλώσεις του Ζαν Κλωντ-Κασιανή? Εμένα με έπεισε για τη μπαλίτσα και τη θέση που άξια καταλαμβάνει! Νομίζω πως οι όποιες επιδόσεις του στην διοργάνωση θα τον έκαναν περήφανο!  :orchestra:
Όταν τον ρώτησα υποθετικά αν θα παραχωρούσε τη θέση του σε κάποιον άλλο παίκτη αν την επιθυμούσε το αρνήθηκε διότι γουστάρει τη διάκριση!!!  :heavymetalbig:

Περιμένουμε τον van Pousten με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του!!!

Ζούμε μεγάλες στιγμές!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Η πλήρης ανατροπή θα είναι να δούμε μεγάλο τελικό με Peter Van Norden -  jean-Claud και μικρό τελικό pussy wagon - whois.

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Μυστήριο αποτελεί η εξαφάνιση του βανάκια.  :think:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η προϊστορία δείχνει πως όταν ένας παίκτης εξαφανίζεται, όταν επιστρέψει είναι πολύ καλύτερος!!!! :orchestra:
Ο βανάκιας είναι τόσο υπερπαικτης  που ποτέ δεν ξέρουμε πότε έχει τερματίσει το παιχνίδι του! Κάθε φορά που λέμε πως έκανε το απίστευτο έρχεται το ακόμα πιο απίστευτο!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Η προϊστορία δείχνει πως όταν ένας παίκτης εξαφανίζεται, όταν επιστρέψει είναι πολύ καλύτερος!!!! :orchestra:
Ο βανάκιας είναι τόσο υπερπαικτης  που ποτέ δεν ξέρουμε πότε έχει τερματίσει το παιχνίδι του! Κάθε φορά που λέμε πως έκανε το απίστευτο έρχεται το ακόμα πιο απίστευτο!!!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ισχύει Αιγέα ...

Ακόμα και εγώ με τόσες διοργανώσεις εκπλήσσομαι με τις δυνατότητες ορισμένων παικτών!!! 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
χαρακτηριστικο δειγμα ροδιτη αυγουστο στην παραλια της ελλης

snikthehustla_67038573_652509631825876_3926259104346146725_n.jpg

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ξεκιναω ανενδοτο αγωνα

η συμμαχια και 13 πλατυα ολομελεια διαγραφει το μελος πιτερ βαν νορντεν ως δογματικο και φραξιονιστη

ενημερωθηκα απο τν πικερ για τα καμωματα του

επεισης να πω πως το θρεντ του στουκα ξαναδεχτηκε επιθεση αλλα λιγοι το καταλαβαν

πηγαιντε στην πρωτη σελιδα και θα δειτε

ενωθηκε με το διαγωνισμο του 2018 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο σουκερ εχει κρυμμενους ασσους στο μανικι του και θα κανει επιθεση αυτοκτονιας

οταν δεν γραφουμε να φοβαστε
:walkingpenis:

σπαμε στεκες και μπιλιαρδα γομες τσοχες και δοκαρια
και τον στουκα τον πεταμε στου καιαδα τη πηγαδα

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

σπαμε στεκες εε οο
σπαμε στεκες εε οο

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
επεισης να πω πως το θρεντ του στουκα ξαναδεχτηκε επιθεση αλλα λιγοι το καταλαβαν

Επιλογή της BUEFA ήταν εδώ και καιρό βανάκια.

Κανόνισε να κάνεις καμιά δυνατή μαλακία γιατί ο βαν κώλεν έχει άγριες διαθέσεις!!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ένα αστέρι της μαλακίας γεννιέται ....  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Αυτα τα εχουμε συζητησει προ καιρου. Η δυσκολια αλλωστε της εφαρμογης του πικεφισμου στα μπουρδελα ηταν ο λογος που ανελαβα να μελετησω ολοκληρο το εργο του δασκαλου απο την αρχη, περι τις 3000 σελιδες με ποστ, και να παρουσιασω τις 10 πορνοεντολες του Μεταξουργειου τις οποιες οποιος μπορει να εφαρμοσει σωστα, μποδει και να γαμησει φολα Μεταξουργειου και να περασει καλα στις πιο αντιξοες συνθηκες.

Εγω απο την αρχη εχω δηλωσει οτι αν και προσπαθω δεν το καταφερνω.

Ο Δασκαλος παντοτε ηταν ειλικρινης στο οτι οι συνθηκες ειναι αντιξοες και οτι αυτες που πηδαει συνηθως ειναι φολαρες (καμαρωνει για αυτο).

Απο εκει και περα ελπιζω να αντιλαμβανεστε οτι μετα τον αγωνα μου εναντια στο αλβανικο καρτελ που επεβαλε τις σημερινες ταφιφες, ειμαι επικηρυγμενος στην πιατσα και κανεις δε μπορει να συνδεθει ανοιχτα μαζι μου χωρις κοστος.

Ωστοσο ο πικερισμος ειναι κατι παραπανω απο συλλογη τεχνικων συνουσιας σε μπουρδελα του δεκαλεπτου. Ειναι σταση ζωης που εφαρμοζεται παντου, τοσο στον ερωτα, οπου και με οποιον τροπο συντελειται, οσο και σε καθε αλλη δραστηριοτητα.

Τον πικερισμο ως μορφη οργανωσης της κοινωνιας φιλοδοξουμε να πετυχουμε. Εγω εχω αναλυσει παγγαμικα συστηματα που βασιζονται στις κοινωνιες κυνηγων - τροφοσυλλεκτων. Ο Δασκαλος παλαιοτερα εγραφε για υποχρεωτικη θητεια γυναικων ως ιεροδουλες - δεν πιστευω να νομιζετε οτι θα υπηρχαν αλβανοι νταβαδες και δεκαλεπτα σε μια τετοια κοινωνια. Ο Σουκερ εχει γραψει για δημοσια επιλεκτηρια.

Σε καθε περιπτωση το σημερινο συστημα ειναι αδιεξοδο και φερνει τη δυστυχια στους νεους. Μην ξεχνατε οτι γιναμε μπουρδελιαρηδες απο αναγκη, οχι απο επιλογη σαντα λαμογια. Πολεμαμε ωστε οι νεοι του αυριο να μη χρειαστει να γινουν μπουρδελιαρηδες. Να ζουν τον ερωτα φυσικα και ελευθερα, οπως ο αερας που αναπνεουν.

Ποιος μαλακας τωρα θα υποτιμησει αυτα που σας ειπα;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Μαθεύτηκε αργά ότι ο barock είναι ο παλιός αβράμης ή pustiki kithara ...

Τίποτε δεν θα ήταν ίδιο .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.315
Πόντοι
5.506
Μαθεύτηκε αργά ότι ο barock είναι ο παλιός αβράμης ή pustiki kithara ...

Τίποτε δεν θα ήταν ίδιο .

Ευτυχώς μαθεύτηκε εγκαίρως οτι είσαι το ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ που γράφει φαντασιώσεις, ο Λάκης33.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.573
Πόντοι
566
Ψηφίζουμε μαζικά τον τρύπιο πικεριστή που θα περάσει στην επόμενη φάση.

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τα πρωτα 2 ζευγαρια διαφορας αυτοδυναμιας,γιαυτο και ο κοσμος δεν ψηφιζει και πολυ επειδη το αποτελεσμα ειναι γνωστο πριν καν αρχησει

Το επομενο ζευγαρι ειναι αμφιρροπο,ο ζαν κλοντ εχει πολλους εχθρους φετος που ο καθενας εφτιαξε κλωνους να τον ψηφιζουν,η ζηλεια και ο φθονος ειναι κακο,αφηστε ρε τον ανθρωπο να ανοιξει καντινα οπου θελει..

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
ο ζαν κλοντ εχει πολλους εχθρους φετος που ο καθενας εφτιαξε κλωνους να τον ψηφιζουν,η ζηλεια και ο φθονος ειναι κακο,αφηστε ρε τον ανθρωπο να ανοιξει καντινα οπου θελει..
μητσο ειπες σοφη κουβεντα.
η καντινα εδώ και 3 μηνες εχει ανοιξει και εκει που χλευαζαν καποιοι εδώ μεσα η καντινα εβγαζε 500 τη μερα.
εχω εχθρούς γιατι χτυπησα στα ισα ολη τη δεξια παραταξη την νδ και κανα δυο κιναλεους,ειδικα τα δεξια τσιρακια με ειχαν στη μπουκα και εχουν πολλαπλασιαστει σιγουρα εχουν γινει πολλοι κλωνοι εδώ μεσα.
ταυτόχρονα με δυο μελη ειχα εντονο διαλογο γιατι τον έναν τον ξεβρακωσα του τα εβγαλα στη φορα και εκει που εγραφε 2 μυνηματα τη μερα ξαφνικα εφτανε τα 30 τον δε αλλον τον κιναλεο τον εχω στενο κροσε μιας και γουσταρει να του τα χωνω.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom